Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    11. Svibanj 2020. 19:33

Lucky ja bih vjerovatno i veceras i sutra 🤷🏻‍♀️ 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Mallla
    11. Svibanj 2020. 19:34

Hcijnas

KDS

Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok. I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme)

Tako i moj prosli mjesec komentirao "nisam ti ja na baterije"… nakon O kad sam već rekla da je to to ili je ili nije…evo njega opet tu večer u akciji…pa ko je tu lud 🤨
    Inače, a pogotivo kad mi dođe M, i prije a pogotovo sad odkad i mi radimo da bebi mi je teško gledat druge s djecom, trudnice…., a još k tome on ima kcer iz prvog braka pa kad se oni maze meni cesto suze krenu ili se povučem jer mi je teško 😢 par puta sam rekla da kad dođu susjedi unuci da bi najradije zatvorila se i stavila čepiće u uši 🙄

Nemogu rec da mi je svejedno kad vidim druge s bebama, malo me to zaboli jer je i ja jako zelim i imam vjeru da cu je imat kad tad💕 a onda odma kad rodim pravim i drugu i trecu pa kad se uvati😂 necu uopce gubit vrijeme na cekanje neke razlike velike kad ionak mi ide teze… Cim dodjem k sebi dole i s kilama ajmo opet🤦‍♀️😂

To sam i ja sad rekla... Kad uspije i kad rodim ne namjeravam pazit.... Kad sam prvi put rodila pazili smo godinu dana i onda prestali pazit, s tim da već 1 i 8mj ciljamo a 2.5 ne pazimo... Što znači da se nema smisla štiti. A ja bi htjela 3 djece ako bude moguće. 
    Jednu jakoo željenu princezicu imam a sad bi još jednu ili jednog sasvim svejedno! 

url=https://lilypie.com]

11. Svibanj 2020. 19:36

Lucky🍀

Zene, pomagajte nisam sigurna
    https://ibb.co/px54Wn2
    Trakica od maloprije, nije jos pik, ali me u trbuhu tu i tamo primaju grcevi kao da cu m dobit, danas je 13dc, i sad ne znam jel bi stedila plivace do sutra ili ih ubaciti vec danas…preksinoc je bio zadnji keksic, jucer je bila pauza, sta da radim 🤷🏼‍♀️

Veceras se baci na poso, oni ionak prezive dan dva... Bolje danas svakako nego sutra pa da riskiras da kasnis... 

KDS
    11. Svibanj 2020. 19:46

Na nekim stranicama sam čitala da treba dva dana da se "oporave" spermići, a na nekim da ako je odnos npr.ujutro pa navecer da su onda svjezi i brži... pa ti znaj🤨

maki994
    11. Svibanj 2020. 19:51

KDS Mene takodjer to izludi sto ne znam kad je najbolje, ma da smo svasta isprobali ali bas previse tih kombinacija ima 🤯

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

KDS
    11. Svibanj 2020. 19:53

maki994

KDS Mene takodjer to izludi sto ne znam kad je najbolje, ma da smo svasta isprobali ali bas previse tih kombinacija ima 🤯

Odkad ne pazimo, sve ovo citanje foruma, stranica...imam osjećaj da bi možda prije loto brojeve pogodila 😣

Sara 🌸
    11. Svibanj 2020. 19:55

Ja mislim da se moramo sta manje opterecivat. Kako su naši stari, to po osmero dice rađalo. Nit je brojilo, nit imalo LH trakice a bome ni struje. I stas onda radit, nego hopsat 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

11. Svibanj 2020. 19:56

Mrljica

Ja mislim da se moramo sta manje opterecivat. Kako su naši stari, to po osmero dice rađalo. Nit je brojilo, nit imalo LH trakice a bome ni struje. I stas onda radit, nego hopsat 😂

ma ja mislim da je ono drugo vrime, manje stresa, vise zdrave prehrane... 

Sara 🌸
    11. Svibanj 2020. 19:57

Hcijnas

Mrljica

ma ja mislim da je ono drugo vrime, manje stresa, vise zdrave prehrane…

Svako vrime nosi svoje. Kako dobro, tako loše.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    11. Svibanj 2020. 19:59

U odnosu na ono doba mi ćemo već bit stare rodilje 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.