Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    04. Lipanj 2020. 13:52

Zbog planinarenja i biciklizma sam pila magnezij, a sada ipak svaki dan bez obzira na aktivnosti al zadnjih dana su mi ruke i noge baš "teške sa mravcima". Da li je još nekoj tako?

• Malela
    04. Lipanj 2020. 14:04

Amelie

Malela kako si? Kak se drzis? Imas kakvih simptoma? :))

Amelie ništa posebno se kod mene ne desava. Tu i tamo me malo zagrči u predjelu jajnika, u ustima imam neki željezni okus i to mi stvara mučninu, prestaje mi samo u trenucima kada jedem pa bi najrade stalno jela ali se pokušavam kontrolirati.
    Sutra u 15h idem na kontrolu, nadamo se najboljem ali smo svjesni da je to sve još onako u zraku i da može završiti ishodom koji mi želimo ali i onim koji ne želimo. Nadajmo se najboljem. Danas mi je 5tj 1d.
    Kako si ti, kako se osjećas i u kojem si tjednu? 

• BruNa
    04. Lipanj 2020. 14:05

Moj datum je 17.6.

Lucky,nakon sto sam prestala s pilulama, moj ciklusu su mi se totalno zbrckali, znam da sam jako dugo cekala da mi dode, u prviih nekoliko mjeseci sam morama potaknuti tabletama. Tako da samo strpljivo! Idi jod ginekologa da vidi sta se desava i da tablete ako treba!

Bowlica
    04. Lipanj 2020. 14:06

Lucky🍀

hahaha dobra si ja sam imala dvoje različite zelene, jedne su bile super, druge loše….možeš sliku stavit samo da vidim pakiranje

Evo ih: https://ibb.co/r77VMVN

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Mallla
    04. Lipanj 2020. 14:24

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - ??? 
    Lucky -??? 
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 1 dan
    Mallla - 5.6.2020. - 1 dan
    maki994 - 6.6.2020 - 2 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 3 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 4 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 6 dana
    Sue - 10.6.2020 - 6 dana
    KDS - 10.6.2020 - 6 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 6 dana
    Negro22 - 10.6.2020 - 6 dana 
    chiAn6 - 17.6.2020 - 13 dana 
    BruNa - 17.6.2020 - 13 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 21 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 26 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Siijjj - 4.7.2020. - 30 dana

url=https://lilypie.com]

silver
    04. Lipanj 2020. 15:01

KDS

Zbog planinarenja i biciklizma sam pila magnezij, a sada ipak svaki dan bez obzira na aktivnosti al zadnjih dana su mi ruke i noge baš "teške sa mravcima". Da li je još nekoj tako?

Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je...19% kada sam zadnji put mjerila prije korone....paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah...ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    04. Lipanj 2020. 15:07

silver

KDS

Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je…19% kada sam zadnji put mjerila prije korone….paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah…ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu…

dat ću ti ja svoje, imam je i previše

silver
    04. Lipanj 2020. 15:19

KDS

silver

KDS

Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je…19% kada sam zadnji put mjerila prije korone….paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah…ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu…

Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%...jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali...ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 15:22

silver

KDS

silver

KDS

Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%…jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali…ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna…

Ajme ženo, ti si ZMAJ! Dat cu ti ja malo svoje masnoće, nerodilo koliko je ima😂 Pokusavan ja, taman kad san se bas bila aktivirala i pocela pazit, desile se trudnoca pa pobacaj pa korona. i evo sad polagano ponovo pokusavam da napravim nesto sa sobom. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Lipanj 2020. 15:40

Siijjj

silver

KDS

silver

KDS

Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%…jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali…ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna…

Ajme ženo, ti si ZMAJ! Dat cu ti ja malo svoje masnoće, nerodilo koliko je ima😂 Pokusavan ja, taman kad san se bas bila aktivirala i pocela pazit, desile se trudnoca pa pobacaj pa korona. i evo sad polagano ponovo pokusavam da napravim nesto sa sobom.

Ma ja se osjećam grozno ako ne mogu nešto sa sobom gdje dižem puls barem iznad 140 bpm, ali kad sam krenula čitati da ti treba barem 22% masti odma sam pomislila ok, sad moram sjest, žderat neke hamburgere, neke krave i svinje, ali ne mogu hahaha...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.