Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 10:25

silver

Siijjj

Došla vješćoka, bar je agonija završena, idemo dalje💪🏻

Amo opet sa 30 dana, nadajmo se da je ovaj put bio iznimka sa ovoliko dugim ciklusom. Mallla, pisi me onda 04.07.,.molim te.
    Btw Silver, iako mi je danas prvi dan ciklusa, nisam izmjerila temp, mogu li od sutra krenit? I kako je mjeris, oralno ili pod pazuhom?

E jbm…a neka je ajde, u nove pobjede!! Za temp..ma nema veze, možeš krenut i sutra..neke žene uopće ne mjere za vrijeme M, ali to kad se već ufuraš pa znaš kakve temp su prije O, ja mjerim cijeli ciklus, neki ljudi su ovisnici o testovima a ja sam o temp

Upravo sam sad narucila neki bazalni toplomjer s Amazona, nadan se    bit dobar. Ima jedan, bas mi se sviđa, čini mi se da i valja, al 50€. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 
    Kako mjeris, oralno ili pod pazuhom?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Lipanj 2020. 11:06

Siijjj

silver

Siijjj

Amo opet sa 30 dana, nadajmo se da je ovaj put bio iznimka sa ovoliko dugim ciklusom. Mallla, pisi me onda 04.07.,.molim te.
    Btw Silver, iako mi je danas prvi dan ciklusa, nisam izmjerila temp, mogu li od sutra krenit? I kako je mjeris, oralno ili pod pazuhom?

E jbm…a neka je ajde, u nove pobjede!! Za temp..ma nema veze, možeš krenut i sutra..neke žene uopće ne mjere za vrijeme M, ali to kad se već ufuraš pa znaš kakve temp su prije O, ja mjerim cijeli ciklus, neki ljudi su ovisnici o testovima a ja sam o temp

Upravo sam sad narucila neki bazalni toplomjer s Amazona, nadan se  bit dobar. Ima jedan, bas mi se sviđa, čini mi se da i valja, al 50€. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aaaaa sorry haha oralno. Mislim da temp kože (pod pazuhom) nije baš neš pouzdano. Kao najpreciznije je vaginalno ali ne da mi se to iskreno jer nemam neki ludi graf oralno, sasvim je ok pa mi je to najpraktičnije.
    Super, nadam se da će ti biti dobar. I veselim se što će se još grafova pridružiti!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 11:20

silver

Siijjj

silver

Siijjj

Upravo sam sad narucila neki bazalni toplomjer s Amazona, nadan se bit dobar. Ima jedan, bas mi se sviđa, čini mi se da i valja, al 50€. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aaaaa sorry haha oralno. Mislim da temp kože (pod pazuhom) nije baš neš pouzdano. Kao najpreciznije je vaginalno ali ne da mi se to iskreno jer nemam neki ludi graf oralno, sasvim je ok pa mi je to najpraktičnije.
    Super, nadam se da će ti biti dobar. I veselim se što će se još grafova pridružiti!

Hahahah ja samo zamisljam izraz lica mog muža kad bi vidija mene u 7 sati ujutro   kako vaginalno mjerim temp. Neprocjenjivo😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Lipanj 2020. 11:26

Siijjj

silver

Siijjj

silver

Siijjj

Upravo sam sad narucila neki bazalni toplomjer s Amazona, nadan se bit dobar. Ima jedan, bas mi se sviđa, čini mi se da i valja, al 50€. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hahahah ja samo zamisljam izraz lica mog muža kad bi vidija mene u 7 sati ujutro kako vaginalno mjerim temp. Neprocjenjivo😂

Pa baš to!! hahahaha 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Mallla
    04. Lipanj 2020. 11:32

Može Sijjj pišem te! Šteta što je došla al bar nije zafrkavala!
    Oralno nemoj ako spavaš otvorenih usta 😊 ako nisi onda je najpraktičnije! Vaginalno je najpouzdanije i vaginalne su trmprrature nešto više u odnosu na oralno ili pod pazuhom. Ali je brate tlaka.  Probala sam to i bilo je baš previše za mene!
    E a slažem se sa Silver, nikakav problem počet mjerit sutra ili prekosutra!
    Dobro došla u BBT klub! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    04. Lipanj 2020. 11:37

Mallla

Oralno nemoj ako spavaš otvorenih usta 😊 ako nisi onda je najpraktičnije! Vaginalno je najpouzdanije i vaginalne su trmprrature nešto više u odnosu na oralno ili pod pazuhom. Ali je brate tlaka. Probala sam to i bilo je baš previše za mene!
    Dobro došla u BBT klub!

A šta ja znam, mislim da ne spavam. 
    Hvala ženice, moram još danas proučit Fertility Friend app, ne razumijem one kratice ispod tabele di se križići upisuju. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    04. Lipanj 2020. 11:38

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - ??? 
    Lucky -??? 
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 1 dan
    Mallla - 5.6.2020. - 1 dan
    maki994 - 6.6.2020 - 2 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 3 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 4 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 6 dana
    Sue - 10.6.2020 - 6 dana
    KDS - 10.6.2020 - 6 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 6 dana
    Negro22 - 10.6.2020 - 6 dana 
    chiAn6 - 17.6.2020 - 13 dana 
    Sanjich - 25.6.2020 - 21 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 26 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Siijjj - 4.7.2020. - 30 dana

url=https://lilypie.com]

silver
    04. Lipanj 2020. 11:38

Mallla

Oralno nemoj ako spavaš otvorenih usta 😊 ako nisi onda je najpraktičnije! Vaginalno je najpouzdanije i vaginalne su trmprrature nešto više u odnosu na oralno ili pod pazuhom. Ali je brate tlaka. Probala sam to i bilo je baš previše za mene!
    Dobro došla u BBT klub!

Ma ja često spavam otvorenih usta haha, nisam imala problema sa grafovima za sada...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Lipanj 2020. 11:40

Siijjj

Mallla

Dobro došla u BBT klub!

A šta ja znam, mislim da ne spavam.
    Hvala ženice, moram još danas proučit Fertility Friend app, ne razumijem one kratice ispod tabele di se križići upisuju.

Meni je FF zakon, super izgled grafova. Da, trebat će ti nekoliko dana da ga skužiš, nije baš intuitivan haha, ali kad se navikneš baš je fora!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Lipanj 2020. 11:42

Da, zaboravim ti reći Siijjj, hahahah nova ovisnost - kad skužiš onu "pregnancy monitor" opciju nakon ovulacije, eeeee tamo dobijaš kao "bodove" za mogućnost trudnoće! A isto kad pregledavaš galeriju "charts like mine" na dnu svake stranice ti piše koliko grafova koji su trudnoća sliče na tvoj, ma ludnica! hahaha

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.