Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    07. Svibanj 2020. 13:43

ana.b.

silver

ana.b.

Pozz cure,znači čitam tu i tamo ali se ne javljam. Vidim i stare cure su se slabo javljale sve do jučer hahah…
    Cvjetic ako je to stvarno tvoj test, ja ti čestitam na plusicu. I želim ti sreću u životu.
    A one koje su malo više pratile vidjele su da je dotična radila lh trakice i znala je kad joj je nastupila O…a ako ćemo o laznoj M to nebi rekla da je bilo, jer je zana na sadanjih 2dpo radila test i bio je negativan. Nekako mi se sve čini da to uopce nisu njene slike ili je nekim slučajem stvarno dobila JEDAN pogrešan test, ali ja bih primjetila da mi je pakiranje plavo a test zeleni i već tad bi posumnjala. I ja osobno (kao i 99% cura tu) kad bi vidjela tako fino crticu na kinezu išla bih kupiti još 5 različitih marki da vidim hoce li i oni biti pozitivni. U svakom slučaju ti želim srecu 🤞🏻

silvera ja ne znam kakve ti komplekse imaš da svima dokazuje da si ti u pravu ali oke nije moj problem. To što mi ovdje zovemo testice kinezi, pa šta? I jesu kinezi i da, daju lazene crtice. Mi nismo pričali o razvijenosti neke zemlje nego samo o hcg teticima… bez uvrede ali morala sam reći što mi je u glavi, poz 😚

Hvala ti na dobrodošlici! :) Kako misliš dokazujem da sam u pravu? U vezi čega? Ja baš ništa nisam tvrdila osim da Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", što je tu loše? Pa šta što su kinezi i što daju lažne crtice? Nisam tvrdila ništa suprotno, baš ništa. Ja se ispričavam ako je netko shvatio to kao uvredu što sam samo htjela reći da smo previše napali Cvjetić a nemamo pojma što je pošlo po krivu!

A tko sam ja da ti poželim dobrodošlicu? Niti je moj forum nit sam tu zaposlena da nekom moram tu biti vratar…. možda su cure krenule malo pregrubu ali su bile u pravu…jer istina jest da svaki novi post je i novi simptom kod nje. Mi ovdje svi imamo jedan cilj i glupo je da jedna cura poput cvjetica ide nas tu zaje…..

Sve receno 👍

Not that fensi, ekšli..

KDS
    07. Svibanj 2020. 13:57

Perla123

Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.

Ajme žao mi je. Želim da ti sve prođe što blaže i bezbolnije  i da se pokušaš čim prije oporaviti. Stvarno mi je žao

Pupa
    07. Svibanj 2020. 13:58

Anitram1982

Pupa

Prijavljujem se na spisak: 21. 5. 2020. 😉

To znaci Ovulacija je bila? 🤭😉

Da 😉 Veselim se iščekivanju s vama 😊 Nadam se da je ovo dobitan mjesec i da ćemo vidjeti puno plusića 😊

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 14:41

Mrljica

@Arwen87 nevezano za Cvjetic (za koju se stvarno nadam da sam JA u krivu) ima žena koje su jednostavno patološki lažljivci. I to je bolest. I ne mogu protiv toga i moraju izmišljat priče. Neke su jednostavno bolesne i imaju dijagnozu dok su druge prošle teške traume (gubitak djeteta i sl.). Ne bi bilo prvi put.

Moram se nadocezati na ovo jer mi u užem krugu imamo curu koja je lagala da je trudna, skidala slike uzv sa interneta, mijenjala doktore, namjerno se prejedala da dobije koju kilu, opremila sve za dijete, da bi na kraju kao prenijela 2 tjedna trudnoću, tu su je skužili jer nije slonica da toliko T traje. Sve u svemu doktori su se složili da je to namjerno napravila da uopće nije bolesna!

A btw udala se jer je bila trudna i navodno u svatovima izgubila bebu, i sad nakon toliko godina su se zamislili je li i to uopće bilo.. 

Tako da cure moje ima stvarnp svega, nažalost

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 14:49

Bok cure za Ritu88 i jos par koje su rekle da im se javim nakon prvog pregleda koji je trebao biti iduci tjedan, jutros sam se probudila sa svijetlo smedjim iscjetkom, zvala svoju doktoricu rekla je njezina med sestra da nemam sta dolazit jer 5+5 jos nije trudnoca. Da skratim, ne zelim uopce negativu tu isticat isla sam privatno kod doktorice koja ce mi vodit trudnoću. Bebac je super, vidi se srčana akcija, nije htjela pustit zvuk jer to dosta zagrijava pa kaze da nije dobro. Dobila folacin tako da Prestajem sa novalacom i utrogestan 2x1.i dalje vas citam i pratim, radujem se novim plusicima. Ono sto zelim sebi zelim i vama. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

silver
    07. Svibanj 2020. 14:55

LeLa2807

Bok cure za Ritu88 i jos par koje su rekle da im se javim nakon prvog pregleda koji je trebao biti iduci tjedan, jutros sam se probudila sa svijetlo smedjim iscjetkom, zvala svoju doktoricu rekla je njezina med sestra da nemam sta dolazit jer 5+5 jos nije trudnoca. Da skratim, ne zelim uopce negativu tu isticat isla sam privatno kod doktorice koja ce mi vodit trudnoću. Bebac je super, vidi se srčana akcija, nije htjela pustit zvuk jer to dosta zagrijava pa kaze da nije dobro. Dobila folacin tako da Prestajem sa novalacom i utrogestan 2x1.i dalje vas citam i pratim, radujem se novim plusicima. Ono sto zelim sebi zelim i vama.

Predivno!! Hvala ti na lijepom postu i čestitam ti od srca!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

LeLa2807
    07. Svibanj 2020. 14:58

KDS

Perla123

Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.

Ajme žao mi je. Želim da ti sve prođe što blaže i bezbolnije i da se pokušaš čim prije oporaviti. Stvarno mi je žao

Perla silno mi je zao nisam jos gledala zadnjih 10 stranica od jutra i tek sad vidim
    Ne postoje rijeci kojima bi na tren umanjila tvoju bol. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Miakamo
    07. Svibanj 2020. 14:58

Tommyfame

Lalla

I cvjetic i ostale "novije" cure, trebate biti svjesne da je tu bilo jako puno trolova. Bila je neka cura sta je stalno izmisljala neke uzasne price kako je upravo izgubila bebu, pa je bila neka koja je stalno pisala da ima temp 37,6 i vise itd. I ja sam pomislila da je cvjetic troll i jos uvijek mi je sumnjiva, al bas me briga… svejedno mi je. Nekim curama nije svejedno, vecina nas je iskrena i otvorena pa onda dodje neka osoba (musko ili zensko) koja pise gluposti i trola.

Eeee a jel se sjecas one cure sto je isla piskit a imala sperme po rukama pa se obrisala sa tom rukom..imala mengu..pa nakon te menge radila test i imala sjenicu?

Ja sam tako umirala od smijeha hahha

Hahahahahaahahahahaha

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

KDS
    07. Svibanj 2020. 14:59

Mattan28 o moj Bože što ljudima pada na pamet bolesno kao i ono da lažu da im je vlastito dijete bolesno da bi dobili lovu (znam takvih)..Užas
    Lela2807 ajme koja sreća to mora bit. Sretno ti dalje Znači privatno ćeš voditi trudnoću, a socijalno samo zbog papira?

KDS
    07. Svibanj 2020. 15:01

Pod srećom mislim znati da je beba ok i čuti otkucaje  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.