Sretan rockas Danchy, zanemari goste...potiho
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver ja sam u njemackoj u kinderwunsch kliniki,nisam kod ginekologa .Amh mozes privatno u Hrv izvadit za nekih 50,100kn kolko sam vidila u Rijeci.
I sad ta klinika dalje ce vjerojatno htjet klomide 3 ciklusa,pa 3 ciklusa inseminacija pa onda ivf.
Takva procedura u Njemackoj.
Jutro cure,služim vas danas 🎂 i ☕. A ako koja hoće i 🍷🍸. Danas mi je rođendan ali i godišnjica braka.
Trakice još ništa ne pokazuju,a i da pokaže ne mozemo akcijati jer imamo goste idućih par dana 🙃. Nadam se da će mi ovaj mjesec O kasnije doći pa da stignemo pokriti 🤞
Sretan rockas i godisnjica 💗
Jel to okrugli 30.ti? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
KDS kakvo je stanje? 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Silver ja sam u njemackoj u kinderwunsch kliniki,nisam kod ginekologa .Amh mozes privatno u Hrv izvadit za nekih 50,100kn kolko sam vidila u Rijeci.
I sad ta klinika dalje ce vjerojatno htjet klomide 3 ciklusa,pa 3 ciklusa inseminacija pa onda ivf.
Ne živim u HR, niti blizu tako da HR mi nije nikad bila opcija za to haha...
E super ako si već u tome odma. Ja sam za sada još kod regularnog OBGYN...Ajd nam javi kakvo je stanje u petak kod tebe sa folikulima...moj HSG je u četvrtak!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E da, a zaboravim te pitati, HSG ti nisu predložili? Traži ga ako nisu jer nema smisla pokušavati sa Clomidom ili IUI ako jajovodi nisu prohodni, a vrijeme će otići na oboje...Ja ću znati sljedeći tjedan pa onda ako to nije ok barem znam da mi je IVF jedina opcija pa se nemam šta zezati sa drugim metodama
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sam obavila taj hgs odma u klinici,sve je ok.
Javit cu u petak iako mi je petak 8 dan ciklusa,vjerojatno cu opet morat na 11dan u ponedjeljak😤
A bas i mene zanima dal cu imat opet O
Cini se da imam svaki mjesec.
9mj nista se ne dogada tako da vec pucam😂
KDS kakvo je stanje? 🤞
Nema ni traga onom na toaletu Tjeram se piti čim više tekućine (čaj od brusnice, kamilice i voda). U 10 i pol idem privatno vaditi betu pa ćemo znati točno na čemu smo. Nemam baš nekog iscjetka, lagana bol u trbuhu i grudima.
Javit cu u petak iako mi je petak 8 dan ciklusa,vjerojatno cu opet morat na 11dan u ponedjeljak😤
Joj pa daj reci mi kako ti je bilo? Sve!! Ja se paranoiram već danima hahah, super žene na FF su mi objasnile svoja iskustva i utješile me malo ali neke stvarno imaju horor priče ahha!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ooooo draga, mi se još uvijek pratimo haha
ja sam radila kućni HSG i isto je okej, i mm je radio kućni spermio..isto oke..
šta već već 9 mj prošlooo? mi smo u isto vrijeme krenule..
jbte kako vrijeme leti :/
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji