Cekaj cekaj, jel se meni ucinilo da je netko rekao da je kupinovo vino dobro za zeljezo i da ga trebamo piti? 😄
Eno mi kuci stoji jedno, ocima ga pijem a sve reko necu alkohol je moze mi poremetiti nesto? Jel mi to hocete reci da ga stucem veceras? 😂
Da da 😂 al ne pretjeruj, bolje razvuci pa par dana pomalo gucni 😂
Not that fensi, ekšli..
Cekaj cekaj, jel se meni ucinilo da je netko rekao da je kupinovo vino dobro za zeljezo i da ga trebamo piti? 😄
Eno mi kuci stoji jedno, ocima ga pijem a sve reko necu alkohol je moze mi poremetiti nesto? Jel mi to hocete reci da ga stucem veceras? 😂
Da da 😂 al ne pretjeruj, bolje razvuci pa par dana pomalo gucni 😂
Vazi😄
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Uf da je meni malo kupinova vinca.... 😋😋😋 ženo pij i uživaj. nema mi ništa slađe od tog vina.
Tko je pisao za floradix. Čini mi se dobro, al ne znam kako bi mi reagiralo sad uz ove tablete što pijem. A možda i probam, jer mi je feritin bas nisko. Jedna tableta toga i 15 ml toga.popodne.
@Kiky, žao mi je🥺
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Uf da je meni malo kupinova vinca…. 😋😋😋 ženo pij i uživaj. nema mi ništa slađe od tog vina.
Tko je pisao za floradix. Čini mi se dobro, al ne znam kako bi mi reagiralo sad uz ove tablete što pijem. A možda i probam, jer mi je feritin bas nisko. Jedna tableta toga i 15 ml toga.popodne.
@Kiky, žao mi je🥺
Meni je Floradix bio super jer je kao sok, ima malo metalan okus 🤣 ali se navikneš. Super je jer su unutra i ostali vitamini pa ti je kao vitaminski tonik.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Cure evo mojih testova ovulacije od prekjucer, jucer i danas. Odozgo prema dole. Nemam pojma sta mislim. Sve mi izgleda ova od prekjucer najtamnija. Ili ja ne vidim realno.. Do ovulacije imam jos 3-4 dana "navodno" kako racunam prosli mjesec. A vec su dosta potamnile ma da nije pik. Nadam se da ce uskoro i da ga nisam promasila. Totalno su me zbunile sad... https://ibb.co/VNHxhcD
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Cure evo mojih testova ovulacije od prekjucer, jucer i danas. Odozgo prema dole. Nemam pojma sta mislim. Sve mi izgleda ova od prekjucer najtamnija. Ili ja ne vidim realno.. Do ovulacije imam jos 3-4 dana "navodno" kako racunam prosli mjesec. A vec su dosta potamnile ma da nije pik. Nadam se da ce uskoro i da ga nisam promasila. Totalno su me zbunile sad… https://ibb.co/VNHxhcD
Jesi li radila u otprilike isto vrijeme. Meni su takve crtice bile prije pika tako da bih ja nastavila jos par dana pratiti.
Not that fensi, ekšli..
Jesam, da. Cim dodjem s posla oko pola 6 ili 6. Nadam se da ce uskoro, od sutra cu dva testa dnevno raditi. Zbunilo me sto su prilicno tamne evo vec treci dan... ali evo i to je moguce 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
I krecem u akciju s muzem jos veceras! Mislila sam da cuvamo spermice pa kad vidim da se blizi pik da imamo taj dan i na dan pika. Ali nista od toga, sigurnija sam kad pokrijemo vise dana, bar se nadam, ovako ako promasim nemam se cemu ni nadati.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Cure evo mojih testova ovulacije od prekjucer, jucer i danas. Odozgo prema dole. Nemam pojma sta mislim. Sve mi izgleda ova od prekjucer najtamnija. Ili ja ne vidim realno.. Do ovulacije imam jos 3-4 dana "navodno" kako racunam prosli mjesec. A vec su dosta potamnile ma da nije pik. Nadam se da ce uskoro i da ga nisam promasila. Totalno su me zbunile sad… .
Sutra ujutro piski trakici i vidit ces. Meni se cini da je pik blizu.
Cure ja na kraju nisam isla kupiti test. Nisam imala volje. Stvari mi ne idu jako danas svega samo jedan poluprazan ulozak. Vidjet cu malo kako ce se stvari dalje odvijati ali mislim da ipak nista 😪 sad sam malo dosla na sebe, moram priznat da sam se malo ponadala. Iako znam da sjenica nista ne znaci na kinezu ali svejedno...znate i same kako je to😪
Martina mozes me maknut sa popisa jer mi muz ode na brod tako da nista sljedeca 4mj.
Zelim vam da barem vi ugledate svoje zeljene pluseve i da nakon niza razocarenja docekate svoju srecu.
Saljem vam ogromne zagrljaje, pratit cu vas i dalje! Na jesen sam ja opet tu. ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji