https://ibb.co/99bpzMG mozda tek i u subotu O… Mislila sam da ce sutra al ne pari mi bas
I ja sam mislila da ce mi s proslom O bit tako, pa kad sam nakon par sati napravila, bio je bas veliki skok. Ti imaš te skupe, pa mi je glupo preporučit da večeras napravis jos jedan. U svakom slučaju bi ja to počela pokrivat😉
P.S. nema svađi ovaj ciklus, zaskoči muža makar se opet gušija od alergija😂😂😂
Ahahhah mrljice 🖤🖤🖤 jutros smo pokrili.. Ovaj put pametnije.. Neka sam nervozna al zadrzavam to u sebi.. Ma napravit cu ujutro odma jedan.. Jer meni lad pokaze smajli jos 2 dana bude cijela tamna crta.. A sve kao necu narucit ovo je zadnje da pratim.. Al popustim svski put kad se priblizi datum pa kupim sta mi je dostupno hah
Haha samo uživaj u poslu, a za ostalo će bit sta priroda odluči. Nemoj si jos faktor stresa dodavat u jednadzbu. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/99bpzMG mozda tek i u subotu O… Mislila sam da ce sutra al ne pari mi bas
I ja sam mislila da ce mi s proslom O bit tako, pa kad sam nakon par sati napravila, bio je bas veliki skok. Ti imaš te skupe, pa mi je glupo preporučit da večeras napravis jos jedan. U svakom slučaju bi ja to počela pokrivat😉
P.S. nema svađi ovaj ciklus, zaskoči muža makar se opet gušija od alergija😂😂😂
Ahahhah mrljice 🖤🖤🖤 jutros smo pokrili.. Ovaj put pametnije.. Neka sam nervozna al zadrzavam to u sebi.. Ma napravit cu ujutro odma jedan.. Jer meni lad pokaze smajli jos 2 dana bude cijela tamna crta.. A sve kao necu narucit ovo je zadnje da pratim.. Al popustim svski put kad se priblizi datum pa kupim sta mi je dostupno hah
Haha samo uživaj u poslu, a za ostalo će bit sta priroda odluči. Nemoj si jos faktor stresa dodavat u jednadzbu. 😉
Hjoj taj faktor je vec neko vrijeme itekako ukljucen ali pokusavam sto vise obuzdat to sve.. 21 dc cu otic izvadit progesteron privatno cisto da mi potvrdi da O stvarno nastupi.. Jer do kraja 7mj imam ove 2 prilike neoptereceno pokusat 😁😋 a kad sve to krene mislim da ce me stvarnost ossmarit.. Jos kako sam aktivna u potpom. 3. Procitam tamo svasta i vidim koliko se trude i pokusavaju sve moguce vrste oplodnji dodje mi da odustanem od toga a nisam ni pocela 🤦♀️ u svemu tome mom ludilu poznanica koja je trebala rodit za 2 tjedna je skuzila da se beba ne mrda i nazalost svi znate sta je na kraju jer kazem nazalost a pretesko je i za napisat.. Potreslo me iako je to tek poznanica... 🙄
Sanjich, to je užasno za čut, a ne mogu zamislit kako je za proživit. Ali nemoj tako razmišljat. Ne vodi ničemu. Fokusiraj se na svoj cilj i ideš prema tome unatoč svim nedaćama koje sretneš na putu. Jebi ga, to se zove život i daleko je sve od savršenoga.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mlađa si od mene al bas vidim da si zrelija, a ja, ja sam osjecajna luda jos ne shvacam taj odrasli zivot. Al ucim i mirim se s tim svime laganoo
Koliko vam traje lutealna faza? Ja sam uvijek mislila da je drugi dio ciklusa svima jednak, tj 14/15 dana, a da pak prva polovica menstrualnog ciklusa varira.🤔
👩33g
👨42g
👦4g
Mlađa si od mene al bas vidim da si zrelija, a ja, ja sam osjecajna luda jos ne shvacam taj odrasli zivot. Al ucim i mirim se s tim svime laganoo
Mene ti je taj "odrasli" život prvi put pošteno ošamarija eto prije 3 mjeseca, kad se dogodio spontani. I promijenilo me. Nikakav zaokret od 180 stupnjeva, ali pogledi na svijet i život su postali drukčiji. Iznenadila sam se svojom snagom za koju nisam mislila da je posjedujem, i da u najcrnjim vremenima mogu naći nešto pozitivno i ostat prisebna. Spremna sam za sve ono što me čeka, makar to bio i teži put. Neću jadikovat , jer uvijek postoji netko kome je nažalost gore nego meni. To me ne tješi, naravno, nego mi samo daje perspektivu. Naš život je doslovno točkica prašine u sveukupnom postojanju svemira, amo ga iskoristit najbolje što možemo. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Koliko vam traje lutealna faza? Ja sam uvijek mislila da je drugi dio ciklusa svima jednak, tj 14/15 dana, a da pak prva polovica menstrualnog ciklusa varira.🤔
Tako bi trebalo biti. O mi je bila na 25. dan, a M.je došla doslovno dva tjedna kasnije.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke pozdrav svima, samo da vam se kratko javim... jos cu malo pauzirati... Menga nije jos stigla ali hoce. Osipana sam pristicima kako nisam bila ne znam otkad (inace max 1 dobijem), grudi ogromne zadnja 2 dana.
Drzite se i cujemo se 😘
Mene ti je taj "odrasli" život prvi put pošteno ošamarija eto prije 3 mjeseca, kad se dogodio spontani. I promijenilo me. Nikakav zaokret od 180 stupnjeva, ali pogledi na svijet i život su postali drukčiji. Iznenadila sam se svojom snagom za koju nisam mislila da je posjedujem, i da u najcrnjim vremenima mogu naći nešto pozitivno i ostat prisebna. Spremna sam za sve ono što me čeka, makar to bio i teži put. Neću jadikovat , jer uvijek postoji netko kome je nažalost gore nego meni. To me ne tješi, naravno, nego mi samo daje perspektivu. Naš život je doslovno točkica prašine u sveukupnom postojanju svemira, amo ga iskoristit najbolje što možemo. 😉
Bravooo 🖤🖤🖤
Pozdrav cure,
procesljala sam malo temu, pa vam mogu reći da ste stvarno super kako se međusobno borite i pomažete :)
Imam pitanje. Naime, nama je evo 6. ciklus truda, ali za sad ništa, nula.
Svojevoljno smo obavili spermiogram i dobili dg blaga astenozospermija.
Ja ću tek na jesen obavljati svoje pretrage. Inače imam uredne cikluse.
E sad, u ponedjeljak oko podne sam uhvatila pik na clear blue trakicama. Bio je pozitivan i navečer. Ujutro više ne. Ali mene je sve do jučer probadalo u jajniku. I zapravo, kad razmišljam, tako mi bude svaki mjesec. Dakle, nemam bolove koji traju nekoliko sati ili jedan dan, nego nekoliko dana.
Kad onda mogu računati da je bila ovulacija? Max 36h od pika ili kad su prestali bolovi?
Mogu li probadanja trajati i poslije ovulacije?! 🤔
👩🏻 31g
👱🏼♂️29 g
1 godina pokušavanja
Astenozospermija
Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova
Sortiraj odgovore
Najstariji