Zbog planinarenja i biciklizma sam pila magnezij, a sada ipak svaki dan bez obzira na aktivnosti al zadnjih dana su mi ruke i noge baš "teške sa mravcima". Da li je još nekoj tako?
Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je…19% kada sam zadnji put mjerila prije korone….paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah…ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu…
dat ću ti ja svoje, imam je i previše
Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%…jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali…ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna…
Ajme ženo, ti si ZMAJ! Dat cu ti ja malo svoje masnoće, nerodilo koliko je ima😂 Pokusavan ja, taman kad san se bas bila aktivirala i pocela pazit, desile se trudnoca pa pobacaj pa korona. i evo sad polagano ponovo pokusavam da napravim nesto sa sobom.
Ma ja se osjećam grozno ako ne mogu nešto sa sobom gdje dižem puls barem iznad 140 bpm, ali kad sam krenula čitati da ti treba barem 22% masti odma sam pomislila ok, sad moram sjest, žderat neke hamburgere, neke krave i svinje, ali ne mogu hahaha…
Znaš, nekad je bolje neznat. Ako si već bila na pregledu i ako ti doktor nije reka da je to alarmantno, zasto se opterecivat. Ne znam koliko je znanstveno potrijepljena ta činjenica za masnoću. Uostalom, ima i zdravijih masnoća za debljanje od hamburgera. Malo više kikiriki maslaca, bajama, oraščića.. može se.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zbog planinarenja i biciklizma sam pila magnezij, a sada ipak svaki dan bez obzira na aktivnosti al zadnjih dana su mi ruke i noge baš "teške sa mravcima". Da li je još nekoj tako?
Htjela sam nešto slično pitati. Ja sam sportski tip, bavim se trčanjem već dugo, biciklizmom na duge staze i ponekad dižem utege. Kopka me činjenica da je za trudnoću potrebno barem 22% tjelesne masnoće, moja je…19% kada sam zadnji put mjerila prije korone….paaaaa jel ima koja slične probleme? Nekako se nadam da sam zadnja dva mjeseca uspjela uzgojit nešto masti hahah…ali i valjda ne bi baš redovno ovulirala jer obično omjeri tjelesne mase i masnoće uzrokuju probleme u tom smislu…
Ja sam bila u šoku kad sam vidjela 19%…jedem normalno i jedem sve, jesam super aktivna ali…ne znam, i ne mogu se sad prežderavati samo zbog toga hahaha iako iskreno zadnja 3 dana sam stalno gladna…
Ajme ženo, ti si ZMAJ! Dat cu ti ja malo svoje masnoće, nerodilo koliko je ima😂 Pokusavan ja, taman kad san se bas bila aktivirala i pocela pazit, desile se trudnoca pa pobacaj pa korona. i evo sad polagano ponovo pokusavam da napravim nesto sa sobom.
Ma ja se osjećam grozno ako ne mogu nešto sa sobom gdje dižem puls barem iznad 140 bpm, ali kad sam krenula čitati da ti treba barem 22% masti odma sam pomislila ok, sad moram sjest, žderat neke hamburgere, neke krave i svinje, ali ne mogu hahaha…
Znaš, nekad je bolje neznat. Ako si već bila na pregledu i ako ti doktor nije reka da je to alarmantno, zasto se opterecivat. Ne znam koliko je znanstveno potrijepljena ta činjenica za masnoću. Uostalom, ima i zdravijih masnoća za debljanje od hamburgera. Malo više kikiriki maslaca, bajama, oraščića.. može se.
hahah ma...potkrijepljena je to činjenica, ali nije pravilo, nikad ne znaš, samo uzimam sve opcije kad razmišljam što bi moglo biti...jedem stvarno sve, mislim da možda smanjivanje trčanja bi mi podiglo za koji postotak...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Maki dobar je to graf! Treba ti bar 3mj mjerenja da bi mogla nešto pretpostavljati i vidjeti kako ti se tijelo ponaša…. Po meni se u tvom grafu jasno vidi ovulacija. Ne mora svima temperatura ići u nebesa to je tako individualno!
Kako ti se ono kreću ciklusi?
Pa da,nastavit cu mjerit u svakom slucaju da si jos bolje potvrdim. ciklusi su mi inace 31 dan otprilike. Ovaj mjesec ovulacija kasnila pa se oduzio opet par dana.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ne bih bas stavljala samo tako broj...imas na njuskalu oglas nemres fulati ukucaj ovulacijske trakice
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Sad vidim izbrisan oglas nemam pojma kaj je javim
Ja 38, M 39
Evo šifra oglasa za ovulacijske trakice 31639371.
Sorry na smetnji
Ja 38, M 39
Ojla.. cini mi se da kod tebe ti postoci i nisu strasni.. smanji malo samo s intenzitetom vjezbi i kolicinom. Ocito ti je to gust, ali puno puta sam cula da zene koje se intenzivno bave sportom imaju problema sa zacecem..kad stanu dode i T..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Malela kako si? Kak se drzis? Imas kakvih simptoma? :))Amelie ništa posebno se kod mene ne desava. Tu i tamo me malo zagrči u predjelu jajnika, u ustima imam neki željezni okus i to mi stvara mučninu, prestaje mi samo u trenucima kada jedem pa bi najrade stalno jela ali se pokušavam kontrolirati.
Sutra u 15h idem na kontrolu, nadamo se najboljem ali smo svjesni da je to sve još onako u zraku i da može završiti ishodom koji mi želimo ali i onim koji ne želimo. Nadajmo se najboljem. Danas mi je 5tj 1d.
Kako si ti, kako se osjećas i u kojem si tjednu?
Heej.. nadam se da sutra bude sve dobro.. tako i ja idem u utorak i svjesna sam da ako i bude sve ok da to nista ne znaci jer je sve to dosta rano.. bit cu mirnija kad udem u 9. tj. Ali sve do 12.-og cemo biti na iglama. A onda slijede testovi pa se opet oko toga zderes..mah.. nikad kraja brizi. Tako to ide s djecom😁
Ja sam danas 5+6d. Umorna sam dosta.. spavam preko 8h preko noci i jos bih popodne.. muka me uhvati ako ogladnim tako da svaka 2-3h nesto grickam. Cak su mi na poslu komentirali da stalno jedem haha.. I nekad malo zabolucka dolje nisko nesto i cicke su veće i malo bole, ali nije strasno zasad. I imam bijeli iscjedak i cesce piskim.. to ti je to.. Sretno sutra i javi kak je.. bas me zanima koliko si zapravo trudna!!:))
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Malela kako si? Kak se drzis? Imas kakvih simptoma? :))Amelie ništa posebno se kod mene ne desava. Tu i tamo me malo zagrči u predjelu jajnika, u ustima imam neki željezni okus i to mi stvara mučninu, prestaje mi samo u trenucima kada jedem pa bi najrade stalno jela ali se pokušavam kontrolirati.
Sutra u 15h idem na kontrolu, nadamo se najboljem ali smo svjesni da je to sve još onako u zraku i da može završiti ishodom koji mi želimo ali i onim koji ne želimo. Nadajmo se najboljem. Danas mi je 5tj 1d.
Heej.. nadam se da sutra bude sve dobro.. tako i ja idem u utorak i svjesna sam da ako i bude sve ok da to nista ne znaci jer je sve to dosta rano.. bit cu mirnija kad udem u 9. tj. Ali sve do 12.-og cemo biti na iglama. A onda slijede testovi pa se opet oko toga zderes..mah.. nikad kraja brizi. Tako to ide s djecom😁
Ja sam danas 5+6d. Umorna sam dosta.. spavam preko 8h preko noci i jos bih popodne.. muka me uhvati ako ogladnim tako da svaka 2-3h nesto grickam. Cak su mi na poslu komentirali da stalno jedem haha.. I nekad malo zabolucka dolje nisko nesto i cicke su veće i malo bole, ali nije strasno zasad. I imam bijeli iscjedak i cesce piskim.. to ti je to.. Sretno sutra i javi kak je.. bas me zanima koliko si zapravo trudna!!:))
Amelie jesi tipka ponovno vaditi betu dva dana poslije ili nisi? Ja sam radila u ponedjeljak i u srijedu nisam radila, sad se premišljam da idem sutra opet vaditi. Nisam pametna.
Ja sam danas 5+6d. Umorna sam dosta.. spavam preko 8h preko noci i jos bih popodne.. muka me uhvati ako ogladnim tako da svaka 2-3h nesto grickam. Cak su mi na poslu komentirali da stalno jedem haha.. I nekad malo zabolucka dolje nisko nesto i cicke su veće i malo bole, ali nije strasno zasad. I imam bijeli iscjedak i cesce piskim.. to ti je to.. Sretno sutra i javi kak je.. bas me zanima koliko si zapravo trudna!!:))Amelie jesi tipka ponovno vaditi betu dva dana poslije ili nisi? Ja sam radila u ponedjeljak i u srijedu nisam radila, sad se premišljam da idem sutra opet vaditi. Nisam pametna.
Nisam... doktorica mi je odg na mail da je rezultat bete ok i da nema potrebe i ako se ok osjećam bez većih bolova da se vidimo na pregledu. Rekla sam si da cu se skulirati i cekati pregled. Jer da se nije poduplala ja bi sizila cijeli vikend.. a cemu.. bolje ne.. nek ona pogleda pa ce odmah znati vise reci nego ovako.. Tebi ce isto tvoja sve vidjeti pa ako trebas ici opet vaditi bude te poslala.. ili ce ti iz urina odrediti. Ne da mi se to toliko ni plaćati privatno svaki put.. skupi se..:/
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji