Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    12. Lipanj 2020. 13:41

Nina1612

Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno… I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula… 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita… Sta mislite hoce li biti plusic… 🤔🤔🤔

Mlijeko 12 dpo moze biti jedino simptom visokog prolaktina, trudnoca nije sigurno 🙃 u svakom slucaju, sretno 🤞

Not that fensi, ekšli..

• Miakamo
    12. Lipanj 2020. 13:47

KDS

Joj kako sporo ide vrijeme dok se čeka nalaz bete. Ajde još neki plusić uskoro da dočekamo

Jesu li ti stigli nalazi?

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

KDS
    12. Lipanj 2020. 13:59

Miakamo

KDS

Joj kako sporo ide vrijeme dok se čeka nalaz bete. Ajde još neki plusić uskoro da dočekamo

https://ibb.co/f0dKYn2

KDS
    12. Lipanj 2020. 14:01

KDS

Miakamo

KDS

Upravo stiglo

Sara 🌸
    12. Lipanj 2020. 14:03

KDS

Miakamo

KDS

Jeeeeeej!!!! 🎊🎉🎊 Čestitkeeee!!! Hoćeš ići opet da vidis jel se dupla ili...?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    12. Lipanj 2020. 14:03

Cestitke KDS 🥰🥰🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

KDS
    12. Lipanj 2020. 14:10

Hvala , ne znam da li ću ić ponovno. Prije utorka ne mogu zbog drugih obaveza, a sutra je prerano.
    Još jednom divna ste podrška.  Žao mi je otići odavde, ali do prvog pregleda sigurno neću. Bacim oko na zimske bebe 2020/2021 pa se samo zbediram jer svako malo neka izgubi bebu
    Pisala sam si simptome u aplikaciju, e sad da li su pravi ili umišljeni tko zna. Jedino što je sigurno da sam i još uvijek češće mokrim, par dana prije testa sam imala zatvor i nadutost što je čudno za mene.

• Malela
    12. Lipanj 2020. 14:11

KDS iskrene čestitke, super beta, a sada samo strpljivo i polako. Moja prva beta je bila ogromnaaaa a evo još uvijek čekam pravi pregled i da čujemo srčeko.
    Amelie ja sam ti danas 6tj 2dana, danas sam išla vaditi krv i urin. Uzv imam idući petak, za dugih 7dana, još k tome u 16.30 sam tek naručena. Iako, moram priznati da mi je 7dana od prošlog pregleda prilično brzo prošlo pa se nadam da će tako biti i idući tjedan. 

12. Lipanj 2020. 14:31

KDS

Miakamo

KDS

Čestitam neka bude uredna dosadna i školska 😍😍😍😍

• Miakamo
    12. Lipanj 2020. 14:34

KDS cestitam 😍 Super vijesti. Samo neka plusica 😁

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.