E žene, nemojte se ljutit šta ću ovo sad reć, ali, kao netko ko je prošao spontani, malo me ljuti kad vidim: "prenegativno mi je" ili jos sto sam nedavno vidila "ajme žene sta se ovo događa, koliko pobačaja u jednom danu". Ko da smo mi to birale. Negativno je tamo jer su se sve koliko san skuzila preselile na FB u tu neku grupu i u Zimske dođe samo nekolicina i piše. Virujte mi, a vecina vas i zna, lakše je pročitat to i znat da je tvoja trudnoca u redu, nego proživjeti to. Al eto, i to je život. Uostalom, nažalost, normalno je za očekivat da će bar 30% tih ranih trudnoća i završit. Virujte mi da će vas svakako bit strah, čitale vi forum il ne.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E žene, nemojte se ljutit šta ću ovo sad reć, ali, kao netko ko je prošao spontani, malo me ljuti kad vidim: "prenegativno mi je" ili jos sto sam nedavno vidila "ajme žene sta se ovo događa, koliko pobačaja u jednom danu". Ko da smo mi to birale. Negativno je tamo jer su se sve koliko san skuzila preselile na FB u tu neku grupu i u Zimske dođe samo nekolicina i piše. Virujte mi, a vecina vas i zna, lakše je pročitat to i znat da je tvoja trudnoca u redu, nego proživjeti to. Al eto, i to je život. Uostalom, nažalost, normalno je za očekivat da će bar 30% tih ranih trudnoća i završit. Virujte mi da će vas svakako bit strah, čitale vi forum il ne.
Znaš da sam ja prošla što i ti i meni je recimo stvarno bilo u jednom trenu preteško čitati o spontanima na toj temi. Oprala me paranoja.. na dane sam skroz ok..ali na dane jednostavno iracionalan strah. Tako da je svaki dan nova borba nažalost. I realna sam i znam da je sve to život, ali nekako je lakše kad te još sa strane ne podsjeća netko.. barem sad u početku kad je svaki pregled lutrija.. eto samo sam htjela prokomentirati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
KDS iskrene čestitke, super beta, a sada samo strpljivo i polako. Moja prva beta je bila ogromnaaaa a evo još uvijek čekam pravi pregled i da čujemo srčeko.
Amelie ja sam ti danas 6tj 2dana, danas sam išla vaditi krv i urin. Uzv imam idući petak, za dugih 7dana, još k tome u 16.30 sam tek naručena. Iako, moram priznati da mi je 7dana od prošlog pregleda prilično brzo prošlo pa se nadam da će tako biti i idući tjedan.
Aha.. ok i bolje da ides sa punih sedam tjedana jer bi te poslali doma kao i mene sa sto upitnika.. Kak se osjećaš inače? Ja se svoju betu vise nisam ni usudila vaditi haha.. ma to je jako individualno koliko sam procitala.. moram priznati nisam prije uopce proucavala betu i sad mi je to novost da to toliko moze oscilirati. A u prosloj trudnoci ju nisam ni vadila tako da ne mogu ni sama sa sobom usporediti..🙈😏 Drzim fige da nam vrijeme sto prije prode i da se sto prije trajno selimo na zimske🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Siiđ (Mrljica), nisam to prošla ali se potpuno slažem sa tobom. Nije to nešto “negativno”, to vam je stvarnost a ja iskreno mislim da ne trebate na forum. Ja sad govorim za sebe, općenito moje mišljenje, svatko ima svoje spike, ali jednom kad zatrudniš imate svoje obitelji i prijatelje i stvarne ljude koji vam mogu biti podrška! Google, forum i internet je nepotreban. Doktori su tu da vam daju odgovore koje ni jedan forum neće a ono da je ok za neki razgovor i podršku mislim da to bolje prakticirati u stvarnosti. Za ove trakice, testove i lude simptome gdje stvarno nema smisla gnjaviti ljude oko nas je predobro i baš sam zahvalna moru online ljudi koje nikad nisam upoznala a stvarno su podrška, pogotovo vi cure ovdje...ali trudnoća dalje ja bi svakako preporučila klonjenje foruma...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
KDS, čestitam, baš sam znala da si onako uvjerena bila da će to biti to 🥰 sretno i samo hrabro!!!
Što se tiče akcijanja cure hahah ja sam ovaj mjesec obarala rekorde tijekom, prije i nakon ovulacije ali ništa od toga. Nisam još dobila ali čini mi se ujutro, smeđarenje je tu.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Joj kako sporo ide vrijeme dok se čeka nalaz bete.Ajde još neki plusić uskoro da dočekamo
Jesu li ti stigli nalazi?
https://ibb.co/f0dKYn2
Čestitaaaaam KDS ❤️❤️❤️ uživaj u svakoj tegobi koju trudnoća nosi, sve je to za jedan mali smotuljak sreće i neizmjerne ljubavi!
url=https://lilypie.com]
Silver, s onakvom pikčinom, bila sam uvjerena da si i ti dobitna ovaj misec. I slažem se s tobom u globalu, šta se tiče trudnoće i foruma, al neke se korisne info katkad znaju nać, pa sam malo podijeljena jos. Mislim da definitivno neću bit aktivna ko sad jer je baš "time consuming".
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara (sviđa mi se i taj nadimak 😀), eto vidiš, takav pik, keksanje ono mislim tajming neupitan jer ga nije trebalo ni raspraviti 😂 ali ništa, više sreće drugi put 🙄 nadam se da ću sutra dobiti da je se riješim prije četvrtka...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ne pratim trakicama, po osjećaju tamo 27.-28.05.
Još uvijek mi je nestvarrno da JA pišem o trudnoći
Rijetka si sretnica na ovom forumu koja je uspjela tako brzo ostvariti trudnoću, ne znam zasto je to tako nestvarno.
Cestitam
Ja imam dijete od dvije godine i znam šta su strahovi od prvog dana T, pa preko svakog odlaska ginekologu, poroda, prvih dana i do danas. Kad imaš dijete uvijek si u nekom strahu i brigi. Znam da je spontani pobačaj dio života, no jednostavno me to baca u depru kad čitam da malo-malo neka cura to doživi. Jednostavno mi to utječe na psihu. Pričam o sebi. Naravno da svakoj od vas a i sebi želim sve najbolje. Ali definitivno kad ostanem trudna, mičem se sa foruma.
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji