Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Lipanj 2020. 12:09

Prijavljujem smeđi iscjedak, dakle do večeras eventualno sutra M je tu! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    05. Lipanj 2020. 12:11

Mallla

Jel i tebi ciklus bio zbrčkan ovaj misec il se varam? Ako nista, pratimo se  sljedeci ciklus🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    05. Lipanj 2020. 12:12

Mallla

Šteta Još uvijek ima bar malo nade da nije M

jelenajelena
    05. Lipanj 2020. 12:16

mmarie

jelenajelena

Ni kod mene curke jos nista…ssmo neki dosadni iscjedak….nikakve simpome ni pms ni icega🤭🤭

Kad ce testiiiic? Cekas sutra? 😍

O joj,radila sam ga prije 3 dana bijel ko snjeg😂😂...pusticu da vidim desavanja dalje..ima ona mene obicaja zajebavat ponekad...

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    05. Lipanj 2020. 12:17

KDS

jelenajelena

Ni kod mene curke jos nista…ssmo neki dosadni iscjedak….nikakve simpome ni pms ni icega🤭🤭

Puno iscjetka ili?

Puno punoo....vjeruj da imam osjecaj da sam stalno mokra...ubija me to

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

KDS
    05. Lipanj 2020. 12:21

jelenajelena

KDS

jelenajelena

Puno iscjetka ili?

Puno punoo….vjeruj da imam osjecaj da sam stalno mokra…ubija me to

Koliko su pisale cure koje su imale plus na testu, to je dobar znak. Držim ti fige

mmarie
    05. Lipanj 2020. 12:25

jelenajelena

KDS

jelenajelena

Puno iscjetka ili?

Puno punoo….vjeruj da imam osjecaj da sam stalno mokra…ubija me to

Držimo ti figeeee! 🙏🏻🥰

silver
    05. Lipanj 2020. 12:38

simba

E evo ja ću ti odg na to. Ja imam blaže bolove prije M. Iako nije pravilo, nekad je znalo jače boljet taj prvi dan M. Čak bi rekla neka 4 na ljestvici. Ali uglavnom su to bolovi od 1-2 jačine. Par dana prije M. Onako na mahove grčevi, ništa prejako. Kad sam ostala trudna (imam dijete od 2 god), bilo je isto, ta ista bol, grčići, ni po čemu drugačije, samo eto pozitivan test.😊 Bol u grudima kad si trudna je potpuno drugačija nego ova klasična pred M. Ali ta bol ne dođe odmah kao što većina misli, nego kad već imaš plus na testu.. Ja, koja smatram da poznajem svoje tijelo, po tim simptomima ne bi skužila da sam trudna, a da M nije izostala i da nisam radila test. I da nadodam, da sam svaki put bila trudna kad sam mislila da imam hrpu simptoma, bome bi imala čopor djece.😅
    Od simptoma prije pozitivnog testa je jedino bio bijeli iscjedak, drugačiji, jači. Ali to tek nekak kasnije povežeš. A onda ubrzo dođe ta bol u grudima i kratak dah, ona uspuhanost. Mučnine nisam imala.🙂

Hvala ti!! Baš me tako zanimalo da mi netko opiše! Istina je da smo svi drugačiji i drugačije doživljavamo vlastito tijelo, ali gledam i čitam iskustva, ali svatko navodi masu simptoma od najranijih dpo i ja jednostavno mislim da to nije istina (haha nisam nikad bila trudna ali nekako razum). Ono 6dpo = napuhnuta, grčevi, slabost, glad, bolne bradavice, mučnina i ne znam šta sve ne, i tako svaka kad gledaš, pa mislim progesteron, jednostavno zdravi razum ne mogu to biti simptomi T pa ni da je 13dpo...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Dashuri
    05. Lipanj 2020. 12:41

Evo i mene sa mojim simptomima. Grudi su natekle i lagano su bolne, iscjedak je još tu, grčevi na momente.
    Radila sam jučer popodne test, 24dc. Kad se osušio, vidljiva je sjenica sjenice koju vjerojatno samo ja vidim (ne vidi je ni kamera). Al to je kinez pa se ni ne radujem.
    Mm radi spermiogram u srijedu, ja hormone sad kad dobijem, 26.06 ultrazvuk, papa i brisevi pa onda humana.
    Nekako lakše dišem sad kad idem u to, imam osjećaj da će mi se napokon pomoć kako treba i da će sve biti u redu. 🙏

05.12.2022 💗

05. Lipanj 2020. 12:58

Ja imam jedino povremeno grceve i ponovo mi se vratio osjecaj mokrine dol ,sise su mi inace vece al nisu sad nista osjetljivije jedino ponekad osjetim nalet vrucine prema njima a to mi se u PMS događa tako da nemam filing za T ni malo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.