Da, ja baš nisam kužila kako se ženama to da i uvijek sam mislila da je to neka ogromna tlaka a baš nije, ne može biti jednostavnije i jeftinije a znaš jel bilo O ili nije!
Super, ide ide, sad kad krene gore nakon O pa će ti FF prvih par dana gađati kad je nemoj da te to zbuni, ti samo nastavi 🥰
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Da, ja baš nisam kužila kako se ženama to da i uvijek sam mislila da je to neka ogromna tlaka a baš nije, ne može biti jednostavnije i jeftinijea znaš jel bilo O ili nije!
Super, ide ide, sad kad krene gore nakon O pa će ti FF prvih par dana gađati kad je nemoj da te to zbuni, ti samo nastavi 🥰
Iskreno, ja po tvom grafu ovaj misec me bi skuzila da je bila O. Ja sam mislila da temp mora naglo past, onda se sljedeci dan dignit vise od uobicajene temp.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ova vodoravna je Tzv “cover line”, iliti threshold, granica između, niske i visoke temp koju je moguće odrediti jednom kad se dogodi skok i temperature krenu višlje.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nemaju svi nagli pad prije O. Ja ga nemam, ili je minimalan ponekad. Najvažnije je da je razlika u temp između folikularne i lutealne faze jednaka ili viša od 0.2 stupnja. Ja nemam neke velike padove ili strasne skokove, prilično je stabilna Haha...što je mene brinulo, ali mi je doktor rekao da imam školski primjer BBT grafova...🙄
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Temperature zapravo same po sebi, skokovi i padovi pojedinačni ne znače ništa, najvažnije je imati bifazični graf (ili trifazični često kod trudnoće). Bez dve faze nema O...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nemaju svi nagli pad prije O. Ja ga nemam, ili je minimalan ponekad. Najvažnije je da je razlika u temp između folikularne i lutealne faze jednaka ili viša od 0.2 stupnja. Ja nemam neke velike padove ili strasne skokove, prilično je stabilna Haha…što je mene brinulo, ali mi je doktor rekao da imam školski primjer BBT grafova…🙄
Aha, hvala na detaljnom objašnjenju, sad se neću iživcirat ako ja ne vidim taj pad/skok😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E, ajmo malo o plodnoj sluzi. Nadam se da vam nije gadljivo ili slično. Kome je, neka ovdje stane čitati😆 ugl, prije nego li sam rodila, imala sam tu plodnu sluz. Prije same ovulacije bi, npr kada bi obavljala veliku nuždu, izašao 'veliki čep', onako velika količina, odnosno najveća u ciklusu, rastezljiva do u nedogled, prozirna sa blago mješanom bjelinom (sorry cure😅), i od tog dana bi za otprilike 15 dana dobila M. Eh, sad, kako sam rodila prije dvije godine, i M se vratila i neko vrijeme kasnije, ja bi takvu sluz imala po par dana. Netko od vas? Ne znam zašto. Taman je sexa bilo u izobilju ovih dana, pa sam mislila da je O prošla, sinoć pauzirali, kad evo opet jutros.🤔 Prilično sam sigurna da ju ne mješam sa spermom. Hm.. Nema druge, večeras nova runda 😁
👩33g
👨42g
👦4g
E, ajmo malo o plodnoj sluzi. Nadam se da vam nije gadljivo ili slično. Kome je, neka ovdje stane čitati😆 ugl, prije nego li sam rodila, imala sam tu plodnu sluz. Prije same ovulacije bi, npr kada bi obavljala veliku nuždu, izašao 'veliki čep', onako velika količina, odnosno najveća u ciklusu, rastezljiva do u nedogled, prozirna sa blago mješanom bjelinom (sorry cure😅), i od tog dana bi za otprilike 15 dana dobila M. Eh, sad, kako sam rodila prije dvije godine, i M se vratila i neko vrijeme kasnije, ja bi takvu sluz imala po par dana. Netko od vas? Ne znam zašto. Taman je sexa bilo u izobilju ovih dana, pa sam mislila da je O prošla, sinoć pauzirali, kad evo opet jutros.🤔 Prilično sam sigurna da ju ne mješam sa spermom. Hm.. Nema druge, večeras nova runda 😁
Meni sluz bude minimalna prije O i onda iza O bude 4 do 5 dana.. Sta je isto dost cudno 🙄
Ja sam prije imala sluzi za bas razaznat je. ono,kad bi se brisala vidila, povlačila bi se za papirom. A sad, zadnjih godinu -dvije, kao ima je, al ne toliko 😔 nadan se da je unutra ima ipak dovoljno da pomogne vojnicima kad bude tribalo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kod mene...pamtim ju u većim količinama sredinom ciklusa kad sam bila mlađa, sada...ima je ali ne bjelanjak tipa kao ranije nego vodenasta, po tome skužim jer moram stavljati dnevni uložak oko O, bude mi neudobno u mokrim gaćama , iako vjerujem da ju imam manje zbog prolaktina na gornjoj granici (koji navodno isušuje mokra područja) zbog toga krećem sa Vitex-om. Inače sam probala grejp od prvog dana M do O koji navodno pomaže ali...hmmm nisam primjetila veliku razliku.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji