Mattan28 o moj Bože što ljudima pada na pametbolesno kao i ono da lažu da im je vlastito dijete bolesno da bi dobili lovu (znam takvih)..Užas
Lela2807 ajme koja sreća to mora bit. Sretno ti dalje
Znači privatno ćeš voditi trudnoću, a socijalno samo zbog papira?
@KDS Da, užas, bolesnici.. 🤨
@Lela2807 ovo kao da je medicinska sestra od moje doktorice,isti takav pristup ima.
Drago mi je da je sve ok 🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure, nadam se da vam se i ja mogu pridružiti. Muž i ja pokušavamo već 3 godine, oboje imamo 28 godina. Imala sam spontani u siječnju 2019. i od tada nisam uspjela ostati trudna. Imam problema sa štitnjačom i pijem min. dozu euthyroxa tako da nije tako veliki problem. Prije godinu dana sam bila kod privatnog gin. koji je na jajnicima vidio nekoliko cisti, prema nalazu hormona (upućena sam od socijalne gin.) povišeni su mi 17-oh progesteron i shbg što za nju nije bilo zabrinjavajuće. Endokrinolog mi je rekao da ovo može upućivati na probleme s adrenalnim žlijezdama ali zbog trenutne situacije nisam ponovno bila kod njega, vađen mi je samo kortizol i acth. Ima li netko iskustva s ovim i može li se raditi o pcos-u? Problemi su počeli prije nekoliko godina, otprilike otkad smo se odlučili na trudnoću. Ciklusi su mi do tada bili uredni, sada su ovulacije svaki mjesec ali 18-24 dc, jednom 32. dan ciklusa što je stvarno kasno. Imam akne s obje strane brade, prije par dana sam ih primijetila i ispod, nekad imam i po jednu dlaku na bradi koju iščupam. Ništa nije pretjerano ali to sve skupa me brine. Pijem i aspirin zbog mthfr mutacije i nizak mi je vitamin D. Mislim da mi je sad preostalo tražiti folikulometrije i možda potaknuti ovulacije lijekovima ali me zanimaju vaša iskustva i savjeti. Dugo sam se nadala da će sve biti u redu i da će doći do trudnoće a sad sam stvarno razočarana i tužna i već mi je dosta svega a zapravo sam tek na početku :/
Mattan28 o moj Bože što ljudima pada na pametbolesno kao i ono da lažu da im je vlastito dijete bolesno da bi dobili lovu (znam takvih)..Užas
Lela2807 ajme koja sreća to mora bit. Sretno ti dalje
Znači privatno ćeš voditi trudnoću, a socijalno samo zbog papira?
Hej vidjela sam da si iz okolice rijeke. Uglavnom, moja doktorica je trebala bit Škunca sa njezinom med sestrom sam imala lose iskustvo. Ona je isto poluprivatnik znaci utz placas i kod nje ali ostale stvari ne. A sad cu vodit kod Salamon u Opatiji divna zena. A kod ove idem iduci tj da mi da uputnice.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
@Arwen87 nevezano za Cvjetic (za koju se stvarno nadam da sam JA u krivu) ima žena koje su jednostavno patološki lažljivci. I to je bolest. I ne mogu protiv toga i moraju izmišljat priče. Neke su jednostavno bolesne i imaju dijagnozu dok su druge prošle teške traume (gubitak djeteta i sl.). Ne bi bilo prvi put.
Moram se nadocezati na ovo jer mi u užem krugu imamo curu koja je lagala da je trudna, skidala slike uzv sa interneta, mijenjala doktore, namjerno se prejedala da dobije koju kilu, opremila sve za dijete, da bi na kraju kao prenijela 2 tjedna trudnoću, tu su je skužili jer nije slonica da toliko T traje. Sve u svemu doktori su se složili da je to namjerno napravila da uopće nije bolesna!
A btw udala se jer je bila trudna i navodno u svatovima izgubila bebu, i sad nakon toliko godina su se zamislili je li i to uopće bilo..
Tako da cure moje ima stvarnp svega, nažalost
Svjesna sam da ima svega i da ne treba odmah napadati i osudjivati jer nitko od nas ne zna sto ovaj drugi prozivljava ili je do sad prezivio u svom zivotu!
Ali...velika je razlika u tome da li je u pitanju neko psihicko oboljenje ili obicni bezobrazluk i zloba!
Kao sto je slucaj s tom tvojom poznanicom!
Sto se tice Cvjetic,nadam se da nije takva osoba,nadam se da je ugledala plus ako ga toliko zeli,da joj je tata dobro i da smo se sve mi ovdje prevarile!
Iako,kad se pogledaju neki njeni postovi,i ako je istina da ima 22 godine,lako je moguce i da je sve slagala jer je nazalost na neki izopacen nacin to zabavlja i jer zbog svojih godina misli da ima vremena i da ce joj sve ici bez problema i od prve kad se jednom odluci na bebu!
A toliko je nas ovdje koje pobijamo sve moguce teorije i sto se tice godina,i sto se tice nalaza,i svega ostalog,da ne nabrajam dalje...
Kako god,njoj na dusu ako misli da je sve ovo sala...cak i da je najveca balavica, postoje stvari s kojima se ne izrugujes!!
Hej vidjela sam da si iz okolice rijeke. Uglavnom, moja doktorica je trebala bit Škunca sa njezinom med sestrom sam imala lose iskustvo. Ona je isto poluprivatnik znaci utz placas i kod nje ali ostale stvari ne. A sad cu vodit kod Salamon u Opatiji divna zena. A kod ove idem iduci tj da mi da uputnice.
Inače idem u Mediko već nekih skoro 5 godina jednom godišnje jer nemam nikakvih problema. Prije toga sam bila socijalno na Zametu ne znam ni kako se više zvala gin, ali i ona i sestra srtrašno neljubazne. Prošli put me je gin u Mediku pitao dal planiramo i da bi trebala imat onda socijalnog pa mi je preporučio par njih. Zvala sam Bačića te on prima nove pacijente, a i po recenzijama je ok.
Ma ženee...samo jastuk pod guzu i odmah se ustati! I nakon 5 dana ste trudne...wuhuuu 😂🥳🥳
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cure imam pitanje. Jel moguće imati O na 9dc? Inače su mi O oko 15.dc, znači 14, 15., 16. Prošli ciklus sam pila klomifen za poticanje O, od 15dc do 25dc sam trebala piti duphastone ali sam ga zabunom pila do 31dc i tako si nenamjerno produzila ciklus. M je došla 29.4., danas je 9dc, M je bila nekako drugačija nego inače, puno manje je bilo krvi, krv je bila nekako kao rijetka, nisam imala onako tamne ugruške kao inače, i trajala je 7dana, zadnja dva dana tako tek toliko, inače mi traje cca 4dana. I sada, danas me u 2-3navrata oštra bol primila u jajniku, na kratko, sad odem na wc i puno prozirnog iscjetka. O o wtf?!?! Mislila sam testirati trakicama od nedjelje, to bi bio 12dc. Sada idem u dm hitno po lh trakice da testiram i vidim stanje. O bože moj ta naša tijela su stvarno čudo eto. Nisam pametna, a naravno da ne želimo propustiti dan D.
🙄
Ma ženee…samo jastuk pod guzu i odmah se ustati! I nakon 5 dana ste trudne…wuhuuu 😂🥳🥳
To sam i ja jucer rekla aj to sam uradila sinoc 🤣🤣🤣iako mi je O bila prije4 dana 🤣🤣🤣 al nije na odmet 🙄🙈🙄🙈
Ma ženee…samo jastuk pod guzu i odmah se ustati! I nakon 5 dana ste trudne…wuhuuu 😂🥳🥳
To sam i ja jucer rekla aj to sam uradila sinoc 🤣🤣🤣iako mi je O bila prije4 dana 🤣🤣🤣 al nije na odmet 🙄🙈🙄🙈
Tj bolio me jajnik pa se nadam da je to to
niđe veze 😂😂😂😂🙊🙈🙉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji