Katastrofa sa cim se sve ljudi bave..... a sto cemo.zelim samo da te zene koje se tu zafrkavaju prodju samo jedan mali dio ovoga sto mi prolazimo iz dana u dan.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pa dobro, svi smo peggy napali za njeno viđenje situacije, iako je meni ono bilo realno.
Čisto da se ogradim za "Bogu iza tregera", koristimo i njihove LH trakice koje su nam puno korisne i daleko isplativije od Clearblue LH testova gdje je 10 kom 20€. A
kad je test trudnoće u pitanju, 7 dana nakon ovulacije, čisto sumnjam da može to uhvatit. 🙊Eh za 7 dpo bi si pribavila First response (iako bi očekivala snijeg u tom stadiju ali barem nešto što je osjetljivo na skoro nulte razine hcg). Ali opet…znaš, to je šta bi mi, napadati nekoga koje ili koliko testova je napravila jer ja bi ove i onoliko ne znam, nerviranje bezveze… no…slijedeće javljanje Cvjetića bit će najveći test za nju (od nas)
(hrvatski, ne kineski
)
Ma kakvo nerviranje, imam dovoljno svojih stvari da se nerviram. Ako ista, skrenilo mi je misli malo. Al kako Rita88 rekla, peggy je rekla sta vecina nas misli. Mislim, iz kurtoazije ćemo svi slijepo povjerovat i ne zapitat se unatoč zdravom razumu?
Mozda bi i ja tako odmah cestitala ta taj nick "Cvjetic123" nisam upamtila i da mi ta priča nije iz nekog razloga ostala u glavi.
@Rita88 ženo moja, neka si ti lipo ishopsala. Nek ti plusić bude ko kuća (na bilo kojem testu😂😂😂)
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Katastrofa sa cim se sve ljudi bave….. a sto cemo.zelim samo da te zene koje se tu zafrkavaju prodju samo jedan mali dio ovoga sto mi prolazimo iz dana u dan.
Oprosti al ne slazem se s tobom. Jer to ne bi pozeljela ni najgorem prijatelju. Pa cak niti jedan mali dio onog sto prozivljamo mi. Mogu se jedino zapitati kakva to osoba uopce moze nekom tako nesto pozeljeti. Sori.
Pa dobro, svi smo peggy napali za njeno viđenje situacije, iako je meni ono bilo realno.
Čisto da se ogradim za "Bogu iza tregera", koristimo i njihove LH trakice koje su nam puno korisne i daleko isplativije od Clearblue LH testova gdje je 10 kom 20€. A
kad je test trudnoće u pitanju, 7 dana nakon ovulacije, čisto sumnjam da može to uhvatit. 🙊
Ja sam peggy dala podrsku napisala sam samo da je podrzavam al nisam tila nista kometirati u vezi cvjetica jer nisam dugo tu na forumu pa sad cu ja nesto svoje misljenje iznositi,ali brate mili ta prica od cvjetica ne drzi vodu niikako,,ali curke da postoje takve osobe koje bi izmisljale price po forumima i to mi nikako nije jasno...Meni je super ovaj forum i polako sam pocela hvatati tu sve cure koje su i njihove price i tako,ovo je bas super 🥰
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
kad je test trudnoće u pitanju, 7 dana nakon ovulacije, čisto sumnjam da može to uhvatit. 🙊Eh za 7 dpo bi si pribavila First response (iako bi očekivala snijeg u tom stadiju ali barem nešto što je osjetljivo na skoro nulte razine hcg). Ali opet…znaš, to je šta bi mi, napadati nekoga koje ili koliko testova je napravila jer ja bi ove i onoliko ne znam, nerviranje bezveze… no…slijedeće javljanje Cvjetića bit će najveći test za nju (od nas)
(hrvatski, ne kineski
)
Ma kakvo nerviranje, imam dovoljno svojih stvari da se nerviram. Ako ista, skrenilo mi je misli malo. Al kako Rita88 rekla, peggy je rekla sta vecina nas misli. Mislim, iz kurtoazije ćemo svi slijepo povjerovat i ne zapitat se unatoč zdravom razumu?
Mozda bi i ja tako odmah cestitala ta taj nick "Cvjetic123" nisam upamtila i da mi ta priča nije iz nekog razloga ostala u glavi.
@Rita88 ženo moja, neka si ti lipo ishopsala. Nek ti plusić bude ko kuća (na bilo kojem testu😂😂😂)
Hhahaha hvala ti, ma ima da bude ko kuca isto to i tebi zelim 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Čini mi se da je sve to otišlo predaleko, i iskreno se nadam da će se javiti neka sa velikim debelim plusom pa da komentiram to, šta je pila koliko i kad se keksi šmeksi i ostalo 😁
Ili još bolje da to budem ja 😂😂 Samo kad budem trudna sve ću vam ispričati 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
kad je test trudnoće u pitanju, 7 dana nakon ovulacije, čisto sumnjam da može to uhvatit. 🙊
Ja sam peggy dala podrsku napisala sam samo da je podrzavam al nisam tila nista kometirati u vezi cvjetica jer nisam dugo tu na forumu pa sad cu ja nesto svoje misljenje iznositi,ali brate mili ta prica od cvjetica ne drzi vodu niikako,,ali curke da postoje takve osobe koje bi izmisljale price po forumima i to mi nikako nije jasno…Meni je super ovaj forum i polako sam pocela hvatati tu sve cure koje su i njihove price i tako,ovo je bas super 🥰
Gle, ja sam tu negdi od kraja 3., početka 4. miseca.
Al brate moj, ne mogu isključit mozak jer san "novija", nisan glupa. Daj Bože da san u krivu i da je moj unutarnji Hercule Poirot u krivu. Ostaje nan samo za vidjeti. To be continued... (sad zamisli onu dramaticnu muziku iz serija kad zavrsava napeta scena😂)
Ugl, jesi ti ono imala pozitivan testic jucer? Jesi opet radila?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam peggy dala podrsku napisala sam samo da je podrzavam al nisam tila nista kometirati u vezi cvjetica jer nisam dugo tu na forumu pa sad cu ja nesto svoje misljenje iznositi,ali brate mili ta prica od cvjetica ne drzi vodu niikako,,ali curke da postoje takve osobe koje bi izmisljale price po forumima i to mi nikako nije jasno…Meni je super ovaj forum i polako sam pocela hvatati tu sve cure koje su i njihove price i tako,ovo je bas super 🥰
Gle, ja sam tu negdi od kraja 3., početka 4. miseca.
Al brate moj, ne mogu isključit mozak jer san "novija", nisan glupa. Daj Bože da san u krivu i da je moj unutarnji Hercule Poirot u krivu. Ostaje nan samo za vidjeti. To be continued… (sad zamisli onu dramaticnu muziku iz serija kad zavrsava napeta scena😂)
Ugl, jesi ti ono imala pozitivan testic jucer? Jesi opet radila?
Ajmo zaboravit ove rasprave u vezi svega ovoga haha,jesam radila sam jucer dva ista cb easy i vidili ste sta je ,jutros nisam jer nisam imala test al zato cu sutra pa cu vam poslat,i ja se nadam da je to to.Nisam tila kupovat test jer sam narucila na ljekarnu salos novalac i digitalni cb,i jos dva neka pa cu se strpit do sutra.Ali cvrsto vjerujem da je to to
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Apojim se sad i citam 5 stranica i ono 😨 Uopce ne mogu smislit normalan razlog sto bi se netko peijavio tako bezveze i trolao. Ja sam se registrirala jer sam se vec osjecala ko ludjakinja da drugim ljudima pricam svoje simptome koji su realno nepostojeci, i onda me ekipa iz mj u mj isoituje kako je, a ono, nikako 🤣
Iako sad kad razmislim, ta ideja da je zeleni test za T ako vec mjesecima mjeris sve zivo... necu nista rec. Daj boze da je Cvetic pravi, test pravi i T prava. Ostalo ne bih komentirala 🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji