Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 12:22

Mi trebamo da prominimo ime teme u LH trakice i FF App 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    04. Lipanj 2020. 12:23

I da odlični su mi oni mini članci u FF.... Tu svašta naučiš.... 

url=https://lilypie.com]

silver
    04. Lipanj 2020. 12:34

Da, super je, ja sam imala nekoliko aplikacija za grafove i sve su mi nekako bile tako ružne i nepregledne. FF je baš grafički običan, plava crta, matematička pozadina, crveni križ na ovulaciju i to je to, a ne neke tamo ružičaste, ljubičaste, zvjezdice...hahahha i više opcija za kako želiš upisivati keksanje. Neke kao Femometer recimo upisuju pravo vrijeme keksa pa onda ako je keks bio u 1 ujutro to ti piše pod sljedeći dan, a to ne može tako...hahah FF recimo u tim mini člancima kaže da je keks u noći prije mjerenja sutrašnje temperature relevantniji kao zapisan taj dan a ne dan kasnije...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

04. Lipanj 2020. 13:00

MRLJICE a u pm! Nek ja koja rijetko psuje malo i opsujem 😂  

ja ne znam kako vi druge zene ali ja sam ovih dana prolistala starih postova po formu i čitam te postove slične ili iste kao naši, brige i ludila i onda skuzim kako 90% njih u potpisu ima bebolinu ili je trudna ili vec ima 2 beboline 😋😁
    Zelim vam svima reci da ja koja sam inace teski pesimist bas imam vjeru i nadu i osjecaj da nagodinu u ovo vrijeme kad dodjem vidit  koga ima i sta ima novoga niti jedna od nas nece biti na ovoj temi!! 🤞🤞🤞
    Ja sam danas uspjesno se upisala u odlicne ginekologice, to je ona sta sam prije 2 tj zvala i gdje me med. Sestra otpilila da ima previse pavjenata. Danas sam dosla na vrata, ista ta med. Sestra je bila predobra blaga i puna razumijevanja, poslusala me upisala i odma mi je dala uputnicu za humanu. DODUSE termin na humanoj je 27.7 😂 do tad znaci imam 2 ovulacije pa daj boze da mi termin ne zatreba! 

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 13:12

Sanjich🤞🤰

ja ne znam kako vi druge zene ali ja sam ovih dana prolistala starih postova po formu i čitam te postove slične ili iste kao naši, brige i ludila i onda skuzim kako 90% njih u potpisu ima bebolinu ili je trudna ili vec ima 2 beboline 😋😁
    Zelim vam svima reci da ja koja sam inace teski pesimist bas imam vjeru i nadu i osjecaj da nagodinu u ovo vrijeme kad dodjem vidit koga ima i sta ima novoga niti jedna od nas nece biti na ovoj temi!! 🤞🤞🤞
    Ja sam danas uspjesno se upisala u odlicne ginekologice, to je ona sta sam prije 2 tj zvala i gdje me med. Sestra otpilila da ima previse pavjenata. Danas sam dosla na vrata, ista ta med. Sestra je bila predobra blaga i puna razumijevanja, poslusala me upisala i odma mi je dala uputnicu za humanu. DODUSE termin na humanoj je 27.7 😂 do tad znaci imam 2 ovulacije pa daj boze da mi termin ne zatreba!

Baš mi je drago Sanjich. Nisu Splićani tolko loši i lijeni😁 dobro, 27.7. i nije toliko daleko🤗  malo hopsanja, izležavanja na Žnjanu ako možeš (ajme šta bi ja dala da se mogu doli spustit na uru), skupljanja vitamina D, opuštanje.  Drzimfige da uputnica nece ni tribat bit iskoristena. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

04. Lipanj 2020. 13:17

Siijjj

Sanjich🤞🤰

Zelim vam svima reci da ja koja sam inace teski pesimist bas imam vjeru i nadu i osjecaj da nagodinu u ovo vrijeme kad dodjem vidit koga ima i sta ima novoga niti jedna od nas nece biti na ovoj temi!! 🤞🤞🤞

Baš mi je drago Sanjich. Nisu Splićani tolko loši i lijeni😁 dobro, 27.7. i nije toliko daleko🤗 malo hopsanja, izležavanja na Žnjanu ako možeš (ajme šta bi ja dala da se mogu doli spustit na uru), skupljanja vitamina D, opuštanje. Drzimfige da uputnica nece ni tribat bit iskoristena.

Napokon sam i uspjela nick uredit pa mozda da danas odigram i eurojackpot listic 😂
    Jos sam na bolovanju od bubrega pa do ponedjeljka cu malo gustat makar se sunčat jer nije jos more zatoplilo. Napravit mali reset i zaboravit zadnjih par mjeseci 😊

Bowlica
    04. Lipanj 2020. 13:24

Drage curke, samo malo da vas poškicam i pozdravim, vidim i kod vas ima i novih plusića, razočarenja ali i puno podrške. Moj vam je savjet borite se, nemojte se puno opterecivati oko temp., trakica i odnosa, to samo unosi negativu i poremeti vase osjecaje i stalno napeto iscekivanje. Evo mi usli u 8 tjedan i nadam se da ce ovih kriznih do 12 dobro i cim brze proci jer je strah jos prisutan zbog zadnjeg missed ab. prije 2 god. Rekli smo samo najblizima roditeljima i kumovima, jos cemo malo pricekati. Vama zelim puno srece i strpljenja. Cuvajte se.... pokusavala sam poslati privatnu poruku to se ne moze tu na forumu jel da? Ostalo mi je brdo novih zapakiranih lh trakica ne znam sto cu s njima dala bi ih povoljno...sto mislite? Jedini njuskalo?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 13:43

Lucky🍀

Mašnice želim da što prije prođe ovo krizno razdoblje, ali biti će sve ok, vidjet ćeš! Želim ti sreću
    Trakice možeš nama dati povoljno koje imaš?

Lucky kraljice 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Bowlica
    04. Lipanj 2020. 13:47

One step zelene ma samo da ih se rijesim za 2.50kn komad. Ne znam jel smijem link s njuškala? :I

Ja 38, M 39

Bowlica
    04. Lipanj 2020. 13:49

Previse ne pitaj...100komada jer mi dosla neka narudzba od jos prije korone na koju sam zaboravila haha

Ja 38, M 39

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.