Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    14. Lipanj 2020. 11:05

Sanjich 💪🏻💪🏻💪🏻

Fancy, kako si ti? Jel namjeravaš i ovaj misec pokušavat ili ?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    14. Lipanj 2020. 11:47

Lucky🍀

Ma ne znam cure , test cu ako do iduceg vikenda ne dode M, ili ako budem imala nekakve simptome jace. Za sad samo jako bolne grudi, vece nego inace i danas evo kremasti bijeli iscjedak.

Vrlo jaka bol grudi je meni bila prvi simptom trudnoce 🤞🤞🤞
    Bole me skoro svaki pms al ovo je bilo ono i dok hodam 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Fancy
    14. Lipanj 2020. 12:25

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich 💪🏻💪🏻💪🏻Fancy, kako si ti? Jel namjeravaš i ovaj misec pokušavat ili ?

Ne znam iskreno sta bih rekla, kao i namjeravam al i ako ne uhvatim O, nije neki bed. Sutra je 13ti DC i tek od sutra cemo poceti pokrivati, pa sta Bog da. Ovaj mj nisam pratila O trakicama, ne mogu jednostavno.

Not that fensi, ekšli..

chiAn
    14. Lipanj 2020. 13:05

Lucky🍀

Ma ne znam cure , test cu ako do iduceg vikenda ne dode M, ili ako budem imala nekakve simptome jace. Za sad samo jako bolne grudi, vece nego inace i danas evo kremasti bijeli iscjedak.

Jaoo Lucky daaaj neki test ranijee...ovo tvoje zvuči dobro! 👏🏻👏🏻

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    14. Lipanj 2020. 13:43

Lucky🍀

Ma ne znam jel bi se veselila i nadala ili ne s obzirom na cistu i duphastone 🙄 al ulijevate mi nadu sa svojim optimizmom 😘

Koji ti je dpo? 

Sanjarka88
    14. Lipanj 2020. 13:45

Ima koja link provjeren s ebaya za lh trakice i testove za trudnocu? 

Sanjarka88
    14. Lipanj 2020. 13:57

Lucky🍀

Sanjarka88

Lucky🍀

Ma ne znam jel bi se veselila i nadala ili ne s obzirom na cistu i duphastone 🙄 al ulijevate mi nadu sa svojim optimizmom 😘

Koji ti je dpo?

7/8 dpo, ne znam tocno koji dan je O bila

Onda se strpi jos malo za test 
    Bar jos 2 dana 

Ivo& Ivana💙♥️
    14. Lipanj 2020. 14:03

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala ali vas uredno pratim i citam. Cure koje cekaju plusice drzim fige da ga ugledaju szo prije. Eto mi smo se odlucili ponovno na bebu nakon sto sam imala spontani u 10 mj. prosle godine. Pa bi mi trebala mala pomoc... Sto mislite dali je ovo pik ili ce uskoro?hvala na pomoci 🤗
    https://ibb.co/4F7sk2X

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    14. Lipanj 2020. 14:08

Ovam mjesec sam dobila menzes 1.6. Tad sam pocela piti Femisan A kapi, uzimam vitamin C, vitamin D, ujutro nataste pojedem smokvu u maslinovu ulju (nasla recept na int). Navodno je dobro za plodnost :). I od sponanog pratim sa trakicama ali prosli mjesec nisam uhvatila pik. Ovo je tablica od ovog mjeseca
    https://ibb.co/xG0CGqT

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    14. Lipanj 2020. 14:11

Lucky🍀

Sanjarka nisam ga uopce namjeravala radit osim ako M bude kasnila, ali ove zene ovdje navalile 😂😂😂
    Clio pik samo sto nije, napravi jos jednu trakicu kasnije, ali ja bi pocela vec danas sa hopsanjem pa nek vojska ceka 😉

Lucky hvala ti 😄. Vec smo obavili hopsanje jer dragog nema do sutra, a ja sutra idem vaditi zub pa tko zna sto me sutra ceka. Napraviti cu jos jedni kasnije. Samo mi muka toliko biti bez tekucine i zadrzavati mokrenje🙈. Uhvatit cu ga sutra prije posla za svaki slucaj. Dali ste vi sto koristile od dodataka prehrani? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.