Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    07. Svibanj 2020. 09:38

KDS

Kiky 🥰

Evo mene isto danas na 6dpo. Tko ce docekat jos 7-8 dana do testiranja ili m. Malo me od jutros glavobolja lovi. Dolje tu i tamo osjetim jajnik ali nista specijalno i dalje. Jedini simptom su grudi napuhane i boluckaju 🙄

I ja imam još čekanja 6-7 dana. Inače imam veće grudi i nekako kao da mi se od prošle M nisu previše ni opustile (dobila koju kilu u mjesec dana pa recimo da je i zbog tog ) Ostalih simptoma baš i nemam…lagano u tragovima neki iscjedak, glava boli koliko i inače, leđa u gornjem dijelu također povremeno kao i inače… hahahha prošli mjesec mi je bilo sve, a sad ništa Dragi mi je zabranio raditi test prije dana kad je M ili ako zakasni, jer da ćemo se možda samo bzvz ranije razočarat. A tko će izdržat do tad…a šta ako ipak bude + pa se ranije veselimo

I  ja inace uvijek imam simptome pa onda bljuc nista 😂😂 ma moj kad vidi da radim testove samo koluta ocima, valjda mu je vec dosta svega, ide sad na brod pa ce odahnut 😂 On se uopce ne sekira ni najmanje..samo kaze kad bude bit ce i da se ja previse oko toga svega sekiram. Mozda ima i pravo, nemogu se uopce opustit od kad radim te lh trakice, pijem sve moguce. Ovaj mjesec nista ne pijem od vitamina. Jedino sam noge drzala u zraku 🤣🤣🤣🤣

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

07. Svibanj 2020. 09:40

Kiky 🥰

KDS

Kiky 🥰

Evo mene isto danas na 6dpo. Tko ce docekat jos 7-8 dana do testiranja ili m. Malo me od jutros glavobolja lovi. Dolje tu i tamo osjetim jajnik ali nista specijalno i dalje. Jedini simptom su grudi napuhane i boluckaju 🙄

I ja imam još čekanja 6-7 dana. Inače imam veće grudi i nekako kao da mi se od prošle M nisu previše ni opustile (dobila koju kilu u mjesec dana pa recimo da je i zbog tog ) Ostalih simptoma baš i nemam…lagano u tragovima neki iscjedak, glava boli koliko i inače, leđa u gornjem dijelu također povremeno kao i inače… hahahha prošli mjesec mi je bilo sve, a sad ništa Dragi mi je zabranio raditi test prije dana kad je M ili ako zakasni, jer da ćemo se možda samo bzvz ranije razočarat. A tko će izdržat do tad…a šta ako ipak bude + pa se ranije veselimo

I ja inace uvijek imam simptome pa onda bljuc nista 😂😂 ma moj kad vidi da radim testove samo koluta ocima, valjda mu je vec dosta svega, ide sad na brod pa ce odahnut 😂 On se uopce ne sekira ni najmanje..samo kaze kad bude bit ce i da se ja previse oko toga svega sekiram. Mozda ima i pravo, nemogu se uopce opustit od kad radim te lh trakice, pijem sve moguce. Ovaj mjesec nista ne pijem od vitamina. Jedino sam noge drzala u zraku 🤣🤣🤣🤣

Moj je identican.. Garant dalmatinci.. Kako cemo lako cemo 
    😁😁😁😁

Lilly27
    07. Svibanj 2020. 10:08

Pozdrav cure, evo da se i ja javim 🙂 ukratko, nakon onog Kineza sa sjenom na 7dpo, na 10dpo bio je još tamniji, 13dpo sam napravila Mullerovu trakicu i isto je bila sjena a na 14 dpo lagana crtica ali na onom Mullerovom plastičnom testicu... cijelo vrijeme postojana bazalna od 37.0-37.1, jučer prvi dan kašnjenja pala na 36.8 i cijeli dan sam lagano smedarila sto kod mene nije uobičajeno. I evo danas procurila, bazalna 36,7, idemo dalje u nove pobjede 💪🏻 Ne znam da li je onda ovo bila biokemijska, ako je i to me veseli jer izgleda da je ipak moguće da se nešto uhvati samo očito treba poraditi još na ovoj lutealnoj fazi, moram se javiti ginici da vidimo sto tu možemo popraviti 🙂
    Svim curama koje su ugledale plusice ovih dana od srca čestitam, onima koje čekaju želim puno strpljenja i nade i da za koji dan ugledaju plus, a ostalima koje su na početku ciklusa kao ja želim da si popiju jednu u svoje ime jer ja sigurno hoću, nije lako iznova se dizati svaki mjesec i motivirati za nove pobjede 🙂 toliko od mene za sad 😘

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

silver
    07. Svibanj 2020. 10:19

Kiky 🥰

KDS

Kiky 🥰

I ja inace uvijek imam simptome pa onda bljuc nista 😂😂 ma moj kad vidi da radim testove samo koluta ocima, valjda mu je vec dosta svega, ide sad na brod pa ce odahnut 😂 On se uopce ne sekira ni najmanje..samo kaze kad bude bit ce i da se ja previse oko toga svega sekiram. Mozda ima i pravo, nemogu se uopce opustit od kad radim te lh trakice, pijem sve moguce. Ovaj mjesec nista ne pijem od vitamina. Jedino sam noge drzala u zraku 🤣🤣🤣🤣

E tako i meni hahaha...Boli me glava za poludit, ali ništa to ne uzimam kao znakovlje..i spava mi se ali baš sam se zadnjih dana umarala pa onda nije čudo...Pila sam isto vitamine i med i cimet i grejp i ananas (heh jel netko probao ananas metodu?? hahah). Ovaj ciklus nisam vitamine, samo folnu...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    07. Svibanj 2020. 11:01

Hcijnas

Moj je identican.. Garant dalmatinci.. Kako cemo lako cemo
    😁😁😁😁

E nije Dalmatinac... iz okolice Rijeke smo
    Prošli put je on kad sam testove donesla doma, ajde ajmo probat...pa mi nije dao 5 min u kupaonu a on pratio test. Kada je test bio - njega slomilo, a kad je došla M mene

KDS
    07. Svibanj 2020. 11:02

Redovito uzimam magnezij i vitamine za kosu još od prije nego smo počeli planirat i radit na bebi. Ostalo ništa

Aneee
    07. Svibanj 2020. 11:08

Pozz cure,znači čitam tu i tamo ali se ne javljam. Vidim i stare cure su se slabo javljale sve do jučer hahah...
    Cvjetic ako je to stvarno tvoj test, ja ti čestitam na plusicu. I želim ti sreću u životu.
    A one koje su malo više pratile vidjele su da je dotična radila lh trakice i znala je kad joj je nastupila O...a ako ćemo o laznoj M to nebi rekla da je bilo, jer je zana na sadanjih 2dpo radila test i bio je negativan. Nekako mi se sve čini da to uopce nisu njene slike ili je nekim slučajem stvarno dobila JEDAN pogrešan test, ali ja bih primjetila da mi je pakiranje plavo a test zeleni i već tad bi posumnjala. I ja osobno (kao i 99% cura tu) kad bi vidjela tako fino crticu na kinezu išla bih kupiti još 5 različitih marki da vidim hoce li i oni biti pozitivni. U svakom slučaju ti želim srecu 🤞🏻

silver a ja ne znam kakve ti komplekse imaš da svima dokazuje da si ti u pravu ali oke nije moj problem. To što mi ovdje zovemo testice kinezi, pa šta? I jesu kinezi i da, daju lazene crtice. Mi nismo pričali o razvijenosti neke zemlje nego samo o hcg teticima... bez uvrede ali morala sam reći što mi je u glavi, poz 😚

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

silver
    07. Svibanj 2020. 11:16

ana.b.

Pozz cure,znači čitam tu i tamo ali se ne javljam. Vidim i stare cure su se slabo javljale sve do jučer hahah…
    Cvjetic ako je to stvarno tvoj test, ja ti čestitam na plusicu. I želim ti sreću u životu.
    A one koje su malo više pratile vidjele su da je dotična radila lh trakice i znala je kad joj je nastupila O…a ako ćemo o laznoj M to nebi rekla da je bilo, jer je zana na sadanjih 2dpo radila test i bio je negativan. Nekako mi se sve čini da to uopce nisu njene slike ili je nekim slučajem stvarno dobila JEDAN pogrešan test, ali ja bih primjetila da mi je pakiranje plavo a test zeleni i već tad bi posumnjala. I ja osobno (kao i 99% cura tu) kad bi vidjela tako fino crticu na kinezu išla bih kupiti još 5 različitih marki da vidim hoce li i oni biti pozitivni. U svakom slučaju ti želim srecu 🤞🏻

silvera ja ne znam kakve ti komplekse imaš da svima dokazuje da si ti u pravu ali oke nije moj problem. To što mi ovdje zovemo testice kinezi, pa šta? I jesu kinezi i da, daju lazene crtice. Mi nismo pričali o razvijenosti neke zemlje nego samo o hcg teticima… bez uvrede ali morala sam reći što mi je u glavi, poz 😚

Hvala ti na dobrodošlici! :) Kako misliš dokazujem da sam u pravu? U vezi čega? Ja baš ništa nisam tvrdila osim da Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", što je tu loše? Pa šta što su kinezi i što daju lažne crtice? Nisam tvrdila ništa suprotno, baš ništa. Ja se ispričavam ako je netko shvatio to kao uvredu što sam samo htjela reći da smo previše napali Cvjetić a nemamo pojma što je pošlo po krivu! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Aneee
    07. Svibanj 2020. 11:25

silver

ana.b.

Pozz cure,znači čitam tu i tamo ali se ne javljam. Vidim i stare cure su se slabo javljale sve do jučer hahah…
    A one koje su malo više pratile vidjele su da je dotična radila lh trakice i znala je kad joj je nastupila O…a ako ćemo o laznoj M to nebi rekla da je bilo, jer je zana na sadanjih 2dpo radila test i bio je negativan. Nekako mi se sve čini da to uopce nisu njene slike ili je nekim slučajem stvarno dobila JEDAN pogrešan test, ali ja bih primjetila da mi je pakiranje plavo a test zeleni i već tad bi posumnjala. I ja osobno (kao i 99% cura tu) kad bi vidjela tako fino crticu na kinezu išla bih kupiti još 5 različitih marki da vidim hoce li i oni biti pozitivni. U svakom slučaju ti želim srecu 🤞🏻

silvera ja ne znam kakve ti komplekse imaš da svima dokazuje da si ti u pravu ali oke nije moj problem. To što mi ovdje zovemo testice kinezi, pa šta? I jesu kinezi i da, daju lazene crtice. Mi nismo pričali o razvijenosti neke zemlje nego samo o hcg teticima… bez uvrede ali morala sam reći što mi je u glavi, poz 😚

Hvala ti na dobrodošlici! :) Kako misliš dokazujem da sam u pravu? U vezi čega? Ja baš ništa nisam tvrdila osim da Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", što je tu loše? Pa šta što su kinezi i što daju lažne crtice? Nisam tvrdila ništa suprotno, baš ništa. Ja se ispričavam ako je netko shvatio to kao uvredu što sam samo htjela reći da smo previše napali Cvjetić a nemamo pojma što je pošlo po krivu!

A tko sam ja da ti poželim dobrodošlicu? Niti je moj forum nit sam tu zaposlena da nekom moram tu biti vratar.... možda su cure krenule malo pregrubu ali su bile u pravu...jer istina jest da svaki novi post je i novi simptom kod nje. Mi ovdje svi imamo jedan cilj i glupo je da jedna cura poput cvjetica ide nas tu zaje.....

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lalla
    07. Svibanj 2020. 11:27

I cvjetic i ostale "novije" cure, trebate biti svjesne da je tu bilo jako puno trolova. Bila je neka cura sta je stalno izmisljala neke uzasne price kako je upravo izgubila bebu, pa je bila neka koja je stalno pisala da ima temp 37,6 i vise itd. I ja sam pomislila da je cvjetic troll i jos uvijek mi je sumnjiva, al bas me briga... svejedno mi je. Nekim curama nije svejedno, vecina nas je iskrena i otvorena pa onda dodje neka osoba (musko ili zensko) koja pise gluposti i trola.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.