Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    07. Svibanj 2020. 15:55

Lela hvala sto si javila, super vijesti. Samo pazi i mazi busicu 🥰🥰
    Perla jako mi je zao zbog svega, nema rijeci utjehe , saljem ti veliki zagrljaj 💞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

chiAn
    07. Svibanj 2020. 15:56

bajo

bajo

chiAn6

Ma ženee…samo jastuk pod guzu i odmah se ustati! I nakon 5 dana ste trudne…wuhuuu 😂🥳🥳

To sam i ja jucer rekla aj to sam uradila sinoc 🤣🤣🤣iako mi je O bila prije4 dana 🤣🤣🤣 al nije na odmet 🙄🙈🙄🙈

Tj bolio me jajnik pa se nadam da je to to

Ovulacija ti je bila prije 4 dana? Pa šta čekaš? Šta ne radiš test? 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    07. Svibanj 2020. 16:02

@Arwen, slažem se. Nekako prepisujem sve tok starosti od 22 godine. Al opet, imale smo mi sve 22 god pa se ja bar nikad nisan tako ponašala.
     A i ono sto je rekla: "ovdje neću više ni iznijeti ništa i da me boli, šta mi se novo pojavilo i podijeliti svoje iskustvo s Vama! Doslovno je malo bilo previše."- ćerce, ne držiš tajnu vječnog života. 
    Eto ja s ovim završavam svoj opširni osvrt. Sad se okrenimo plusićima.

@Lela - čestitam na uspješnom pregledu, pretpostavljan sta ti se motalo u glavi kad si vidjela iscjedak.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    07. Svibanj 2020. 16:06

LeLa2807

Bok cure za Ritu88 i jos par koje su rekle da im se javim nakon prvog pregleda koji je trebao biti iduci tjedan, jutros sam se probudila sa svijetlo smedjim iscjetkom, zvala svoju doktoricu rekla je njezina med sestra da nemam sta dolazit jer 5+5 jos nije trudnoca. Da skratim, ne zelim uopce negativu tu isticat isla sam privatno kod doktorice koja ce mi vodit trudnoću. Bebac je super, vidi se srčana akcija, nije htjela pustit zvuk jer to dosta zagrijava pa kaze da nije dobro. Dobila folacin tako da Prestajem sa novalacom i utrogestan 2x1.i dalje vas citam i pratim, radujem se novim plusicima. Ono sto zelim sebi zelim i vama.

Jeeeeej!! Samo tako polako naprijed...
    Bit će sve super i u redu...neka i dalje nastaviti biti sve uredno! 🍀

• Miakamo
    07. Svibanj 2020. 16:11

Malela

Cure imam pitanje. Jel moguće imati O na 9dc? Inače su mi O oko 15.dc, znači 14, 15., 16. Prošli ciklus sam pila klomifen za poticanje O, od 15dc do 25dc sam trebala piti duphastone ali sam ga zabunom pila do 31dc i tako si nenamjerno produzila ciklus. M je došla 29.4., danas je 9dc, M je bila nekako drugačija nego inače, puno manje je bilo krvi, krv je bila nekako kao rijetka, nisam imala onako tamne ugruške kao inače, i trajala je 7dana, zadnja dva dana tako tek toliko, inače mi traje cca 4dana. I sada, danas me u 2-3navrata oštra bol primila u jajniku, na kratko, sad odem na wc i puno prozirnog iscjetka. O o wtf?!?! Mislila sam testirati trakicama od nedjelje, to bi bio 12dc. Sada idem u dm hitno po lh trakice da testiram i vidim stanje. O bože moj ta naša tijela su stvarno čudo eto. Nisam pametna, a naravno da ne želimo propustiti dan D.
    🙄

Moguce je naravno. Meni pik uvijek bude 9dc pa i istu vecer imam jake bolove jajnika. E sad pretpostavljam da ovulacija bude u noci sa 9 na 10dc, ali opet to ne mogu tvrditi jer ne mjerim bazalnu. Ali moguce je naravno. Cak jedna cura koja je nedavno pisala na forumu da joj tako rano budu ovulacije je ugledala plusic. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Apple
    07. Svibanj 2020. 16:23

Perla, jako mi je žao. Za jednu bebu je tuga golema, za dvoje ne mogu uopće pojmiti bol. Želim ti svu snagu svijeta da čim prije prebrodiš. 
    Što se tiče cvjetić, stvarno nemam riječi, tek sada kada sam pročitala na prethodnoj strani da netko spominje situaciju sa njezinim tatom mi je postalo jasno o kome pričate.  Ja sam prije nekoliko godina bila na jednom drugom forumu i to par godina smo tipkale i ne sjećam se da je bilo takvih bolesnika, današnja mularija nema pametnijeg posla nego zaje**** druge iz čiste dosade ili bolesti. Ne mogu shvatiti takve bolesnike, zar ih nije Boga strah? Svakom njegovo ide na dušu, ali se pitam da li takve osobe uopće imaju dušu... Nitko tko se nije našao u situaciji da izgubi bebu ili da godinama pokušava, nada se, mašta i trudi ne može razumjeti tu težinu tereta kojeg nosimo u sebi. 

Tonia♥️
    07. Svibanj 2020. 16:29

Perla123

Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.

Ajme Perla123 kako mi je žao  Nema tih riječi koje mogu pružiti utjehu, ali sve smo tu da ti pomognemo barem riječima...Psihička bol u tim situacijama je neopisiva...Drži se, sad je najbitnije da i taj ružan događaj prođe što bezbolnije i da fizički budeš dobro... Plači, daj si oduška, bit će ti lakše barem mrvicu

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    07. Svibanj 2020. 16:40

Ma ta cijela Cvjetić situacija mi je grozna. I ja sam nekako osjećala da nešto ne štima, ali reko, neću sad napadat, ako laže, laže sebi.
    Bitnije je da se mi okrenemo našim hopsanjima, traženjem sjena sjenine sjene i naravno najtražnijim plusićima. Btw već dugo nije bilo nikakvih slikica, trakica... Ja sam baš jedna od onih koja voli vidjet kopirani Url i odma tražit sjene... Doduše mašnica je stavila, al općenito mislim da nekak sve manje i manje stavljamo fotkice 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Arwen87
    07. Svibanj 2020. 17:03

LeLa2807

Bok cure za Ritu88 i jos par koje su rekle da im se javim nakon prvog pregleda koji je trebao biti iduci tjedan, jutros sam se probudila sa svijetlo smedjim iscjetkom, zvala svoju doktoricu rekla je njezina med sestra da nemam sta dolazit jer 5+5 jos nije trudnoca. Da skratim, ne zelim uopce negativu tu isticat isla sam privatno kod doktorice koja ce mi vodit trudnoću. Bebac je super, vidi se srčana akcija, nije htjela pustit zvuk jer to dosta zagrijava pa kaze da nije dobro. Dobila folacin tako da Prestajem sa novalacom i utrogestan 2x1.i dalje vas citam i pratim, radujem se novim plusicima. Ono sto zelim sebi zelim i vama.

Drago mi je sto je sa bebicom sve dobro, neka tako bude i dalje!
    Cuvaj se i cuvaj svoju mrvu❤️

maki994
    07. Svibanj 2020. 17:06

Tonia bas tako i ja, kad otvorim forum uvijek se nadam da cu vidjeti neki link da trazimo neke sjenice 😍
    A za ove ostale teme nemam komentar. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.