Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 13:45

Evo graf trenutni 

https://ibb.co/5xwRfXw

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    13. Lipanj 2020. 13:48

Ova prva na slici što kažeš da je od jučer izgleda pozitivno, testna linija izgleda tamnija od kontrolne, mislim da si ovulirala danas onda...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    13. Lipanj 2020. 13:51

Po temperaturi sorry nisam vidjela link, ovulirala si sinoć...možda ovuliraš u vrijeme pika kao i ja...ja ne ovuliram dan poslije, ja ovuliram u razdoblju pika, mislim da je to ovdje situacija...ne znam...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 13:51

Ne osjecam ss bolesno 
    Jedino sta vikendom mjerim nesto kasnije
    Doduse i mali se zna jos budit nocu pa ne znam koliko to utječe, vjerovatno je 
    Od prosle trudnoce sjecam se sa bude tako 36.5,6 prije o, a posli 36.8,9,37
    Kad sam bila trudna utaborila se na 37 i nije padala 

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 13:52

silver

Po temperaturi sorry nisam vidjela link, ovulirala si sinoć…možda ovuliraš u vrijeme pika kao i ja…ja ne ovuliram dan poslije, ja ovuliram u razdoblju pika, mislim da je to ovdje situacija…ne znam…

Moguce 
    Vidit cu sljedeci ciklus 😊
    Jedino me zbunjuje sta bas nemam sluzi trenutno 
    A tamo oko 8,9dc sam imala dosta i to me zbunilo... 
    Ovo bas nije lako 😅

silver
    13. Lipanj 2020. 13:52

Također vidim da imaš trokute prema gore na temperaturama što znači da nisi mjerila u isto vrijeme nego kasnije od uobičajenog tako da ne znam da li je ova od 37 od povjerenja....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 13:53

silver

Također vidim da imaš trokute prema gore na temperaturama što znači da nisi mjerila u isto vrijeme nego kasnije od uobičajenog tako da ne znam da li je ova od 37 od povjerenja….

Nisam da
    Preko tjedna mjerim u 5.30
    Vikend 6,7, 7ipo ovisi 
    Vidit cemo kroz sljedeca 2 dana 

silver
    13. Lipanj 2020. 13:55

Sanjarka88

silver

Po temperaturi sorry nisam vidjela link, ovulirala si sinoć…možda ovuliraš u vrijeme pika kao i ja…ja ne ovuliram dan poslije, ja ovuliram u razdoblju pika, mislim da je to ovdje situacija…ne znam…

Moguce
    Vidit cu sljedeci ciklus 😊
    Jedino me zbunjuje sta bas nemam sluzi trenutno
    A tamo oko 8,9dc sam imala dosta i to me zbunilo…
    Ovo bas nije lako 😅

O pa moguće je da si ovulirala tada...sad tek vidim da ti je cover line niže od svih ostalih temp...dakle moguće da je prošla davno, ali LH testovi bi trebali biti malo više dana tako da možeš nešto zaključiti. Neke žene imaju više pikova tijekom mjeseca iz nekog razloga...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

13. Lipanj 2020. 15:17

Ipaaaak imam O.. Pik vjerovatno veceras ili je bia jutro.. Navecer piskim jos jednu https://ibb.co/527wxZw
    🤞➕

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 15:20

Sanjich🤞🤰

Ipaaaak imam O.. Pik vjerovatno veceras ili je bia jutro.. Navecer piskim jos jednuhttps://ibb.co/527wxZw
    🤞➕

Baš navijam za te ovaj ciklus. Zaslužuješ definitivno da budes sljedeća 😉💪🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.