Kiky, ja ne vjerujem da se nesto lose dogadja. Saljek pozitivne vibre!! Ostale cure, nemojte misliti da vas ignoriram i samo javljam za sebe. Ali na terenu sam. Svima vama koje imate neku neravnotezu zelim da to ne utjece na nasu zajednicku najvecu zelju 1😍
Testic cu raditi sutra ako danas ne dobijem. Od ovih one plus sam skroz odustala jer mi ni O me pokazuju kako treba.
Danas sam u Splitu, pa mi mozda splitski testic donese srecu sutra ujutro, sad cu ga kupiti 😀
Šiški hvala ti na savjetu. Ja sam imala dvije biokemijske i ulozila napor za sve moguce pretrage od hormona do trombofilije do uzv maternice da nema slucajno pregrada nema gdje nisam isla, cak sam isla i na onu Bowen terapiju ako ste cule za to, da bi potpuno zanemarila zeljezo, a moguce da mi je sve krenulo od tog niskog zeljeza. Sad se super osjecam, pijem terapiju od 1 mj. Al eto svejedno idem na ivf u 6 mj
Nema mi pomoci 😁
Hej jel te smijem pitati, da li si već skupila jajne stanice pa ideš na transfer ili sve počinješ u 6mj? Sretno, imam prijateljicu koja je to obavila prošle godine, rodila je dečka!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kiky, ja ne vjerujem da se nesto lose dogadja. Saljek pozitivne vibre!! Ostale cure, nemojte misliti da vas ignoriram i samo javljam za sebe. Ali na terenu sam. Svima vama koje imate neku neravnotezu zelim da to ne utjece na nasu zajednicku najvecu zelju 1😍
Testic cu raditi sutra ako danas ne dobijem. Od ovih one plus sam skroz odustala jer mi ni O me pokazuju kako treba.
Danas sam u Splitu, pa mi mozda splitski testic donese srecu sutra ujutro, sad cu ga kupiti 😀
Sretno!!!!
Ja ipak mislim da nista od toga cim se krv pojavila. Bas sam razocarana, neznam dali ima smisla i kupovat test. Vidit cu do 5-6 ako se ne pojaca cu ici kupit do dma. Trenutno se osjecam kao najnesretnija zena na svijetu
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Šiški hvala ti na savjetu. Ja sam imala dvije biokemijske i ulozila napor za sve moguce pretrage od hormona do trombofilije do uzv maternice da nema slucajno pregrada nema gdje nisam isla, cak sam isla i na onu Bowen terapiju ako ste cule za to, da bi potpuno zanemarila zeljezo, a moguce da mi je sve krenulo od tog niskog zeljeza. Sad se super osjecam, pijem terapiju od 1 mj. Al eto svejedno idem na ivf u 6 mj
Nema mi pomoci 😁
Ma samo ti pumpaj željezo, a čvrsto vjerujem da će ivf proći dobro. Samo hrabro! 💪
Mom since 2017.
Sretno!!!!
Ja ipak mislim da nista od toga cim se krv pojavila. Bas sam razocarana, neznam dali ima smisla i kupovat test. Vidit cu do 5-6 ako se ne pojaca cu ici kupit do dma. Trenutno se osjecam kao najnesretnija zena na svijetu
🥺 cuvam fige da ne krene..
Not that fensi, ekšli..
Cure, nije biokemijska ako dobijete mengu na očekivani dan.. Biokemijska je ako vadite hcg pa kod ponovljanja on pada, ako na digitalcu dobijete 1+2,2+3..pa procurite (nedaj Bože nikome).. sjene na testu nisu sigurni pokazatelj da je nastupila trudnoća..
kinezi bacaju sjene..na to smo navikli (mislim da bi ih sve trebale bacit).
Samo si razbijamo glavu jel sve okej sa nama..
je..samo kompliciramo previše :D
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cekaj cekaj, jel se meni ucinilo da je netko rekao da je kupinovo vino dobro za zeljezo i da ga trebamo piti? 😄
Eno mi kuci stoji jedno, ocima ga pijem a sve reko necu alkohol je moze mi poremetiti nesto? Jel mi to hocete reci da ga stucem veceras? 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hahahahahah,lucky sad me nasmija 😂😂😂
Ma imam par onih malih bocica sto su mozda dvije case unutra pa reko da podjelim s muzicem veceras ako je vec tako, da si popravljamo zeljezo 🤪
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mrljica, zeljezo se lako podigne. Ubrzo ce sve bit dobro. Vise prehrane gdje ima zeljeza! Brzo ce se bebac primit!;)
Kad bi Ovulacija, mozda bi i postojale sanse da se primi 🤷🏻♀️ nema je. nadam se da je ovaj misec izuzetak. Pripisujem stresu. 🤗 Hvala Bruna na potpori, javljaj se češće. 💜
Naravno da je ovo izuzetak. Doci ce i nase vrijeme, za sve nas ovdje! Cim manje stresa, al vjeruj mi, u mojoj glavi svaki dan se borim sama sa sobom! Jace smo mi od toga🥰
Cure, nije biokemijska ako dobijete mengu na očekivani dan.. Biokemijska je ako vadite hcg pa kod ponovljanja on pada, ako na digitalcu dobijete 1+2,2+3..pa procurite (nedaj Bože nikome).. sjene na testu nisu sigurni pokazatelj da je nastupila trudnoća..
kinezi bacaju sjene..na to smo navikli (mislim da bi ih sve trebale bacit).
Samo si razbijamo glavu jel sve okej sa nama..
je..samo kompliciramo previše :D
Da, kod biohemijske u pravilu kasni barem par dana M, ne dodje u terminu.
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji