Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Lipanj 2020. 09:21

KDS

Sanjarka88

KDS kakvo je stanje? 🤞

Nema ni traga onom na toaletu Tjeram se piti čim više tekućine (čaj od brusnice, kamilice i voda). U 10 i pol idem privatno vaditi betu pa ćemo znati točno na čemu smo. Nemam baš nekog iscjetka, lagana bol u trbuhu i grudima.

🤞🤞🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ja sam u njemackoj radila Hyscoy s kontrastnim gelom.
    Dobila sam vaginalete da stavljam par dana prije zbog bakterija.
    Postupak brzo zavrsi,ubrizga kontastni tekucinu dole i onda uzasna ,jaka bol u donjem djelu trbuha koda cu puknut.
    Al to je trajalo cirka pola minute ,minutu i nakon toga  vise nista.

silver

Tommyfame

Marinalin

Ja sam obavila taj hgs odma u klinici,sve je ok.
    Javit cu u petak iako mi je petak 8 dan ciklusa,vjerojatno cu opet morat na 11dan u ponedjeljak😤
    A bas i mene zanima dal cu imat opet O
    Cini se da imam svaki mjesec.
    9mj nista se ne dogada tako da vec pucam😂

Ooooo draga, mi se još uvijek pratimo haha

ja sam radila kućni HSG i isto je okej, i mm je radio kućni spermio..isto oke..

šta već već 9 mj prošlooo? mi smo u isto vrijeme krenule..

jbte kako vrijeme leti :/

kućni HSG??? huh??? HSG??? jesi sigurna da o istom pričamo??

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

12. Lipanj 2020. 09:23

Tommyfame kakav kucni hgs😂
    Ma joj uzas vrijeme leti.
    Kako si ti???

silver
    12. Lipanj 2020. 09:28

Marinalin

Ja sam u njemackoj radila Hyscoy s kontrastnim gelom.
    Dobila sam vaginalete da stavljam par dana prije zbog bakterija.
    Postupak brzo zavrsi,ubrizga kontastni tekucinu dole i onda uzasna ,jaka bol u donjem djelu trbuha koda cu puknut.
    Al to je trajalo cirka pola minute ,minutu i nakon toga vise nista.

Super onda, ajde ima i priča da nije strašno ali znaš ljudi obično online prepričavaju loša iskustva jer štaš pisat o dobrima. Neke žene kažu da im je ubacivanje katetera bila grozno jer imaju tiltan uterus pa to znalo trajati vječnost uz grozne bolove po 45min...jedna izgubila svjest...ma svašta....Joj nadam se da ću preživjet. Znači nije ti upalila ona 3 puta veća šansa trudnoće nakon HSG... maaaaa...bit će skoro, bit ćeeeeee!!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

12. Lipanj 2020. 09:35

Ma to guranje nije nista bolno ko obicni pregled papa testa.
    Ma gle ta 3mj uspije curama kojima je mozda bilo nekih polipa na putu do maternice..pa je ta tekucina procistila put.

silver
    12. Lipanj 2020. 09:37

Marinalin

Ma to guranje nije nista bolno ko obicni pregled papa testa.
    Ma gle ta 3mj uspije curama kojima je mozda bilo nekih polipa na putu do maternice..pa je ta tekucina procistila put.

Pa da, ja se nadam da će me počistiti malo  Ma mene brine operacija u abdomenu u blizni u prošlosti koja je mogla stvoriti ožiljkasto tkivo a protiv toga nema pomoći pa onda ako je HSG u redu barem ta briga će me napustiti....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    12. Lipanj 2020. 09:45

Sanjarka88

danchy1990

Jutro cure,služim vas danas 🎂 i ☕. A ako koja hoće i 🍷🍸. Danas mi je rođendan ali i godišnjica braka.
    Trakice još ništa ne pokazuju,a i da pokaže ne mozemo akcijati jer imamo goste idućih par dana 🙃. Nadam se da će mi ovaj mjesec O kasnije doći pa da stignemo pokriti 🤞

Sretan rockas i godisnjica 💗
    Jel to okrugli 30.ti? 😊

Hvala na čestitkama 💝. Da,okrugli ove godine i ne mogu se nikako naviknuti na ovu 3 🙈

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    12. Lipanj 2020. 09:55

danchy1990

Sanjarka88

danchy1990

Jutro cure,služim vas danas 🎂 i ☕. A ako koja hoće i 🍷🍸. Danas mi je rođendan ali i godišnjica braka.
    Trakice još ništa ne pokazuju,a i da pokaže ne mozemo akcijati jer imamo goste idućih par dana 🙃. Nadam se da će mi ovaj mjesec O kasnije doći pa da stignemo pokriti 🤞

Jel to okrugli 30.ti? 😊

Hvala na čestitkama 💝. Da,okrugli ove godine i ne mogu se nikako naviknuti na ovu 3 🙈

Dancy, sretan rođendan! 🎊🎉🎊💐 Nek ti se ostvari sve što si želiš! 💛
    KDS držimo fige, virujen da ce sve bit OK!
    Silver žao mi je zbog testa. Iskreno, mislin da ti ne tribas paničarit, s obziromn na postotak tvoje masnoće tijela koji si napisala nedavno, mogu primjetit da se tjeraš do dalekih graninca sa izdržljivošću, a tijelo to pamti i navikne se. Možda te i bude bolilo, al lakše ćeš podnit.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    12. Lipanj 2020. 09:56

Siijjj

danchy1990

Sanjarka88

danchy1990

Jel to okrugli 30.ti? 😊

Dancy, sretan rođendan! 🎊🎉🎊💐 Nek ti se ostvari sve što si želiš! 💛
    KDS držimo fige, virujen da ce sve bit OK!
    Silver žao mi je zbog testa. Iskreno, mislin da ti ne tribas paničarit, s obziromn na postotak tvoje masnoće tijela koji si napisala nedavno, mogu primjetit da se tjeraš do dalekih graninca sa izdržljivošću, a tijelo to pamti i navikne se. Možda te i bude bolilo, al lakše ćeš podnit.

Silver- i bubrezni kamenac si izdržala 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.