Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 11:44

Mallla

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - ???
    Lucky -???
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 1 dan
    Mallla - 5.6.2020. - 1 dan
    maki994 - 6.6.2020 - 2 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 3 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 4 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 6 dana
    Sue - 10.6.2020 - 6 dana
    KDS - 10.6.2020 - 6 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 6 dana
    Negro22 - 10.6.2020 - 6 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 13 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 21 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 26 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Siijjj - 4.7.2020. - 30 dana

Danchy i Bruna, dajte i vi svoje datume (ne)očekivane.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 11:46

silver

Da, zaboravim ti reći Siijjj, hahahah nova ovisnost - kad skužiš onu "pregnancy monitor" opciju nakon ovulacije, eeeee tamo dobijaš kao "bodove" za mogućnost trudnoće! A isto kad pregledavaš galeriju "charts like mine" na dnu svake stranice ti piše koliko grafova koji su trudnoća sliče na tvoj, ma ludnica! hahaha

Jel potreban onaj VIP račun za to? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Lipanj 2020. 11:47

Siijjj

silver

Da, zaboravim ti reći Siijjj, hahahah nova ovisnost - kad skužiš onu "pregnancy monitor" opciju nakon ovulacije, eeeee tamo dobijaš kao "bodove" za mogućnost trudnoće! A isto kad pregledavaš galeriju "charts like mine" na dnu svake stranice ti piše koliko grafova koji su trudnoća sliče na tvoj, ma ludnica! hahaha

Imaš prvi mjesec za free ja mislim. Ja sam uplatila VIP (ovisnost je brzo uzela zamah haha), sad se ne mogu sjetiti da li sam i bez VIP imala tu opciju, ali ova "charts like mine" nije VIP!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 11:53

silver

Siijjj

silver

Imaš prvi mjesec za free ja mislim. Ja sam uplatila VIP (ovisnost je brzo uzela zamah haha), sad se ne mogu sjetiti da li sam i bez VIP imala tu opciju, ali ova "charts like mine" nije VIP!

Mislim da je i "Charts like mine" isto VIP : https://ibb.co/mNFkYdW

Nema veze, vidit cu prvo koliko cu bit dosljedna. 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    04. Lipanj 2020. 11:53

Siijjj

Došla vješćoka, bar je agonija završena, idemo dalje💪🏻

Amo opet sa 30 dana, nadajmo se da je ovaj put bio iznimka sa ovoliko dugim ciklusom. Mallla, pisi me onda 04.07.,.molim te.
    Btw Silver, iako mi je danas prvi dan ciklusa, nisam izmjerila temp, mogu li od sutra krenit? I kako je mjeris, oralno ili pod pazuhom?

A daaj, baš sam se nadala i veselila tvom plusicu u subotu. Idući mjesec je tvoj 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    04. Lipanj 2020. 11:56

Siijjj

Mallla

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - ???
    Lucky -???
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 1 dan
    Mallla - 5.6.2020. - 1 dan
    maki994 - 6.6.2020 - 2 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 3 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 4 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 6 dana
    Sue - 10.6.2020 - 6 dana
    KDS - 10.6.2020 - 6 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 6 dana
    Negro22 - 10.6.2020 - 6 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 13 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 21 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 26 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Siijjj - 4.7.2020. - 30 dana
    Danchy i Bruna, dajte i vi svoje datume (ne)očekivane.

Zbog zbrkanih ciklusa čekat ću pik pa otprilike dati datum neočekivane

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    04. Lipanj 2020. 11:59

Siijjj

silver

Siijjj

silver

Mislim da je i "Charts like mine" isto VIP :https://ibb.co/mNFkYdW

uuups, a jbg! neka, graf je dosta za početak! ali isto ja mislim pare koje sam dala za trakice do sada ne mogu se ni mjeriti sa kupnjom VIP na FF, mislim da sam ja bila kupila 3mj VIP (u kunama negdje 70kn), i nakon nekoliko dana dobila sam njihovu poruku da kliknem na link i automatski će mi produžiti na godinu dana kao hvala na prvom membershipu, i eto sad imam još godinu! Sigurna sam da je "charts like mine" tada bila besplatna opcija kad sam se ja pridružila...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 12:06

silver

Siijjj

silver

Siijjj

silver

uuups, a jbg! neka, graf je dosta za početak! ali isto ja mislim pare koje sam dala za trakice do sada ne mogu se ni mjeriti sa kupnjom VIP na FF, mislim da sam ja bila kupila 3mj VIP (u kunama negdje 70kn), i nakon nekoliko dana dobila sam njihovu poruku da kliknem na link i automatski će mi produžiti na godinu dana kao hvala na prvom membershipu, i eto sad imam još godinu! Sigurna sam da je "charts like mine" tada bila besplatna opcija kad sam se ja pridružila…

Ozb? 70 kn? Meni stoji da su tri miseca 22 € a cijela godina 28. Povoljno, nema šta. 😁 U sebi se potajno nadam da mi VIP nece ni bit potreban, kao ni tebi i da necemo otkrit sve njegove "čari". 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Lipanj 2020. 12:13

Siijjj

silver

Siijjj

silver

Siijjj

silver

uuups, a jbg! neka, graf je dosta za početak! ali isto ja mislim pare koje sam dala za trakice do sada ne mogu se ni mjeriti sa kupnjom VIP na FF, mislim da sam ja bila kupila 3mj VIP (u kunama negdje 70kn), i nakon nekoliko dana dobila sam njihovu poruku da kliknem na link i automatski će mi produžiti na godinu dana kao hvala na prvom membershipu, i eto sad imam još godinu! Sigurna sam da je "charts like mine" tada bila besplatna opcija kad sam se ja pridružila…

Ozb? 70 kn? Meni stoji da su tri miseca 22 € a cijela godina 28. Povoljno, nema šta. 😁 U sebi se potajno nadam da mi VIP nece ni bit potreban, kao ni tebi i da necemo otkrit sve njegove "čari". 🤗

hahaahah ili sam možda uplatila tada za 1mj a ne 3, nemam pojma ali uglavnom ubrzo su mi proširili besplatno, darežljivi su!
    Nadam se da ga neću dugo koristiti (možeš ga i staviti na pauzu pa nastaviti i tako sačuvati plaćene dane, ono kad poželiš bebu broj 2 )

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Mallla
    04. Lipanj 2020. 12:21

Silver i ja imam VIP i to prvo sam dugo bila free, pa imala gratis VIP pa bez, pa sam onda platila 1mj, pa 3 pa kao prestat ću i onda uzmem godinu 😂😂 ja obožavam FF i overlay opciju! Inače kad sam bila T pregnancy monitor mi je bio good! Pa sad se svaki put nadam kad je good 😂😂
    A vidiš super da te otvorena usta ne zezaju za graf, mene jesu, bude baš nigdi veze... Ovaj sam ciklus zapravo zajebla sa nedosljednim buđenjem (vrime buđenja) i otkrivanjem u noći pa se valjda smrznem, zato mi je graf kriminalan. E da i dok sam se uključila u FF tada je graf like mine bio otvoren za sve, a VIP je bilo upisivanje DPO. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.