Kod mene…pamtim ju u većim količinama sredinom ciklusa kad sam bila mlađa, sada…ima je ali ne bjelanjak tipa kao ranije nego vodenasta, po tome skužim jer moram stavljati dnevni uložak oko O, bude mi neudobno u mokrim gaćama, iako vjerujem da ju imam manje zbog prolaktina na gornjoj granici (koji navodno isušuje mokra područja) zbog toga krećem sa Vitex-om. Inače sam probala grejp od prvog dana M do O koji navodno pomaže ali…hmmm nisam primjetila veliku razliku.
Ja sam imala povišen prolaktin. Ne na gornoj granici, nego puuno više. Ne sjecam se točno, ali imala sam bliže 1200, ref max vrijednost je bila nesto oko 450. Mislim da mi je to kočilo trudnoću, no opet sam prirodno ostala T. To samo Bog zna. A taman trebala dogovorit terapiju sa endokrinologicom. ali mi nije utjecalo na tu sluz.🤷♀️
👩33g
👨42g
👦4g
Kod mene…pamtim ju u većim količinama sredinom ciklusa kad sam bila mlađa, sada…ima je ali ne bjelanjak tipa kao ranije nego vodenasta, po tome skužim jer moram stavljati dnevni uložak oko O, bude mi neudobno u mokrim gaćama, iako vjerujem da ju imam manje zbog prolaktina na gornjoj granici (koji navodno isušuje mokra područja) zbog toga krećem sa Vitex-om. Inače sam probala grejp od prvog dana M do O koji navodno pomaže ali…hmmm nisam primjetila veliku razliku.
Ja sam imala povišen prolaktin. Ne na gornoj granici, nego puuno više. Ne sjecam se točno, ali imala sam bliže 1200, ref max vrijednost je bila nesto oko 450. Mislim da mi je to kočilo trudnoću, no opet sam prirodno ostala T. To samo Bog zna. A taman trebala dogovorit terapiju sa endokrinologicom. ali mi nije utjecalo na tu sluz.🤷♀️
Da, ma prolaktin je zeznut jer je strašno osjetljiv na stres, čak i najmanji, ono tipa voziš u bolnicu na testiranje i naživcira te promet bit će ti na testu viši, baviš se sportom i često umaraš tijelo (kod mene toga ima) bit će viši, taj dan ti je stres na poslu bit će viši, ono baš je ultra osjetljiv, a jedan je od glavnih faktora koji koči trudnoću, zato stres i igra veliku ulogu kad se trudimo ostati trudne. Ja sam baš užasno pod stresom zadnje vrijeme ali se nadam da je tom razdoblju kraj pa ću se malo više opustiti pa možda i trudnoća dođe...Ne znam u kojim jedinicama je tvoj rezultat (možda iU/mL?) moj je u ng/ml, referentna vrijednost laba u kojem sam vadila je za žene koje nisu trudne 2-29 ng/mL, a moj je 28...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mog doktora to nije zabrinjavalo, rekao mi je da mi BBT graf ne bi bio dobar da prolaktin radi probleme, ali ja sam čitala da prolaktin na gornjoj granici ne mora ometati BBT ili razine ostalih hormona ali potiho može otežavati ostvarivanje trudnoće, pa ja bi ga radije probala malo smanjiti, nemam što izgubiti...manje stresa, koja kapljica Vitexa i opuštanje...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Curke, evo ja se napokon pridruzujem, za ne dobiti 11.07. Imam neku blagu trombofiliju pa sam pocela s Andolom, uz sve ostalo. Ovaj mjesec dobila prije tri dana jos dok sam bila na Duphicima i boli me jace naravno jer je kasnila dva tjedna. Sto se tice plodne sluzi, nekad imam nekad ne, al je isto tako i s ovulacijom. I da... Proteze se kroz par dana pa po tome ne mogu bas tocno odrediti ovulaciju. Prosli mj sam imala i onaj sukrvavi sluzavi iscjedak koji je mjesec prije bio na dan ovulacije, ali ocito je ovog puta nastala cista i nije pukao folikul. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam svaki dan pod stresom, ne moram ni vaditi prolaktin onda. 😓
Ma tko će to znati što je razlog.
Dr mi je vidjela O, endometrij super, jajašce bilo spremno, mm spermiogram super, znači hsg još. Problem jer se ne sastanu. Bar se nadam da će ih oni spojiti ako neće moći samo. 😥
Znači u istom smo stadiju...a tko zna zašto se ne spajaju, mora da ima dobar razlog i čim to pronađemo bit će sve ok...strah me HSGa ali samo da to skinem sa grbače ja bi najradije sutra išla, tko će dočekati četvrtak
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo moja tri lh testa
Prvi od gore jucer 17.30h
Srednji donji jucer oko 22h
Donji jutros oko 10. 30h
https://ibb.co/KGvz2HC
Malo je reci da sam zbunjena
S tim da mi je bazalna jutros skocila na 37, jucer je bila 36.5, vidit cemo bazalnu kroz 2 dana
Skupe testove imam pa necu vise piskit
Sljedeci ciklus krecem na vrijeme pratit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo moja tri lh testa
Donji jutros oko 10. 30h
S tim da mi je bazalna jutros skocila na 37, jucer je bila 36.5, vidit cemo bazalnu kroz 2 dana
Ne znam sto reć. 🙈 Ugl, naruci sa njuskala jos i one kineske trakice. da sa njima pratis par dana prije onda bas kad se bliži O da ukljucis i te skupe.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo moja tri lh testa
Donji jutros oko 10. 30h
Ako ti je temp 37 onda si ovulirala već sigurno (osim ako nisi bolesna pa imaš temperaturu). Temp prije O je gotovo kod svakoga ispod 36.5...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo moja tri lh testa
Donji jutros oko 10. 30h
Ne znam sto reć. 🙈 Ugl, naruci sa njuskala jos i one kineske trakice. da sa njima pratis par dana prije onda bas kad se bliži O da ukljucis i te skupe.
Budem
Ima tko provjeren link? 😊
Evo moja tri lh testa
Donji jutros oko 10. 30h
Ako ti je temp 37 onda si ovulirala već sigurno (osim ako nisi bolesna pa imaš temperaturu). Temp prije O je gotovo kod svakoga ispod 36.5…
Ali to onda ispada da sam jucer o, a gle mi testove
Sinoc je svjetlija od ove jutros 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji