Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Apple
    15. Svibanj 2020. 21:33

Večer. Meni je trebala danas doći, nije. Jučer ujutro sam napravila test, čak ni sjenu da baci. Doduše iz DM-a je onaj FirstSign duo. Svaki ciklus, ali baš svaki dan prije M imam odnos sa mužem i dobijem nakon toga, jučer nisam imala pa nema ni glupače 😆 e neću ni danas, tko je šiša. Još se šalim svaki put da me propuca pa prokrvarim 🤦🏼‍♀️😆

Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 22:01

Kiky 🥰

Cure ja na kraju nisam isla kupiti test. Nisam imala volje. Stvari mi ne idu jako danas svega samo jedan poluprazan ulozak. Vidjet cu malo kako ce se stvari dalje odvijati ali mislim da ipak nista 😪 sad sam malo dosla na sebe, moram priznat da sam se malo ponadala. Iako znam da sjenica nista ne znaci na kinezu ali svejedno…znate i same kako je to😪
    Martina mozes me maknut sa popisa jer mi muz ode na brod tako da nista sljedeca 4mj.
    Zelim vam da barem vi ugledate svoje zeljene pluseve i da nakon niza razocarenja docekate svoju srecu.
    Saljem vam ogromne zagrljaje, pratit cu vas i dalje! Na jesen sam ja opet tu. ❤

Ajme Kiky, bas bas bas san mislila da je ovaj put to to... Žao mi je. Ne znam šta da ti kažem. Posveti se sebi, svom zdravlju.kako fizickom,tako psihickom. Vjerujem da.je ono prošli mjesec ostavilo trag na tebi, i sad ovaj pritisak jer ti muž ide na brod, pa.posljednji pokusaj prije toga. Stresno je to. Želim da ti ta 4 miseca prođu šta brže!!! ❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    15. Svibanj 2020. 22:16

Siijjj

Kiky 🥰

Cure ja na kraju nisam isla kupiti test. Nisam imala volje. Stvari mi ne idu jako danas svega samo jedan poluprazan ulozak. Vidjet cu malo kako ce se stvari dalje odvijati ali mislim da ipak nista 😪 sad sam malo dosla na sebe, moram priznat da sam se malo ponadala. Iako znam da sjenica nista ne znaci na kinezu ali svejedno…znate i same kako je to😪
    Martina mozes me maknut sa popisa jer mi muz ode na brod tako da nista sljedeca 4mj.
    Zelim vam da barem vi ugledate svoje zeljene pluseve i da nakon niza razocarenja docekate svoju srecu.
    Saljem vam ogromne zagrljaje, pratit cu vas i dalje! Na jesen sam ja opet tu. ❤

Ajme Kiky, bas bas bas san mislila da je ovaj put to to… Žao mi je. Ne znam šta da ti kažem. Posveti se sebi, svom zdravlju.kako fizickom,tako psihickom. Vjerujem da.je ono prošli mjesec ostavilo trag na tebi, i sad ovaj pritisak jer ti muž ide na brod, pa.posljednji pokusaj prije toga. Stresno je to. Želim da ti ta 4 miseca prođu šta brže!!! ❤️

Hvala ti puno! Malo cu se posvetiti sebi. Na jesen cemo najvjerojatnije krenuti sa pretragama i dalje vidjeti sto i kako jer ocito da prirodnim putem ne ide. Napunit cu baterije do tada. Pratit cu vas, radujem se svakom vasem plusu! Malo cu se maknut sa foruma, sretno dalje zenskice!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mallla
    15. Svibanj 2020. 22:21

Lilo neka tebe nama, dobro dođu informacije iz prve ruke. Doduše ja nemam problem sa željezom al znam da se on kombinira s vitaminom C. 
    Kiky baš mi je žao da nije T, ipak još mala nada postoji. Nije mi jasno kako je onda LH bio onako jak... Al dobro i sama sam se više puta ponadala i razočarala. Želim ti da se iduća 4mj odmoriš, nakupiš snage, muž da ti se vrati živ i zdrav pa će biti opet akcije i iščekivanja. Navijamo da ta krv što ti se javila na kraju bude implatacija.... Optimist do kraja! 

url=https://lilypie.com]

• Miakamo
    16. Svibanj 2020. 00:33

Anita mozes i mene maknuti sa spiska. M je dosla na vrijeme a ovaj ciklus necemo moci pokusavati tako da cu malo odmoriti. Pratit cu vas i dalje 😊.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

16. Svibanj 2020. 06:05

ODBROJAVANJE 5/2020
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
    Masnica - 11.5.2020 - ➕
    Apple - 15.5.2020 -
    Pixie14 - 15.5.2020 -
    Anitram - 18.5.2020 - 2 dana
    Pupa - 21.5.2020 - 5 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 5 dana
    Zabrinutakata - 21.5.2020 - 5 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 7 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 7 dana
    Amelie - 24.5.2020 - 8 dana
    Malela - 26.5.2020 - 10 dana
    Lucky - 26.5.2020 - 10 dana
    Mrljica (Siijjj) - 27.5.2020 - 11 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 11 dana
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 12 dan
    ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 19 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 20 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 23 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 25 dana
    Sue - 10.6.2020 - 25 dana
    KDS - 10.6.2020 - 25 dana
    Tonia - 17.6.2020 - 32 dana

silver
    16. Svibanj 2020. 07:18

Lucky, to je moguće, zbog toga je BBT važna, LH hormon naraste a da li je tvoje tijelo odgovorilo na njegov rast to samo BBT može pokazati (osim doktora naravno). Kada ti je bio pik? Kolika ti je temp zadnjih dana? Ako ti je pik bio jučer, prekjučer onda daj još vremena temperaturi da naraste! 😉

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    16. Svibanj 2020. 07:30

Lucky🍀

silver

Lucky, to je moguće, zbog toga je BBT važna, LH hormon naraste a da li je tvoje tijelo odgovorilo na njegov rast to samo BBT može pokazati (osim doktora naravno). Kada ti je bio pik? Kolika ti je temp zadnjih dana? Ako ti je pik bio jučer, prekjučer onda daj još vremena temperaturi da naraste! 😉

Pik je bio u noci s 11. na 12.5. I od tada temperatura varira od 36.2 do 36.4. Jutros je 36.3. Sumnjam da ce rasti, vec je cetvrti dan. Tako da u ovaj ciklus ne polazem bas neke nade.

A pa trebala je već narasti....hmmmmm....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    16. Svibanj 2020. 07:45

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

silver

Pik je bio u noci s 11. na 12.5. I od tada temperatura varira od 36.2 do 36.4. Jutros je 36.3. Sumnjam da ce rasti, vec je cetvrti dan. Tako da u ovaj ciklus ne polazem bas neke nade.

A pa trebala je već narasti….hmmmmm….

Da, trebala je, zato i kazem da ne ocekujem nista ovaj ciklus, jer prosli sam nakon o odmah imala nekoliko dana u trbuhu i jajnicima lagani pritisak i probadanja, cice su se napuhale, a sad bas nista. Nista, cekam m pa cemo ponovo, sta je tu je, od zivciranja nema pomoci samo ce mi odmoc.

Sigurna si da se nije nešto promjenilo sa mjerenjem temp, hladna soba ili bilo što slično?! Ako jesi onda si vjerojatno u pravu, možda ništa ovaj mjesec, ali prati ti i dalje, nekada se dese 2 pika. Ako ništa kao što kažeš sve je to ok, to je normalno, nemoj se ništa živcirati! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Lalla
    16. Svibanj 2020. 07:45

Cure i ja vas pratim iz prikrajka  iscekujem i nadam se jos kojem plusu.
    Meni su isto kad sam davala krv rekli par puta da sam anemicna pa da ne mogu dati no nakon toga ja proradim na prehrani i iduci put bude ok. Cikla, jetrica, aronija, kupinovo vino... kod mene sve pali i nisam morala tablete piti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.