Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2020. 20:01

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

Evo ova je od sad.. Jebe lud zbunjenog da meni kontrolna crta svijeti lagano 😶😶😶

https://ibb.co/qgsDms7

Nije mi jasno zasto je ta kontrolna tako slaba. Iako mi se čini da na najnovijem testu slabi.

Da slabi pik ili kontrolna? 🤦‍♀️

14. Lipanj 2020. 20:06

Aaa skuzila sam to sam prerano slikala pa je svjetlija kontrolna.. Sad pogledala opet tu od prije 10min.. https://ibb.co/8zr5CJv

Sara 🌸
    14. Lipanj 2020. 20:20

Sanjich, opet veceras, štaš🤷🏻‍♀️😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Dashuri
    14. Lipanj 2020. 20:21

Hej cure, sezona mi je počela, ne stignem pisati ni čitati. 
    Moja menstruacija je stigla, KDS čestitam!! Ako sam kome zaboravila čestitati, čestitam svakako, puno ste pisale zadnjih dana! 😉
    Sanjich ovo je pikčina, u akciju i nek je sa srećom!!!
    Ja čekam pregled 26.06 pa ću vidjeti šta i kako dalje! ❤️

05.12.2022 💗

14. Lipanj 2020. 20:30

Nemoguuu vise jebemu sve.. Pa da sam znala ne bi jutros nego veceras.. Bila cili dan u akciji evo jedva gledan 🤦‍♀️🤦‍♀️

maki994
    14. Lipanj 2020. 20:31

Mrljice ja sam takodjer za da se otvori nova tema i meni uzasno sporo ucitava pogotovo kad promasim par stranica 😁
    Mmarie daa bas smo u isto vrijeme, pratimo see 🤞 pa ja cu poceti vjerovatno od cetvrtka polako po jednu trakicu na dan. U utorak iduci imam i termin kod gin pa taman da vidim hoce li ovulacija biti ili bude vec u medjuvremenu 👍
    Kad ti planiras poceti raditi? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    14. Lipanj 2020. 20:37

Sanjich🤞🤰

Nemoguuu vise jebemu sve.. Pa da sam znala ne bi jutros nego veceras.. Bila cili dan u akciji evo jedva gledan 🤦‍♀️🤦‍♀️

A pa dobro, imaš vojnika 😂Pusti nek se obnove malo,.pa sutra opet. 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

14. Lipanj 2020. 20:51

Lucky🍀

Sanjich sutra jedan jutarnji opet 😂💪🏼

Majko mila preforsirat cu ga 😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜🤪🤪🤪🤪🤪 Danas me bas probada jajnik i maternica cudno.. Govori on: too much traffic 😁😁🤦‍♀️

• KriSta87
    14. Lipanj 2020. 20:52

Evo mene opet mozda sa glupim pitanjima. Pratim vas i citam i svaka cast na predanosti. Jos nisam u fazi mjerenja temperature ali pratim po trakicama. Pratim jednu dnevno jer imam one iz mullera i skupo mi je po 3 dnevno. Netko je spominjao ne mokrenje iza sexa. Ima li sto u tome? Ja obicno pricekam 15ak min i odem na wc. Kod prve trudnoce nisam cekala ni toliko. Na zalost zavrsila je sa missed ab u 11tj (ne znam to staviti u potpis 🙈). 

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

14. Lipanj 2020. 20:55

KriSta87

Evo mene opet mozda sa glupim pitanjima. Pratim vas i citam i svaka cast na predanosti. Jos nisam u fazi mjerenja temperature ali pratim po trakicama. Pratim jednu dnevno jer imam one iz mullera i skupo mi je po 3 dnevno. Netko je spominjao ne mokrenje iza sexa. Ima li sto u tome? Ja obicno pricekam 15ak min i odem na wc. Kod prve trudnoce nisam cekala ni toliko. Na zalost zavrsila je sa missed ab u 11tj (ne znam to staviti u potpis 🙈).

To sam i ja tu procitala pa prakticiram hahha al ja sam luda sve cu probat samo da uspije 😜 ja uru vrimena lezin haha nebitno sta tribam napravit.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.