Lucky ja bih vjerovatno i veceras i sutra 🤷🏻♀️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok. I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme)
Tako i moj prosli mjesec komentirao "nisam ti ja na baterije"… nakon O kad sam već rekla da je to to ili je ili nije…evo njega opet tu večer u akciji…pa ko je tu lud 🤨
Inače, a pogotivo kad mi dođe M, i prije a pogotovo sad odkad i mi radimo da bebi mi je teško gledat druge s djecom, trudnice…., a još k tome on ima kcer iz prvog braka pa kad se oni maze meni cesto suze krenu ili se povučem jer mi je teško 😢 par puta sam rekla da kad dođu susjedi unuci da bi najradije zatvorila se i stavila čepiće u uši 🙄
Nemogu rec da mi je svejedno kad vidim druge s bebama, malo me to zaboli jer je i ja jako zelim i imam vjeru da cu je imat kad tad💕 a onda odma kad rodim pravim i drugu i trecu pa kad se uvati😂 necu uopce gubit vrijeme na cekanje neke razlike velike kad ionak mi ide teze… Cim dodjem k sebi dole i s kilama ajmo opet🤦♀️😂
To sam i ja sad rekla... Kad uspije i kad rodim ne namjeravam pazit.... Kad sam prvi put rodila pazili smo godinu dana i onda prestali pazit, s tim da već 1 i 8mj ciljamo a 2.5 ne pazimo... Što znači da se nema smisla štiti. A ja bi htjela 3 djece ako bude moguće.
Jednu jakoo željenu princezicu imam a sad bi još jednu ili jednog sasvim svejedno!
url=https://lilypie.com]
Zene, pomagajte nisam sigurna
https://ibb.co/px54Wn2
Trakica od maloprije, nije jos pik, ali me u trbuhu tu i tamo primaju grcevi kao da cu m dobit, danas je 13dc, i sad ne znam jel bi stedila plivace do sutra ili ih ubaciti vec danas…preksinoc je bio zadnji keksic, jucer je bila pauza, sta da radim 🤷🏼♀️
Veceras se baci na poso, oni ionak prezive dan dva... Bolje danas svakako nego sutra pa da riskiras da kasnis...
Na nekim stranicama sam čitala da treba dva dana da se "oporave" spermići, a na nekim da ako je odnos npr.ujutro pa navecer da su onda svjezi i brži... pa ti znaj🤨
KDS Mene takodjer to izludi sto ne znam kad je najbolje, ma da smo svasta isprobali ali bas previse tih kombinacija ima 🤯
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
KDS Mene takodjer to izludi sto ne znam kad je najbolje, ma da smo svasta isprobali ali bas previse tih kombinacija ima 🤯
Odkad ne pazimo, sve ovo citanje foruma, stranica...imam osjećaj da bi možda prije loto brojeve pogodila 😣
Ja mislim da se moramo sta manje opterecivat. Kako su naši stari, to po osmero dice rađalo. Nit je brojilo, nit imalo LH trakice a bome ni struje. I stas onda radit, nego hopsat 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja mislim da se moramo sta manje opterecivat. Kako su naši stari, to po osmero dice rađalo. Nit je brojilo, nit imalo LH trakice a bome ni struje. I stas onda radit, nego hopsat 😂
ma ja mislim da je ono drugo vrime, manje stresa, vise zdrave prehrane...
ma ja mislim da je ono drugo vrime, manje stresa, vise zdrave prehrane…
Svako vrime nosi svoje. Kako dobro, tako loše.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji