Ispravak. Ni najgorem neprijatelju ne bi to pozeljela.
Mozda sam se malo krivo izrazila. Htjela sam samo reci da nije u redu da se netko na forumu tako zafrkava sa nama a nemaju pojma sto prolazimo. Da djelic toga sto lazno pisu prodju nebi vjerovatno se zafrkavali sa tim.
Naravno da ne zelim nikome da prolazi to sve jer nije lako ni malo. Iz dana u dan sve je teze. Iako sam prema vani nasmijana uvijek iznutra me to zdere. Sori ako sam koga uvrijedila nije bilo zlonamjerno 😪
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Prije nego zapocnem pisati ovaj post(koji ce vjerovatno biti kilometarski,jer u zadnje dane valjda samo tako ide),zelim zahvaliti svakoj od vas koja je bila spremna pomoci savjetom,utjehom,lijepom rijeci i podrskom!
Svima,ali bas svima hvala,divne ste i zasluzile ste prekrasne stvari koje ce se nadam se uskoro poceti dogadjati!
Nekad sam bila vise aktivna na temi,cesto je to bilo manje zbog posla i obaveza,ali uvijek sam pratila sto se dogadja i da li je neka od vas napokon ugledala plus!
Pratila sam vas i dok sam bila na temi "Zimske bebe",jer ste mi sve ostale u lijepom sjećanju i razmisljala sam kako bi bilo super kad bi se s ove teme jedna po jedna sve preselile tamo!
Neke su,srecom jako brzo dosle,druge su nazalost,ukljucujuci i mene samu morale otici jer je sve prebrzo zavrsilo!
Zasto pisem sve ovo?
Zato,jer je ova tema frcala pozitivnom energijom na sve strane,jer se zene koje su u istim problemima i borbama najbolje mogu razumjeti,i jer podrska nekog tko prolazi isto sto i ti neizmjerno znaci, pa makar ona bila i virtualna!
Bilo bi mi jako zao da se to promijeni,i da krenemo napadati jedna drugu!
Ako ovdje netko laze,izmislja i trlja drugima sol na ranu pricajuci gluposti s ciljem da nekog povrijedi,jako mi je zao te osobe,jer na kraju dana ona ostaje sama sa svojim mozgom i svojom zlobom!
I ne mogu ne prokomentirati izmisljanje i laganje o blizanackoj trudnoci,spontanim pobacajima,i iskustvima s kiretaze....ja sam je prosla prije tocno tjedan dana,i ne bih to iskustvo pozelila najgorem neprijatelju i najlosijoj osobi na svijetu!
Trpis bol nakon koje ne primis svoju bebu u ruke,nego dobijes otpusno pismo i posalju te kuci kao da se nista nije dogodilo,a tebi se srušio svijet!
Kakva osoba to mora biti kojoj je takva situacija za sprdnju i ruganje?????
Mozda nece ona dozivjeti isto,ali sigurno ima nekog bliskog koga moze zadesiti ista grozna sudbina.....nikad ne znamo sto nas ceka sutra...
I zato,ako se i pojave takve osobe,njima na dusu njihova zloba,ne dajte se provocirati i ne dajte da vas to rastuzi...sve ovdje znamo za sto se borimo i iskreno se nadam da ce nam se jednom svima zelje ostvariti❤️❤️❤️
Ja nekako imam feeling da se Cvjetić više neće javiti 🤷♀️ i da ćemo po pitanju toga tapkati u mraku. U biti, ne želim ni nagađati. Ako je trudna želim joj urednu i školsku trudnoću, ako nije - nije moje da sudim.
Rita88, blago tebi. Ja bi isto malo alkohola za promjenu, a seks-skok će za koji dan kad prođe vještica. Morat ću organizirat neko druženje kad MM ne bude u noćnoj da mrknem i ja koji bambus 🤣
Mom since 2017.
Ma ajmo sve u zaborav, samo pozitiva!!
Nitko ništa nije loše mislio, samo se ne možemo svi ovako sporazumiti, em se ne znamo em smo online.
Fokus na simptome i pluseve!!! 💪
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Prije nego zapocnem pisati ovaj post(koji ce vjerovatno biti kilometarski,jer u zadnje dane valjda samo tako ide),zelim zahvaliti svakoj od vas koja je bila spremna pomoci savjetom,utjehom,lijepom rijeci i podrskom!
Svima,ali bas svima hvala,divne ste i zasluzile ste prekrasne stvari koje ce se nadam se uskoro poceti dogadjati!
Nekad sam bila vise aktivna na temi,cesto je to bilo manje zbog posla i obaveza,ali uvijek sam pratila sto se dogadja i da li je neka od vas napokon ugledala plus!
Pratila sam vas i dok sam bila na temi "Zimske bebe",jer ste mi sve ostale u lijepom sjećanju i razmisljala sam kako bi bilo super kad bi se s ove teme jedna po jedna sve preselile tamo!
Neke su,srecom jako brzo dosle,druge su nazalost,ukljucujuci i mene samu morale otici jer je sve prebrzo zavrsilo!
Zasto pisem sve ovo?
Zato,jer je ova tema frcala pozitivnom energijom na sve strane,jer se zene koje su u istim problemima i borbama najbolje mogu razumjeti,i jer podrska nekog tko prolazi isto sto i ti neizmjerno znaci, pa makar ona bila i virtualna!
Bilo bi mi jako zao da se to promijeni,i da krenemo napadati jedna drugu!
Ako ovdje netko laze,izmislja i trlja drugima sol na ranu pricajuci gluposti s ciljem da nekog povrijedi,jako mi je zao te osobe,jer na kraju dana ona ostaje sama sa svojim mozgom i svojom zlobom!
I ne mogu ne prokomentirati izmisljanje i laganje o blizanackoj trudnoci,spontanim pobacajima,i iskustvima s kiretaze….ja sam je prosla prije tocno tjedan dana,i ne bih to iskustvo pozelila najgorem neprijatelju i najlosijoj osobi na svijetu!
Trpis bol nakon koje ne primis svoju bebu u ruke,nego dobijes otpusno pismo i posalju te kuci kao da se nista nije dogodilo,a tebi se srušio svijet!
Kakva osoba to mora biti kojoj je takva situacija za sprdnju i ruganje?????
Mozda nece ona dozivjeti isto,ali sigurno ima nekog bliskog koga moze zadesiti ista grozna sudbina…..nikad ne znamo sto nas ceka sutra…
I zato,ako se i pojave takve osobe,njima na dusu njihova zloba,ne dajte se provocirati i ne dajte da vas to rastuzi…sve ovdje znamo za sto se borimo i iskreno se nadam da ce nam se jednom svima zelje ostvariti❤️❤️❤️
potpisujem :*
svaka čast na riječima
Slazem se sa svim sta ste napisale. Da ne pisem svakoj posebno. 👍
@Arwen87 nevezano za Cvjetic (za koju se stvarno nadam da sam JA u krivu) ima žena koje su jednostavno patološki lažljivci. I to je bolest. I ne mogu protiv toga i moraju izmišljat priče. Neke su jednostavno bolesne i imaju dijagnozu dok su druge prošle teške traume (gubitak djeteta i sl.). Ne bi bilo prvi put.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.
Ispravak. Ni najgorem neprijatelju ne bi to pozeljela.
Mozda sam se malo krivo izrazila. Htjela sam samo reci da nije u redu da se netko na forumu tako zafrkava sa nama a nemaju pojma sto prolazimo. Da djelic toga sto lazno pisu prodju nebi vjerovatno se zafrkavali sa tim.
Naravno da ne zelim nikome da prolazi to sve jer nije lako ni malo. Iz dana u dan sve je teze. Iako sam prema vani nasmijana uvijek iznutra me to zdere. Sori ako sam koga uvrijedila nije bilo zlonamjerno 😪
Da malo je tako ispalo. Ali hajmo to sad ostaviti sve iza nas. 🤝 I vratimo se mi na nase simptome i ostale stvari. Malo nas je izbacilo iz takta to sve zadnjih dana, ali idemo mi dalje. 😉
Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.
Perla123 uistinu mi je žao, ništa šta se kaže neće tvoju bol umanjit. Želim ti da sve to stojički podneseš.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji