Pa odi u medico i obavi sve na brzinu ,odma ces znat na cemu si.
Odi na jednu folikulometriju 100kn kosta ,npr odi dva dana pred O i znat ces kakvo je stanje s folikulima i jajascima💪🏽
Hej evo čitam sve od jučer kako nisam popratila. Htjela sam te pitati baš da li ovuliraš redovno, ono da li svaki mjesec imaš porast temp i pik? Mene moj doktor malo nervira haha, po njemu je sve ok kod mene, a rekla sam ovdje ranije da ima politiku da AMH ne predstavlja stvarne brojeve pa mi nije određivao. Nema mi to baš smisla obzirom na moje godine. Idem sljedeći tjedan na HSG pa ću ga pitati malo još. U istom smo stadiju ciklusa, i ja očekujem M danas.
Koji ti je plan nakon folikulometrije? (znam da se to radi 9-21CD). Ja sam došla eto do HSG, mislim da nakon toga slijedi specijalist jer obavila sam onda sve što ginekolog može...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
0DBROJAVANJE 6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - 4 dan kasni
Sue - 10.6.2020 - 2 dan kasni
KDS - 10.6.2020 -+
Pixie14 - 10.6.2020 - 2 dan kasni
chiAn6 - 17.6.2020 - 5 dana
BruNa - 17.6.2020 - 5 dana
Lucky - 21.6.2020 - 9 dana
Simba - 24.6.2020 - 12 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 13 dana
Fancy - 30.6.2020 - 18 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 20 dana
Siijjj - 4.7.2020. - 23 dana
Mallla - 6.7.2020. - 24 dana
Mmarie -6.7.2020. -24 dana
Maki994 - 8.7 2020 - 26 dana
Bajo - 9.7.2020 - 27 dana
Siskizg - ???
Odi na jednu folikulometriju 100kn kosta ,npr odi dva dana pred O i znat ces kakvo je stanje s folikulima i jajascima💪🏽
Hej evo čitam sve od jučer kako nisam popratila. Htjela sam te pitati baš da li ovuliraš redovno, ono da li svaki mjesec imaš porast temp i pik? Mene moj doktor malo nervira haha, po njemu je sve ok kod mene, a rekla sam ovdje ranije da ima politiku da AMH ne predstavlja stvarne brojeve pa mi nije određivao. Nema mi to baš smisla obzirom na moje godine. Idem sljedeći tjedan na HSG pa ću ga pitati malo još. U istom smo stadiju ciklusa, i ja očekujem M danas.
Koji ti je plan nakon folikulometrije? (znam da se to radi 9-21CD). Ja sam došla eto do HSG, mislim da nakon toga slijedi specijalist jer obavila sam onda sve što ginekolog može…
Nećeš radit test?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Koji ti je plan nakon folikulometrije? (znam da se to radi 9-21CD). Ja sam došla eto do HSG, mislim da nakon toga slijedi specijalist jer obavila sam onda sve što ginekolog može…
Nećeš radit test?
Radila sam ga sinoć radi fore, negativan. M danas stiže sigurno. Neka, obavit ću HSG i vidjet kako će biti rezultati pa se malo odmoriti jer 6mj ludila me koči sad već u življenju života u nekoj normali.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kiky jesam sve sam obavila u medicu.
I krv,urin,ultrazvuk (folikulometrija),papa,bris,krv,urin,ultrazvuk dojke,ekg srca,ja i muz oboje testiranje hiv,hepatitis b i c sve skupa 320e i papa test sam dobila nakon 2 dana jer je napisao da mi Hitno treba😂
Pa to je super. Je malo skuplje ali sve napravis na jednom mjestu i nalazi su brzo gotovi, barem znas na cemu si. Kod kojeg si doktora isla? Vidjela sam da su tri ginekologa i jedna ginekologica. Malo te gnjavim ali ti znas sve iz prve ruke 🤗 Mislila sam se kod zenske naruciti mozda bi mi bilo lakse malo popricat s njom sta me muci…
Bila sam jednom kod ženske (ne znam da li je to ta ista ili je ova otišla u mirovinu), ali bila je strašno gruba. Drugi puta i svaki sljedeći tražim Stamatovića. Meni je on super i nježan.
Dobila sam M sinoc.
Imam 9mj odkad radimo na bebi pik svaki put,O 11,12 dan vecinom.i temp pratila 3mj bio je skok.
E sad dal budu prazni folikuli bez stanica to neznam🤦♀️
Ja zivim u Njemackoj ,pa u klinici je reko obavit folikulometriju pa onda vidit sta cemo dalje.
Da amh nije bitan ako se prati folikulonetrija pa se vidi pravo stanje .al s amh se ipak zna sta ti donosi skora buducnost.
Jutro cure,služim vas danas 🎂 i ☕. A ako koja hoće i 🍷🍸. Danas mi je rođendan ali i godišnjica braka.
Trakice još ništa ne pokazuju,a i da pokaže ne mozemo akcijati jer imamo goste idućih par dana 🙃. Nadam se da će mi ovaj mjesec O kasnije doći pa da stignemo pokriti 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure,služim vas danas 🎂 i ☕. A ako koja hoće i 🍷🍸. Danas mi je rođendan ali i godišnjica braka.
Trakice još ništa ne pokazuju,a i da pokaže ne mozemo akcijati jer imamo goste idućih par dana 🙃. Nadam se da će mi ovaj mjesec O kasnije doći pa da stignemo pokriti 🤞
Sretan rođendan, sve najboljeti želim te da brzo ugledaš svoj plusić
Dobila sam M sinoc.
Imam 9mj odkad radimo na bebi pik svaki put,O 11,12 dan vecinom.i temp pratila 3mj bio je skok.
E sad dal budu prazni folikuli bez stanica to neznam🤦♀️
Ja zivim u Njemackoj ,pa u klinici je reko obavit folikulometriju pa onda vidit sta cemo dalje.
Da amh nije bitan ako se prati folikulonetrija pa se vidi pravo stanje .al s amh se ipak zna sta ti donosi skora buducnost.
Slažem se skroz, mislim da ću ja negdje drugdje nabaciti AMH da mi izvade.
Moja M stiže, možda večeras ili sutra ujutro. Pratimo se...
Ni ja ne živim u HR, ali mislim da je svugdje ta klasična procedura ista, ginekolog te osnovne, hormone, UZV, briseve, spermiogram i HSG, a sve dalje nije više njihova specijalnost...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji