Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    12. Lipanj 2020. 10:03

Siiđ, (haha Siiđ), hvala ti! Ma preživjet ću ako sam kamenac nema šta neću hahah...nek boli ako treba samo da je sve ok...
    Nadam se da mi je vrijeme korone donijelo koji postotak masnoće 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

12. Lipanj 2020. 10:10

tokio

Sanjich🤞🤰

tokio

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

tokio

Pozdrav cure,

procesljala sam malo temu, pa vam mogu reći da ste stvarno super kako se međusobno borite i pomažete :)

Imam pitanje. Naime, nama je evo 6. ciklus truda, ali za sad ništa, nula.
    Svojevoljno smo obavili spermiogram i dobili dg blaga astenozospermija.
    Ja ću tek na jesen obavljati svoje pretrage. Inače imam uredne cikluse.
    E sad, u ponedjeljak oko podne sam uhvatila pik na clear blue trakicama. Bio je pozitivan i navečer. Ujutro više ne. Ali mene je sve do jučer probadalo u jajniku. I zapravo, kad razmišljam, tako mi bude svaki mjesec. Dakle, nemam bolove koji traju nekoliko sati ili jedan dan, nego nekoliko dana.
    Kad onda mogu računati da je bila ovulacija? Max 36h od pika ili kad su prestali bolovi?
    Mogu li probadanja trajati i poslije ovulacije?! 🤔

Tokio, to je sve individualno.. Meni bolovi traju par dana, clear blu mi pokazuje smajl 2 i pol dana… S tim da ga ja pogledam kakve su crtice prije nego bacim onaj dio.. Jer po crticsma znas kad je pik.. Pik je kad je crtica tamnija ili jednako tamna kao kontrolna… A clear pokazuje i dan ranije smajl.. 

Haha, daaa. Čovjek bi rekao da ce se od tolikih milijuna probiti taj jedan. Nije da nema progresivnih uopće 😂
    Mi čak nemamo tako los nalaz. 22% progresivnih i 38 % neprogresivnih. Svi drugi parametri dobri. To je cak po novim smjernicama uredan nalaz. Ali eto, izgleda da bas svi moraju bit u top formi da bi se jedan provukao. Cudo života.
    Kakva je kod vas situacija s brojevima?

A neam pojma, moj ima dosta anomalija pa neznam sta je konacan broj valjanih.. Kad bi mi netko reko jel sta i to znaci.. Mogu li ti koji nisu normalnog glave tijela repa oploditi? 

silver
    12. Lipanj 2020. 10:21

Sanjich🤞🤰

tokio

Sanjich🤞🤰

tokio

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

tokio

Pozdrav cure,

procesljala sam malo temu, pa vam mogu reći da ste stvarno super kako se međusobno borite i pomažete :)

E sad, u ponedjeljak oko podne sam uhvatila pik na clear blue trakicama. Bio je pozitivan i navečer. Ujutro više ne. Ali mene je sve do jučer probadalo u jajniku. I zapravo, kad razmišljam, tako mi bude svaki mjesec. Dakle, nemam bolove koji traju nekoliko sati ili jedan dan, nego nekoliko dana.
    Kad onda mogu računati da je bila ovulacija? Max 36h od pika ili kad su prestali bolovi?

Tokio, to je sve individualno.. Meni bolovi traju par dana, clear blu mi pokazuje smajl 2 i pol dana… S tim da ga ja pogledam kakve su crtice prije nego bacim onaj dio.. Jer po crticsma znas kad je pik.. Pik je kad je crtica tamnija ili jednako tamna kao kontrolna… A clear pokazuje i dan ranije smajl..

Haha, daaa. Čovjek bi rekao da ce se od tolikih milijuna probiti taj jedan. Nije da nema progresivnih uopće 😂
    Mi čak nemamo tako los nalaz. 22% progresivnih i 38 % neprogresivnih. Svi drugi parametri dobri. To je cak po novim smjernicama uredan nalaz. Ali eto, izgleda da bas svi moraju bit u top formi da bi se jedan provukao. Cudo života.

A neam pojma, moj ima dosta anomalija pa neznam sta je konacan broj valjanih.. Kad bi mi netko reko jel sta i to znaci.. Mogu li ti koji nisu normalnog glave tijela repa oploditi?

Priroda je pametna i moćna, ovi sa krivim glavama i pokretljivostima ako se i dogodi da oplode (a šanse su jako male da će sretno stići na odredište) najvjerojatnije će završiti biokemijskom ili pobačajem jer priroda zna da nisu kvalitetni i probat će "nenormalne" ukloniti. I ne moraju svi biti u top formi da bi se jedan provukao. Ne postoji muškarac koji ima 100% spermija u top formi..Donja granica pokretljivih je 40% a donja granica progresivno pokretljivih je 20% (po standardu američkog zdravstva, nisam sigurna da li postoje varijacije, možda)...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    12. Lipanj 2020. 10:21

Frendica je krajem prošle godine išla na HSG,i rečeno joj je da nema šanse da ostane prirodno trudna.
    Evo je trudna 4 mjeseca

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    12. Lipanj 2020. 10:23

danchy1990

Frendica je krajem prošle godine išla na HSG,i rečeno joj je da nema šanse da ostane prirodno trudna.
    Evo je trudna 4 mjeseca

Hohohoho!!!!!  Zakon, sve je moguće!! Ja mislim da joj je HSG pomogao da ostane trudna, vjerojatno su vidjeli da je začepljeno ali nisu i da je tekućina uspjela neki prolaz napraviti!! Baš ti hvala na ovom postu  Javit ću vam kakav je moj bio...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    12. Lipanj 2020. 10:31

silver

danchy1990

Evo je trudna 4 mjeseca

Hohohoho!!!!!Zakon, sve je moguće!! Ja mislim da joj je HSG pomogao da ostane trudna, vjerojatno su vidjeli da je začepljeno ali nisu i da je tekućina uspjela neki prolaz napraviti!! Baš ti hvala na ovom postuJavit ću vam kakav je moj bio…

Držim fige da ipak imaš bolje prognoze od frendice ali da je kraj priče isti 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    12. Lipanj 2020. 10:38

Hvala Danchy! 🥰😘

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    12. Lipanj 2020. 10:39

Lucky, koliko si ono dpo? 4-5?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

12. Lipanj 2020. 10:44

silver

Sanjich🤞🤰

tokio

Sanjich🤞🤰

tokio

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

tokio

Pozdrav cure,

Priroda je pametna i moćna, ovi sa krivim glavama i pokretljivostima ako se i dogodi da oplode (a šanse su jako male da će sretno stići na odredište) najvjerojatnije će završiti biokemijskom ili pobačajem jer priroda zna da nisu kvalitetni i probat će "nenormalne" ukloniti. I ne moraju svi biti u top formi da bi se jedan provukao. Ne postoji muškarac koji ima 100% spermija u top formi..Donja granica pokretljivih je 40% a donja granica progresivno pokretljivih je 20% (po standardu američkog zdravstva, nisam sigurna da li postoje varijacije, možda)…

20 % progresivnih a samo 4% normal 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tommyfame
    12. Lipanj 2020. 10:56

Marinalin

Tommyfame kakav kucni hgs😂
    Ma joj uzas vrijeme leti.
    Kako si ti???

hahahhahah jesam blesava

FSH sam napravila..e više se sva gubim u tome svemu.. no da planiram uskoro na HSG

ma isto..živim od ovulacije do ovulacije

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.