Lilo slazem se da je jako individualno i razlikuje se i od trudnoće do trudnoće isto. Meni je ovaj put umor bio toliko izražen da ga nisi mogao ignorirati niti pripisati ičemu drugome.. i počeo je 5-6 dana prije testa već. Mrtav čovjek sam bila.. a i sad se slabo držim🙈🙃
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Umorna jesam ovih dana al si to ne pripisujem kao simptom nego pripisujem branju trešanja nakon posla i čak 14 kg očišćenih trešanja u zamrzivaču + psihički umor zbog operacije dragog tj. istraživanju doktora i njihovih mišljenja
https://ibb.co/7Xm33F2
😂🙈 Ovo sam totalno bila ja prije par dana 😁
Btw Silver,.nisan pocela sa mjerenjem ni danas, bas san noćas uzasno spavala, budila se stalno, pa zbog vjestice na wc, mislim da mi ne bi bilo relevantno. Al jedva cekam. Ionako se svako jutro budim oko 6, navijen alarm za popit željezo, pa cu i mirit tada temp. I onda jos nastavit kunjat.
I tek sad osjecam da mi je nakon pobačaja sve doli na mistu. Inače sam koristila menstrualnu čašicu prije, obozavala sam je. I prva menstruacija nakon pobačaja, ne mogu je namistit nikako, neće da se otvara, probala 50 puta. I evo, druga menstruacija, sve ok. Stvarno nekad triba tijelu da se vrati malo duže.
Sta se tiče simptoma, toliko je tanka granica između pms i trudnoće da je nekad i nezamjetna. Kad bi bar sve mogle prespavat taj dio od O do M ili T. 🙈
Super! Drago mi je da osjećaš kao da je sve ok opet!! Ma ne moraš odmah mjeriti, ja sam svoj prvi temp ciklus ikada počela od CD6 ...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvala vam trudnice, super je pročitati prave simptome iz prve ruke!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ima, ima.. u 15 mislim da je..🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ima, ima.. u 15 mislim da je..🤞🤞
Malelin pregled jel🙃
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Prijavljujem smeđi iscjedak, dakle do večeras eventualno sutra M je tu!
Jel i tebi ciklus bio zbrčkan ovaj misec il se varam? Ako nista, pratimo se sljedeci ciklus🙈
Je kaos je bio, temperatura je zbrčkana i dalje... Tako da nemam pojma kad je stvarno bila O. Ja mislim da je 17dc al to će ostat na mom mišljenju jer je temperatura u k... Ovaj put!
Nek sad procurim da mi popusti ova napetost u glavi i ljenost u izvedbi 😂
url=https://lilypie.com]
Ja cu sutra (ako ne dodje M) napraviti test cisto radi reda. Ovaj mjesec sam iznenadjujuce smirena, nekako znam da 99% nisam trudna ali nada uvijek postoji. U svakom slucaju je razocarenje veliko kad se ugleda negativan test ali bolje je kad nisam u agoniji umisljanja svega i svacega.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Molim vas recite mi jel netko od vaših muževa imao dijagnozu astheno necrozoospermia?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji