Danchy sretan rodjendan, sve naljepse ti zelim.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Lucky, koliko si ono dpo? 4-5?
5 ili 6 dpo, treći dan sam već na duphastonima sad
Možd je jajce stiglo na mjesto i pravi si mali dom😅 to bi vremenski bilo to. 🤞😊
👩33g
👨42g
👦4g
Lucky, slažem se sa Simbom...mislim da si ti sa tolikim ciklusom sagradila pravu malu udobnu kućicu i sad je prilika da se ugnjezdi!! Treba sad dočekati da prođe još koji dan. Baš me zanima, bit ćeš dokaz te kasna ovulacija teorije!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mrljice ( ja glasam za stari nick) dobro sam, hvala puno na pitanju! Bila sam se malo makla s foruma. Počele su me crne misli opsjedati pa sam se morala malo skulirati i sad je bolje.. dugo je još do iduće srijede kad je pregled, pa mislim da cu se maknuti s foruma i raditi bilo što drugo da mi se misli zaokupe.. ali sam se sjetila da bi danas Maleli trebao biti pregled pa moram pitati kako je prošao?! Držim figeee🤞🤞🤞🤞
KDS čestitke i od mene i nadam se da bude sve ok i školski! Samo polako!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Možd je jajce stiglo na mjesto i pravi si mali dom😅 to bi vremenski bilo to. 🤞😊
Joj uopće ne znam jel bi pratila ikakve simptome ili ne, grudi bole, u trbuhu čudno, temperatura je već par dana konstantno 36.6, ali ne znam jel bi to shvaćala kao simptome zbog tih duphastona.
Mislim da duphaston utice na rast temperature, tako da se ne zamaras previse s temp. Ali ostale simptome svakako prati 🤗🤗🤗
Not that fensi, ekšli..
Joj kako sporo ide vrijeme dok se čeka nalaz bete. Ajde još neki plusić uskoro da dočekamo
Moje m jos uvijek nema. Trebala najdalje jucer stici. Ovaj mjesec nisam osjetila ovulaciju, nisam imala nikakve bolove niti su me grudi boljele nakon ovulacije. Prije dva dana tek osjetim da su osjetljive i jutros lagani grcici al jos uvijek nista. Ovaj mjesec sam bila skroz otpisala jer nismo mogli akcijati, bili u gostima. Po mom izracunu je bilo samo jednom prije ovulacije ako se i desila. Stvarno ne znam sta je, trudnom se ne osjecam nemam bas nikakvih simptoma. Mozda kasnije odem do apoteke ako ne dodje.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Moje m jos uvijek nema. Trebala najdalje jucer stici. Ovaj mjesec nisam osjetila ovulaciju, nisam imala nikakve bolove niti su me grudi boljele nakon ovulacije. Prije dva dana tek osjetim da su osjetljive i jutros lagani grcici al jos uvijek nista. Ovaj mjesec sam bila skroz otpisala jer nismo mogli akcijati, bili u gostima. Po mom izracunu je bilo samo jednom prije ovulacije ako se i desila. Stvarno ne znam sta je, trudnom se ne osjecam nemam bas nikakvih simptoma. Mozda kasnije odem do apoteke ako ne dodje.
I jedan keksic je dovoljan ako je u pravo vrijeme 😉 tako da ako kasni napravi ti test i nadaj se plusicu, ja drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ma sacekat cu jos. Nekako nemam osjecaj da je to to, iako sam ovaj mjesec bas bila neopterecena i nisam razmisljala. Kad god krenem po test imam osjecaj u putu dobijem hahahaha.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno... I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula... 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita... Sta mislite hoce li biti plusic... 🤔🤔🤔
Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno… I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula… 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita… Sta mislite hoce li biti plusic… 🤔🤔🤔
Zar ne vidiš po datumima da je tema aktivna svakodnevno?😅 ovo sve što si napisala je isto kao simptom pms-a. A opet, ako je bilo sexa u plodnim danima, moguće je. To sa kapljicom mljeka ne vjerujem da je povezano sa eventualnom novom trudnoćom. Nisi navela kolika su ti dječica, da li si ih dojila do nedavno. Ako je prolaktin visok, zna ženama ići koja kapljica mlijeka iz dojke. Napravi test i znat ćeš. Mi samo možemo pogađati.🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji