Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    07. Svibanj 2020. 11:30

silver

ana.b.

Pozz cure,znači čitam tu i tamo ali se ne javljam. Vidim i stare cure su se slabo javljale sve do jučer hahah…
    Cvjetic ako je to stvarno tvoj test, ja ti čestitam na plusicu. I želim ti sreću u životu.
    A one koje su malo više pratile vidjele su da je dotična radila lh trakice i znala je kad joj je nastupila O…a ako ćemo o laznoj M to nebi rekla da je bilo, jer je zana na sadanjih 2dpo radila test i bio je negativan. Nekako mi se sve čini da to uopce nisu njene slike ili je nekim slučajem stvarno dobila JEDAN pogrešan test, ali ja bih primjetila da mi je pakiranje plavo a test zeleni i već tad bi posumnjala. I ja osobno (kao i 99% cura tu) kad bi vidjela tako fino crticu na kinezu išla bih kupiti još 5 različitih marki da vidim hoce li i oni biti pozitivni. U svakom slučaju ti želim srecu 🤞🏻

silvera ja ne znam kakve ti komplekse imaš da svima dokazuje da si ti u pravu ali oke nije moj problem. To što mi ovdje zovemo testice kinezi, pa šta? I jesu kinezi i da, daju lazene crtice. Mi nismo pričali o razvijenosti neke zemlje nego samo o hcg teticima… bez uvrede ali morala sam reći što mi je u glavi, poz 😚

Hvala ti na dobrodošlici! :) Kako misliš dokazujem da sam u pravu? U vezi čega? Ja baš ništa nisam tvrdila osim da Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", što je tu loše? Pa šta što su kinezi i što daju lažne crtice? Nisam tvrdila ništa suprotno, baš ništa. Ja se ispričavam ako je netko shvatio to kao uvredu što sam samo htjela reći da smo previše napali Cvjetić a nemamo pojma što je pošlo po krivu!

Istina, moguce da se cura samo zbunila... al malo je sumnjiva s cijelom tom pricom. Meni je iskreno svejedno, pomalo i zabavno.  al kuzim druge cure da im to ide na zivce.

silver
    07. Svibanj 2020. 11:34

Lalla

I cvjetic i ostale "novije" cure, trebate biti svjesne da je tu bilo jako puno trolova. Bila je neka cura sta je stalno izmisljala neke uzasne price kako je upravo izgubila bebu, pa je bila neka koja je stalno pisala da ima temp 37,6 i vise itd. I ja sam pomislila da je cvjetic troll i jos uvijek mi je sumnjiva, al bas me briga… svejedno mi je. Nekim curama nije svejedno, vecina nas je iskrena i otvorena pa onda dodje neka osoba (musko ili zensko) koja pise gluposti i trola.

Bože ne shvaćam kakve motivacije takvi ljudi imaju, baš grozno. Nisam to znala.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 11:35

Uzburkala nam strasti Cvjetić 😂😂 A ako se sluuuučajno ispostavi da je neka muljaža bojim se šta ćeš doživiti, jer ne treba se zezati sa ženama napucanim hormonima 😂😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

07. Svibanj 2020. 11:36

Da slazem se sa Silver. I gledala sam postove unazad i vidla da je Cvjetic123 imala neku cudnu situaciju. Neku pozitivnu trakicu pa joj dosla M na par dana. Pa je onda 10DC imala O. Nesto se zbrckalo. Ali nismo ovdje da nikom sudimo niti napadamo niti da se svadimo. Ne svida mi se to. Ako nas Cvjetic123 zaje... to je njoj na dusu. I nek se makne odavde jer ovo i ovaj forum ovdje nije zaje........Barem meni. Za druge ne znam. Svi smo mi malo nabrijani osjecajima i hormonima. I svakom treba ukazati na istinu i mozda malo okrenut u pravom smjeru ako vidimo da je u zabludi ali i za to postoje ljepsi i njezniji nacini. Ako nas Cvjetic123 ne zeza i ako je stvarno trudna onda nek je sa srecom. O novcu i kupovnoj moci necemo raspravljati jer netko je mozda dao zadnji 50 kn na 20 komada testica jer je isplativije nego davati po 20, 30, 50, 100 kn za jedan komad. O tome ne mozemo raspravljati.Pogotovo ne na ovoj temi. I da nismo svi isti. Imajmo to na umu. I nek se nitko ne uvrijedi al smatram da ovo nije mjesto za bilo kakve vrste "prepucavanja".Da, da svatko ima pravo na svoje misljenje i iznjet ga. Ali prije nego ga iznesete zapitajte se da li je bas pravo vrijeme za to. Ovdje smo da pomognemo jedna drugoj kroz situacije koje i same prolazimo. Zato imajte razumijevanja za sve. Jer nismo sve iste. I jos jedna stvar. Molim Cvjetic123 da nam kaze ako zeli naravno. Kad joj je bila zadnja M, kad misli da je bila O i cim je to potvrdila/ili nije. Pa eto da zavrsimo pricu s tim.  

Tommyfame
    07. Svibanj 2020. 11:40

Lalla

I cvjetic i ostale "novije" cure, trebate biti svjesne da je tu bilo jako puno trolova. Bila je neka cura sta je stalno izmisljala neke uzasne price kako je upravo izgubila bebu, pa je bila neka koja je stalno pisala da ima temp 37,6 i vise itd. I ja sam pomislila da je cvjetic troll i jos uvijek mi je sumnjiva, al bas me briga… svejedno mi je. Nekim curama nije svejedno, vecina nas je iskrena i otvorena pa onda dodje neka osoba (musko ili zensko) koja pise gluposti i trola.

Eeee a jel se sjecas one cure sto je isla piskit a imala sperme po rukama pa se obrisala sa tom rukom..imala mengu..pa nakon te menge radila test i imala sjenicu? 

Ja sam tako umirala od smijeha hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

KDS
    07. Svibanj 2020. 11:40

Općenito u životu pa tako i tu, ako netko laže najviše laže i škodi sebi, tako da ako ima koja da laže da je trudna ili rezultatima trakica sebe laže prventveno.
    Koliko čitam forume i sve ni ne zapamtim koja je što rekla, a kamo da pamtim koja ima kad O i dal je pratila bazalnu, trakice, ili nešto drugo
    Cure moje nije da nikog branim niti okrivljujem al danas cijelo jutro na forumu je samo prepucavanje. Uživajmo u odbrojavanuju do O ili do M  i isčekujmo naše trudnoće

silver
    07. Svibanj 2020. 11:44

Anitram1982

Da slazem se sa Silver. I gledala sam postove unazad i vidla da je Cvjetic123 imala neku cudnu situaciju. Neku pozitivnu trakicu pa joj dosla M na par dana. Pa je onda 10DC imala O. Nesto se zbrckalo. Ali nismo ovdje da nikom sudimo niti napadamo niti da se svadimo. Ne svida mi se to. Ako nas Cvjetic123 zaje… to je njoj na dusu. I nek se makne odavde jer ovo i ovaj forum ovdje nije zaje……..Barem meni. Za druge ne znam. Svi smo mi malo nabrijani osjecajima i hormonima. I svakom treba ukazati na istinu i mozda malo okrenut u pravom smjeru ako vidimo da je u zabludi ali i za to postoje ljepsi i njezniji nacini. Ako nas Cvjetic123 ne zeza i ako je stvarno trudna onda nek je sa srecom. O novcu i kupovnoj moci necemo raspravljati jer netko je mozda dao zadnji 50 kn na 20 komada testica jer je isplativije nego davati po 20, 30, 50, 100 kn za jedan komad. O tome ne mozemo raspravljati.Pogotovo ne na ovoj temi. I da nismo svi isti. Imajmo to na umu. I nek se nitko ne uvrijedi al smatram da ovo nije mjesto za bilo kakve vrste "prepucavanja".Da, da svatko ima pravo na svoje misljenje i iznjet ga. Ali prije nego ga iznesete zapitajte se da li je bas pravo vrijeme za to. Ovdje smo da pomognemo jedna drugoj kroz situacije koje i same prolazimo. Zato imajte razumijevanja za sve. Jer nismo sve iste. I jos jedna stvar. Molim Cvjetic123 da nam kaze ako zeli naravno. Kad joj je bila zadnja M, kad misli da je bila O i cim je to potvrdila/ili nije. Pa eto da zavrsimo pricu s tim.

Evo ja se prva ispričavam što sam (ja mislim @crnerupe) rekla da ako su trakice loše ne znači da dolaze iz loše zemlje.
    Onda ispričavam se što smo nastavili tu temu ali samo mislim da se nismo razumjeli, slažem se da su trakice loše, svi smo se složili oko koliko para toliko mjuze. 
    Eto, žao mi je ako to nekog nerviralo, stvarno nije namjera.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Matkiša 😎

Tommyfame

Lalla

Eeee a jel se sjecas one cure sto je isla piskit a imala sperme po rukama pa se obrisala sa tom rukom..imala mengu..pa nakon te menge radila test i imala sjenicu?

Haha evo skoro sam se upiškila 😂😂😂 to je ono Dragi Lastane.... Haha 
    Baš zatrpale forum oko gluposti, hoću čitati o pozama i sluzi haha
    Evo ja sam danas plakala na pjesmu Daleke obale, na pjesmu Daleka obala haha wtf to baš vesela pjesma, skrenula sam izgleda 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver

Tommyfame

Lalla

štaaaa?? hahahahahahha

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Lalla
    07. Svibanj 2020. 11:45

silver

Lalla

Bože ne shvaćam kakve motivacije takvi ljudi imaju, baš grozno. Nisam to znala.

Da, ne znam. Ono pisala je sa curama mjesecima i onda je izmislila da je pobacila, ali njena prica nije drzala vodu i ona se nije opravdavala ni izjasnjavala, a vecina cura je bila ful pogodjena. Onda bi promijenila nick i pocela na isti nacin. To me podsjeca na cvjetic... govori neke cudne stvari koje ne drze vodu i nije joj stalo objasniti. Tak i ta cura s temperaturom, valjda je deset puta napisala da joj je temperatura preko 37 pa cak i 38 pa bi zakljucila da joj je to porast, a onda bi netko napisao da mozda ima virozu no ona bi nastavila po svom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.