Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    11. Svibanj 2020. 18:38

Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok. I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme)

Tako i moj prosli mjesec komentirao "nisam ti ja na baterije"... nakon O kad sam već rekla da je to to ili je ili nije...evo njega opet tu večer u akciji...pa ko je tu lud 🤨
    Inače, a pogotivo kad mi dođe M, i prije a pogotovo sad odkad i mi radimo da bebi mi je teško gledat druge s djecom, trudnice...., a još k tome on ima kcer iz prvog braka pa kad se oni maze meni cesto suze krenu ili se povučem jer mi je teško 😢 par puta sam rekla da kad dođu susjedi unuci da bi najradije zatvorila se i stavila čepiće u uši 🙄

Fancy
    11. Svibanj 2020. 18:38

Hcijnas

maki994

KDS

Na koji način su vam dečki, muževi podrška kad dođe M ili bude -?

Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba.

Bas tako balans 😋

Ps. Curke meni danas lh bijelija nego jucer 🤦‍♀️https://ibb.co/4Rmt3CL

Koji DC?

Not that fensi, ekšli..

unknown_girl
    11. Svibanj 2020. 18:44

Hcijnas

unknown_girl

Fancy

Ehh, ja danas na 12dc planiram prvi put pokusati sa Lh testom, kupit cu clearblue o kome sam ovdje vec pitala. Sad me intwresuje da li je bitno u koje vrijeme tokom dana treba da se napravi test, da li je bitno to uopste?

Fancy ja sam ovaj mjeces koristila cb test za ovulaciju,ja sam ujutro radila par dana i dva dana za redom mi je pokazalo smajlic

E to mene buni ako pokaže 2 dana .. Ja ne znam dal da se onda odma i 2 dan keksamo ili je dosta ka 1 dan.. Pitam jer kao sperma se nenstigne rekuperat bla bla.. Koja solucija je bolja 1x ili 2x
    🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️😁

Meni je pokazalo 24 i 25 ujutro  smajlic(radila sam izmedju 8-9 test), mi smo imali odnos 24 og u ponoc ipo( a lh test sam radila znaci kad sam se probudila ujutro i bio je smajlic ..znaci imali smo odnos prije nego mi se ujutro 24 pojavio smajlic,ako ste me shvatili) i 25 og  navecer i evo uspilo je,sa tim da 2 dana prije 24 og nismo imali odnos,i hvala dragom Bogu uspili smo 🙏🙏🙏🙏

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

11. Svibanj 2020. 18:49

Fancy

Hcijnas

maki994

KDS

Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba.

Bas tako balans 😋

Koji DC?

12dc.. Jucer je ovo https://ibb.co/KzNgJNT
    Ja ocekujem O za 3 dana valjda nije bika uranila tek sam jucer krenika testirat

11. Svibanj 2020. 18:50

unknown_girl

Hcijnas

unknown_girl

Fancy

Ehh, ja danas na 12dc planiram prvi put pokusati sa Lh testom, kupit cu clearblue o kome sam ovdje vec pitala. Sad me intwresuje da li je bitno u koje vrijeme tokom dana treba da se napravi test, da li je bitno to uopste?

Fancy ja sam ovaj mjeces koristila cb test za ovulaciju,ja sam ujutro radila par dana i dva dana za redom mi je pokazalo smajlic

E to mene buni ako pokaže 2 dana .. Ja ne znam dal da se onda odma i 2 dan keksamo ili je dosta ka 1 dan.. Pitam jer kao sperma se nenstigne rekuperat bla bla.. Koja solucija je bolja 1x ili 2x
    🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️😁

Meni je pokazalo 24 i 25 ujutro smajlic(radila sam izmedju 8-9 test), mi smo imali odnos 24 og u ponoc ipo( a lh test sam radila znaci kad sam se probudila ujutro i bio je smajlic ..znaci imali smo odnos prije nego mi se ujutro 24 pojavio smajlic,ako ste me shvatili) i 25 og navecer i evo uspilo je,sa tim da 2 dana prije 24 og nismo imali odnos,i hvala dragom Bogu uspili smo 🙏🙏🙏🙏

Onda cekam sad taj pik.. Ako smo jucer keksali i O nastupi za 3 dana onda cu tad i to je ok dovoljna apstinencija a nije ni preduga😊

11. Svibanj 2020. 18:59

KDS

Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok. I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme)

Tako i moj prosli mjesec komentirao "nisam ti ja na baterije"… nakon O kad sam već rekla da je to to ili je ili nije…evo njega opet tu večer u akciji…pa ko je tu lud 🤨
    Inače, a pogotivo kad mi dođe M, i prije a pogotovo sad odkad i mi radimo da bebi mi je teško gledat druge s djecom, trudnice…., a još k tome on ima kcer iz prvog braka pa kad se oni maze meni cesto suze krenu ili se povučem jer mi je teško 😢 par puta sam rekla da kad dođu susjedi unuci da bi najradije zatvorila se i stavila čepiće u uši 🙄

Nemogu rec da mi je svejedno kad vidim druge s bebama, malo me to zaboli jer je i ja jako zelim i imam vjeru da cu je imat kad tad💕 a onda odma kad rodim pravim i drugu i trecu pa kad se uvati😂 necu uopce gubit vrijeme na cekanje neke razlike velike kad ionak mi ide teze... Cim dodjem k sebi dole i s kilama ajmo opet🤦‍♀️😂

Aneee
    11. Svibanj 2020. 19:22

Hcijnas

Fancy

Hcijnas

maki994

KDS

Bas tako balans 😋

Koji DC?

12dc.. Jucer je ovohttps://ibb.co/KzNgJNT

Kakvi ti ciklusi inače budu? Zašto ne probas sa ljubicastim digitalcem? Možda ti bude  s njim lakse jer oni ti pokaže 4 najplodnija dana...ja ga koristim jer imam neredovite cikluse pa ih manje potrosim nego tih rozih, jer ove koristim svaki 2 dan sa prvim urinom

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

11. Svibanj 2020. 19:27

ana.b.

Hcijnas

Fancy

Hcijnas

maki994

KDS

Bas tako balans 😋

Koji DC?

12dc.. Jucer je ovohttps://ibb.co/KzNgJNT

Kakvi ti ciklusi inače budu? Zašto ne probas sa ljubicastim digitalcem? Možda ti bude s njim lakse jer oni ti pokaže 4 najplodnija dana…ja ga koristim jer imam neredovite cikluse pa ih manje potrosim nego tih rozih, jer ove koristim svaki 2 dan sa prvim urinom

Hmm neznam na koji mislis ljubicasti?  Ciklusi su mi redovni, dobijem M u dan ili jedan dan razlike maksimalno.. A sad za O nisam sigurna jel imam svaki mj.. Mislila sam od slj mjeseca otic na folikulometriju ako ne upali ovaj put

Mallla
    11. Svibanj 2020. 19:29

Hmmm ovo pitanje o muževima i M. Prošli smo svakakve faze, al ne pričamo baš o tome, ne tugujemo previše. Vjerujem da svatko za sebe da al pustimo se dan dva i bude sve ok. U biti on podnese sve moje ispade. Ja sam više tip da se izjadam na forumu i onda zakoračim dalje. Krećem se između entuzijazma do prepuštanja i tako u krug. Izbjegavam razmišljati što bi bilo kad bi bilo, čim te misli prepoznam zaustavljam ih. Zašto još nismo uspjeli ne znam, želim svim srcem al evo još ništa... Doć će to duboko vjerujem. Ovaj ciklus sam baš bila povrijeđena al to kod mene traje dan dva i gotovo. Evo razvezala sam se 😂😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Svibanj 2020. 19:31

Lucky večeras ili ujutro navali, kako god ti draže.. To pik samo što nije! Možda će za 2 do 3h već bit pik

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.