Zbog planinarenja i biciklizma sam pila magnezij, a sada ipak svaki dan bez obzira na aktivnosti al zadnjih dana su mi ruke i noge baš "teške sa mravcima". Da li je još nekoj tako?
Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je…19% kada sam zadnji put mjerila prije korone….paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah…ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu…
dat ću ti ja svoje, imam je i previše
Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%…jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali…ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna…
Ajme ženo, ti si ZMAJ! Dat cu ti ja malo svoje masnoće, nerodilo koliko je ima😂 Pokusavan ja, taman kad san se bas bila aktivirala i pocela pazit, desile se trudnoca pa pobacaj pa korona. i evo sad polagano ponovo pokusavam da napravim nesto sa sobom.
Ma ja se osjećam grozno ako ne mogu nešto sa sobom gdje dižem puls barem iznad 140 bpm, ali kad sam krenula čitati da ti treba barem 22% masti odma sam pomislila ok, sad moram sjest, žderat neke hamburgere, neke krave i svinje, ali ne mogu hahaha…
Ojla.. cini mi se da kod tebe ti postoci i nisu strasni.. smanji malo samo s intenzitetom vjezbi i kolicinom. Ocito ti je to gust, ali puno puta sam cula da zene koje se intenzivno bave sportom imaju problema sa zacecem..kad stanu dode i T..
Nisu ni "normalni", za ženu od 35 ispod 21% masnoće se smatra ne-normalnim, (ako nisi atletičar). Mislim da nije strašno, i nije to ništa intenzivno ili pretjerano, a i tako živim već godinama, znači ništa novo za moj organizam. Stvarno mislim da nije to problem haha ali kad ne možeš protiv mozga pa se kopkam svakakvim glupostima...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ChiAn6 dobra si 😂😂😂 rekla bi ja da svi imamo najviše simptoma prvih 5 dana poslije O, taman posljedice O 😂😂
Bajo baš baš ništa simptoma, ni pms? Koji si dpo?
Kod mene uvik ima nekih osjećaja i kofol simptoma al se uopće ne želim upuštat u razmišljanja, sve što osjećam upućuje na PMS, pa se hvatam za gluposti.
Jedino da sam gladna tu i tamo jajnik me zaboli al nista drugo
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - ???
Lucky -???
Jelenajelena - 5.6.2020 - 0 dana
Mallla - 5.6.2020. - 0 dana
maki994 - 6.6.2020 - 1 dan
mmarie - 7.6.2020. - 2 dana
Rita36 - 8.6.2020 - 3 dana
Bajo - 10.6.2020 - 5 dana
Sue - 10.6.2020 - 5 dana
KDS - 10.6.2020 - 5 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 5 dana
Negro22 - 10.6.2020 - 5 dana
chiAn6 - 17.6.2020 - 12 dana
BruNa - 17.6.2020 - 12 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 20 dana
Fancy - 30.6.2020 - 25 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Siijjj - 4.7.2020. - 29 dana
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas 7dpo po FF ali mislim da sam 6...nemam ništa za reći, niti za stvarno niti za umišljeno...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo mene iz ekipe 10.06. Veće grudi kao i u PMS-u, lagana bol u trbuhu, neka jača žila se vidi na grudima (pitala dragog dal je to i inače ili je sad...pa da je ponekad tako i inače), jučer ujutro i preksinoć mi nekako smetao grudnjak, blagi bijeli iscjedak tijekom dana... Do popodne 10.06. ili 11.06. ujutro ne radim test
Evo mene iz ekipe 10.06.Veće grudi kao i u PMS-u, lagana bol u trbuhu, neka jača žila se vidi na grudima (pitala dragog dal je to i inače ili je sad…pa da je ponekad tako i inače), jučer ujutro i preksinoć mi nekako smetao grudnjak, blagi bijeli iscjedak tijekom dana… Do popodne 10.06. ili 11.06. ujutro ne radim test
E sad, imam pitanje, dakle meni je teško razaznati kada stvarno nešto osjećam a kada je nešto nebitno haha, pa često, gotovo uvijek, cure navode da imaju neku "laganu bol" u trbuhu. Što to točno znači, možeš mi detaljnije reći kako osjećaš tu bol, sa čime bi ju usporedila i koliko jako (recimo na ljestvici od 1-5 gdje je 5 najjača bol slična mengi)?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Pa nemam bol u mengi, tj. imam samo par sati prije i par nakon što počne M, zbilja lagana kao nagovještaj da će doći do promjene. Nikada nisam pila tablete protiv bolova u M. Rijetko kada da je ono malo jača bol. Općenito imam visoki prag boli i nisam od onih koji će odmah popiti tabletu za bilo kakvu bol (glava me mora full luđački bolit ko da se raspada da popijem tabletu) tako da je ova moja bol sada kao da ću dobiti. Ponavljam uvijek lagana tek toliko da osjetim trbuh da nije kao inače. Ovo što sada osjetim iste je jakosti kao i da će danas doći M. Ponekad zaštreca jajnik malo jače.
Pa nemam bol u mengi, tj. imam samo par sati prije i par nakon što počne M, zbilja lagana kao nagovještaj da će doći do promjene. Nikada nisam pila tablete protiv bolova u M. Rijetko kada da je ono malo jača bol. Općenito imam visoki prag boli i nisam od onih koji će odmah popiti tabletu za bilo kakvu bol (glava me mora full luđački bolit ko da se raspada da popijem tabletu) tako da je ova moja bol sada kao da ću dobiti. Ponavljam uvijek lagana tek toliko da osjetim trbuh da nije kao inače. Ovo što sada osjetim iste je jakosti kao i da će danas doći M. Ponekad zaštreca jajnik malo jače.
Kao da će danas doći M, taj filing? Da li ti je ovo prvi puta da ti se tako događa?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kod mene takodjer nista. Ovaj mjesec i ne umisljam i ne trazim simptome. Odmaram mozak 😅
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji