Kakva su vasa iskustva sa bazalnom?
Ja mjerim tek od ovog ciklusa i trenutno to izgleda ovako a meni bas zbunjujuce
https://ibb.co/3N5rj1M
1. Trudnoca jedan odnos samo i to 9. Dan ciklusa Zatrudnila
2. Trudnoca ne znam kad sam tocno zatrudnila ali test mi je bio pozitivan vec 23.dan ciklusa sa popodnevnim urinom
Jel moguce da su mi tako rano ovulacije u ciklusu od 30tak dana? 🤔
Hej, meni je ciklus 31 dan a O 9 dan..
Meni je ciklus 26 dana a ovulacija bude u noci sa 9dc na 10dc.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Silver evo ja sam danas 16dpo i cekam danas da procurim.
Evo me u Hrv i obavila sam papa test,briseve,ultrazvuk sve privatno.
Hpv srecom se povukao nije trenutno aktivan👏💪🏽
Briseve cekam nalaz..
A ginekolog kad je gledao na ultrazvuk rekao da imam smanjenu ovarijsku rezervu i da sam imala ovaj ciklus O i 6 folikula.(amh 0,77ng)
https://ibb.co/99bpzMG mozda tek i u subotu O... Mislila sam da ce sutra al ne pari mi bas
https://ibb.co/99bpzMG mozda tek i u subotu O… Mislila sam da ce sutra al ne pari mi bas
I ja sam mislila da ce mi s proslom O bit tako, pa kad sam nakon par sati napravila, bio je bas veliki skok. Ti imaš te skupe, pa mi je glupo preporučit da večeras napravis jos jedan. U svakom slučaju bi ja to počela pokrivat😉
P.S. nema svađi ovaj ciklus, zaskoči muža makar se opet gušija od alergija😂😂😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Briseve cekam nalaz..
A ginekolog kad je gledao na ultrazvuk rekao da imam smanjenu ovarijsku rezervu i da sam imala ovaj ciklus O i 6 folikula.(amh 0,77ng)
Marinalin zar se te rezerve vide na ultrazvuku?
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Briseve cekam nalaz..
Marinalin zar se te rezerve vide na ultrazvuku?
I ja danas trebam dobiti, evo svako malo provjeravam. Glava me ludjacki boli od jutros.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Eto on je znaci upalio ultrazvuk i kaze da sam prosli mjesec imala na svakom jajniku 3 folikula i da je to smanjena ovarijska rezerva da to vodi prema perimenopauzi .
Pitala sam sta to znaci da nemogu prirodno zatrudnit kad imam malo folikula kaze mozete nego u skoroj buducnosti se blizi perimenopauza.
Imala sam kaze O na ljevom jajniku i kad imam O mogu zatrudnit prirodno i s tih 6 folikula ali kada pitaj Boga🤦♀️🤦♀️🤦♀️
I ja provjeravam i napuhana sam od jucer ko bacva .
Uzas jedva cekam da dobijem vise.
Sljedeci petak imam folikulometriju u Njemackoj na 8 dan ciklusa pa cemo vidit kako ce bit s ovulacijom.
I ja provjeravam i napuhana sam od jucer ko bacva .
Uzas jedva cekam da dobijem vise.
Sljedeci petak imam folikulometriju u Njemackoj na 8 dan ciklusa pa cemo vidit kako ce bit s ovulacijom.
Hajde sretno :) Ja cekam da mi zakazu termin kod endokrinologa pa cu tad i nalaze izvaditi a nakon toga se naruciti ginekologu. Stvarno nisam znala da to sve moze preko ultrazvuka vidjeti. Imacu puno pitanja kad odem.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
https://ibb.co/99bpzMG mozda tek i u subotu O… Mislila sam da ce sutra al ne pari mi bas
I ja sam mislila da ce mi s proslom O bit tako, pa kad sam nakon par sati napravila, bio je bas veliki skok. Ti imaš te skupe, pa mi je glupo preporučit da večeras napravis jos jedan. U svakom slučaju bi ja to počela pokrivat😉
P.S. nema svađi ovaj ciklus, zaskoči muža makar se opet gušija od alergija😂😂😂
Ahahhah mrljice 🖤🖤🖤 jutros smo pokrili.. Ovaj put pametnije.. Neka sam nervozna al zadrzavam to u sebi.. Ma napravit cu ujutro odma jedan.. Jer meni lad pokaze smajli jos 2 dana bude cijela tamna crta.. A sve kao necu narucit ovo je zadnje da pratim.. Al popustim svski put kad se priblizi datum pa kupim sta mi je dostupno hah
Sortiraj odgovore
Najstariji