Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2020. 15:29

Mrljice hvalaaa ja sam nekako prizeljkivala nas dvi prosli mj 😂 al ne bunim se za ovaj.. Pa da se pratimo 😁

Lucky svi smo s tobom prozivili to i cekali rasplet viruj mi 🖤

simba
    13. Lipanj 2020. 15:33

silver

simba

silver

Kod mene…pamtim ju u većim količinama sredinom ciklusa kad sam bila mlađa, sada…ima je ali ne bjelanjak tipa kao ranije nego vodenasta, po tome skužim jer moram stavljati dnevni uložak oko O, bude mi neudobno u mokrim gaćama, iako vjerujem da ju imam manje zbog prolaktina na gornjoj granici (koji navodno isušuje mokra područja) zbog toga krećem sa Vitex-om. Inače sam probala grejp od prvog dana M do O koji navodno pomaže ali…hmmm nisam primjetila veliku razliku.

Ja sam imala povišen prolaktin. Ne na gornoj granici, nego puuno više. Ne sjecam se točno, ali imala sam bliže 1200, ref max vrijednost je bila nesto oko 450. Mislim da mi je to kočilo trudnoću, no opet sam prirodno ostala T. To samo Bog zna. A taman trebala dogovorit terapiju sa endokrinologicom. ali mi nije utjecalo na tu sluz.🤷‍♀️

Da, ma prolaktin je zeznut jer je strašno osjetljiv na stres, čak i najmanji, ono tipa voziš u bolnicu na testiranje i naživcira te promet bit će ti na testu viši, baviš se sportom i često umaraš tijelo (kod mene toga ima) bit će viši, taj dan ti je stres na poslu bit će viši, ono baš je ultra osjetljiv, a jedan je od glavnih faktora koji koči trudnoću, zato stres i igra veliku ulogu kad se trudimo ostati trudne. Ja sam baš užasno pod stresom zadnje vrijeme ali se nadam da je tom razdoblju kraj pa ću se malo više opustiti pa možda i trudnoća dođe…Ne znam u kojim jedinicama je tvoj rezultat (možda iU/mL?) moj je u ng/ml, referentna vrijednost laba u kojem sam vadila je za žene koje nisu trudne 2-29 ng/mL, a moj je 28…

Mislim da je u tim jedinicama, uopće ne sjećam. 🤔Ali vadila sam svakih par mj, i uvijek bi bilo preko 1000. Otprilike dvije god nego li sam ostala T. Prolaktin je povišen i kod dojilja, pa ih opet hrpa ostane trudna bez obzira na dojenje. A tebi nije puno povišen, tako da vjerujem da ne igra ulogu. Al ajd znaj.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 15:34

Sve ćemo mi uskoro gledat koja kolica kupit 😉 Samo polako. 💛🌻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 15:50

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Jel te smijemo i dalje zvat Mrljica, meni je to tako nekako ostalo drago i slatko 🤗 Sara je lijepo al Mrljica je Mrljica 💪🏼😂

ma zovite kako oćete 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 16:23

silver

Sanjarka88

silver

Po temperaturi sorry nisam vidjela link, ovulirala si sinoć…možda ovuliraš u vrijeme pika kao i ja…ja ne ovuliram dan poslije, ja ovuliram u razdoblju pika, mislim da je to ovdje situacija…ne znam…

Moguce
    Vidit cu sljedeci ciklus 😊
    Jedino me zbunjuje sta bas nemam sluzi trenutno
    A tamo oko 8,9dc sam imala dosta i to me zbunilo…
    Ovo bas nije lako 😅

O pa moguće je da si ovulirala tada…sad tek vidim da ti je cover line niže od svih ostalih temp…dakle moguće da je prošla davno, ali LH testovi bi trebali biti malo više dana tako da možeš nešto zaključiti. Neke žene imaju više pikova tijekom mjeseca iz nekog razloga…

Sljedeci mjesec krecem odmah nakon menge pratit pa budem pametnija 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

chiAn
    13. Lipanj 2020. 17:55

Bruna, ima li kakvih simptoma? Kod mene samo desni jajnik se javi s vremena na vrijeme...😒

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

13. Lipanj 2020. 18:23

Sara🌻 (Mrljica)

Hahhaha ja mislim da je 90 posto nas vec gledalo kolica hahhha bar ja jesam 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Miakamo
    13. Lipanj 2020. 18:41

Lucky🍀

Miakamo

Jutro cure. Kod mene izgleda sve stalo, nigdje nista. Jucer sto sam vidjela i pomislila evo to je to izgleda nije. Sad se stvarno pocinjem brinuti. Nije mi nikad kasnilo. Test jucerasnji negativan. Mozda su mi se hormoni poremetili ili je kakva cista. Uffff

I meni ti je kao sto znas ovaj ciklus koma, pik na kraju ulovila 40dc, a kod ginekologa nakon par dana bila i imam cistu. Ako jos bude kasnila rade odi do gin pa i ako nije nista bar si mirna jer znam koliko izluduje cekanje, a ne znas sto je. Pokusaj test napravit za dva, tri dana ponovo ako ne dode, pa se zaputi doktoru cisto da se ne zivciras 😉

Znam da jeste, pala si mi napamet. Evo ni danas nista. U ponedjeljak cu zvati doktoricu kod koje idem pa sta god bude, ionako sam trebala ici na kontrolu pa odgodili zbog korone. Ma trudnocu sam otpisala, jedino sto mi je cudno je sto sam imala onaj iscjedak pred ovulaciju ali nisam imala ovulacijske bolove koje svaki mjesec imam. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 18:43

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Hahhaha ja mislim da je 90 posto nas vec gledalo kolica hahhha bar ja jesam 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ma meni se dan danas predlažu videa s recenzijama kolica. Vec san nasla ona kompaktna putna 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    13. Lipanj 2020. 18:45

TiKi92

Curke, evo ja se napokon pridruzujem, za ne dobiti 11.07. Imam neku blagu trombofiliju pa sam pocela s Andolom, uz sve ostalo. Ovaj mjesec dobila prije tri dana jos dok sam bila na Duphicima i boli me jace naravno jer je kasnila dva tjedna. Sto se tice plodne sluzi, nekad imam nekad ne, al je isto tako i s ovulacijom. I da… Proteze se kroz par dana pa po tome ne mogu bas tocno odrediti ovulaciju. Prosli mj sam imala i onaj sukrvavi sluzavi iscjedak koji je mjesec prije bio na dan ovulacije, ali ocito je ovog puta nastala cista i nije pukao folikul. 🙄

Heej, bas mi je drago da opet pokušavate.. sretnooo!!❤️

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.