Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    07. Svibanj 2020. 17:11

Perla, drzi se. Znam taj osjecaj gubitka. Uzmi si vremena kolko treba za zaljenje. Nemoj mislit da si ti kriva za to jer nisi. Nisi sama u tome! Vjeruj,ima nas ovdje dosta koje smo to prosle. S vremenom ce ti biti lakse, al vjeruj da ta bol ne odlazi. Podsvjesno je uvijek tu, al mi smo jake i sve to mozemo. Samo hrabro i drzi nam se!

• Malela
    07. Svibanj 2020. 17:11

Miakamo

Malela

Cure imam pitanje. Jel moguće imati O na 9dc? Inače su mi O oko 15.dc, znači 14, 15., 16. Prošli ciklus sam pila klomifen za poticanje O, od 15dc do 25dc sam trebala piti duphastone ali sam ga zabunom pila do 31dc i tako si nenamjerno produzila ciklus. M je došla 29.4., danas je 9dc, M je bila nekako drugačija nego inače, puno manje je bilo krvi, krv je bila nekako kao rijetka, nisam imala onako tamne ugruške kao inače, i trajala je 7dana, zadnja dva dana tako tek toliko, inače mi traje cca 4dana. I sada, danas me u 2-3navrata oštra bol primila u jajniku, na kratko, sad odem na wc i puno prozirnog iscjetka. O o wtf?!?! Mislila sam testirati trakicama od nedjelje, to bi bio 12dc. Sada idem u dm hitno po lh trakice da testiram i vidim stanje. O bože moj ta naša tijela su stvarno čudo eto. Nisam pametna, a naravno da ne želimo propustiti dan D.
    🙄

Moguce je naravno. Meni pik uvijek bude 9dc pa i istu vecer imam jake bolove jajnika. E sad pretpostavljam da ovulacija bude u noci sa 9 na 10dc, ali opet to ne mogu tvrditi jer ne mjerim bazalnu. Ali moguce je naravno. Cak jedna cura koja je nedavno pisala na forumu da joj tako rano budu ovulacije je ugledala plusic.

Miakamo ovo bi mi sada šok bio stvarno. Eto uvijek sam mislila da mi je O u sredini ciklusa koji traje 28 dana, i sada mi je šok da bi bila vec 9.dc. Na bebi radimo od 11mj 2019. I trakicama sam O mjerila možda samo 3mj. Nije mi imalo smisla više jer mi je po trakicama bilo u dan kako sam i ja mislila i osjetila. I sada već nekih 4mj ne mjerim i mislim si kako smo možda svih tih mjeseci fulali O 😮. Okej prošli nismo sigurno jer je i dr potvrdio na folikulometriji. Eto stvarno nisam pametna više. 

peggy95
    07. Svibanj 2020. 17:14

Perla123

Pozdrav cure, evo da vam i ja napišem kako je završilo (odnosno kako će završiti). Ne znam da li me se sjećate početkom prošlog mjeseca sam ostala trudna. Nažalost, jučer sam saznala da vise srce ne kuca. Neću ići u detalje, ali bili su blizanci i na kraju nije preživio niti jedan. O osjećajima neću ni pisati jer one koje su to prošle znaju kako je. Čeka me kiretaza, dogovoreno je pod općom anestezijom. Nadam se da će bar oporavak biti što blaži i da ću uskoro početi razmišljati o sljedećem pokušaju.

Jako mi je žao 😔 drzi se i budi jaka ❤

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

pixie14
    07. Svibanj 2020. 17:17

Perla zao mi je... moram priznati da sam se zbog vlastitog straha trudila nekako letimicno procitati vase postove koji govore o gubitku, ali sam shvatila da vasi mali andjeli zasluzuju barem da do kraja procitam o njima. Ne mogu ni zamisliti kako vam je 💔

Bowlica
    07. Svibanj 2020. 17:17

Evo nasla jednog a ujutro cu pravi test kupila gravignost ultra: https://ibb.co/HVkDm7s

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

pixie14
    07. Svibanj 2020. 17:19

mašnica

Evo nasla jednog a ujutro cu pravi test kupila gravignost ultra:https://ibb.co/HVkDm7s

Jojjjj divota!!!
    Imam priznanje, ja ovaj mjesec od O nadalje svaki dan stavljam jedan zeleni i jedan plavi tako da se priviknem na prazni plavi 😅 koliko ih imam doma ne moram vam ni govoriti hahaha

maki994
    07. Svibanj 2020. 17:20

Masnica pa too se trazi 😍😍😍😍 divno drzim fige da ide dalje sve kako treba ❤️🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Arwen87
    07. Svibanj 2020. 17:30

Draga Perla123, neizmjerno mi je zao  sto se tvoje bebice nisu izborile!
    I strasno je koliko je vec cura otislo sa teme Zimskih beba!
    Nista sto ti ja sad kazem nece umanjiti bol koju osjecas jer nije ni meni moju,ali mi je svejedno jako puno znacila podrska ljudi koje volim i vas cura na obje teme!
    Zato evo samo zelim da znas da suosjecam s tobom i zelim ti sto prije obilje srece zbog koje ce ovaj gubitak biti podnosljiviji!
    Budi podrska i suprugu, to je i njegov gubitak!
    Sigurna sam i zelim ti od srca da kiretaza prodje uredno i bez komplikacija i da se sto prije bar fizicki oporavis....psihicki oporavak ce ipak potrajati puno duze!
    Ja sam sve to prosla prije 7 dana,tuzna sam i dalje,jednako boli,ali naucis se nositi s tim!
    Ako nista,sad bar ne zaspim i ne probudim se u suzama i to mi je vec napredak!
    Daj si vremena,odradi prvo to sto moras,tuguj,isplaci se,ne zadrzavaj tugu u sebi...a onda se posveti svom oporavku,svom zdravlju,druzi se sa suprugom i okruzi ljudima koji te vole!
    Kad sljedeci put ugledas plus na testu,zelim ti da sve prodje u najboljem redu,a ja ti saljem puno virtualnih zagrljaja i pozitivnih misli!
    Sve smo uz tebe❤️

07. Svibanj 2020. 17:40

chiAn6

bajo

bajo

chiAn6

Ma ženee…samo jastuk pod guzu i odmah se ustati! I nakon 5 dana ste trudne…wuhuuu 😂🥳🥳

To sam i ja jucer rekla aj to sam uradila sinoc 🤣🤣🤣iako mi je O bila prije4 dana 🤣🤣🤣 al nije na odmet 🙄🙈🙄🙈

Tj bolio me jajnik pa se nadam da je to to

Ovulacija ti je bila prije 4 dana? Pa šta čekaš? Šta ne radiš test? 😂😂😂😂

🙈🙈🙈🙈

07. Svibanj 2020. 17:41

pixie14

Perla zao mi je… moram priznati da sam se zbog vlastitog straha trudila nekako letimicno procitati vase postove koji govore o gubitku, ali sam shvatila da vasi mali andjeli zasluzuju barem da do kraja procitam o njima. Ne mogu ni zamisliti kako vam je 💔

Tako i ja.. Procitam na preskokce jer ne bi se ni s tudjim gubitcima olako nosila...  Zao mi je radi svih cura koje su imale takve i slicne situacije i nadam se da nam svima dolazi ljepse vrijeme.. Proljece nek nam svima donese + i lijepu trudnocu sa zimskim bebama 💏👶💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.