Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bowlica
    07. Svibanj 2020. 07:03

Jutro! Jel ja umišljam? https://ibb.co/Kzm5F0x
    Ovo je test iz Mullera napravila i gravignost on skroz bijeli. Sva se tresem...kineza nemam cekanje jos 2 dana...

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 07:08

mašnica

Jutro! Jel ja umišljam?https://ibb.co/Kzm5F0x
    Ovo je test iz Mullera napravila i gravignost on skroz bijeli. Sva se tresem…kineza nemam cekanje jos 2 dana…

Na koji ti je ovo dpo? Meni se čini da tu nešto ima 🤞😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

07. Svibanj 2020. 07:15

silver

crnerupe

znači :O !
    Koliko znam pratila si O trakicama, ako sam dobro pohvatala, ali meni se tu nameće jedno jakoooo interesantno pitanje, u biti više njih, a jedno od njih je spomenula i jedna od curka ovdje: Kakvu si M imala tu zadnju prošli ciklus jer na taj dan DPO je jedino objašnjenje da si imala LAŽNU menstruaciju prošli ciklus. Dobro je što su ti cure ukazale na problem da je možda u pitanju LH trakica, a ne HCG, jer se može dogoditi nenamjerna greška u pakiranju i bilo bi jako dobro da si oprezna glede toga i da napraviš još koji test, a ne nakon 2-3 dana, a zašto? Zamisli da je stvarno pozitivan test ako tako postavimo situaciju, a ti si testirala samo jednom, a ne i svaki dan, i ne daj Bože prokrvariš i hop ne znaš je li stvarno biokemijska ili je možda stvarno bio krivi test u pitanju? Ne želim te ubiti u pojam, ali nije mi jasno kako ne osjetiš potrebu da to potvrdiš sa ne jednim testom nego još par njih i to različite proizvođače? Jako,jako oprezno treba s tim testovima koji dolaze iz zemlje Bogu iza tregera.

Slažem se da nismo znali šta se događa sa Cvjetic123, ali ne možemo nekoga tako brzo osuditi, nije u redu. Pogreška u nekolilo dana ovulacije je moguća svakako. I da napomenem jednu zanimljivost, Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", nego najrazvijenija ekonomija svijeta, to što ljudi u zemljama poput naše tako misle je druga stvar jer naša zemlja još živi u toj prošlosti. Ako netko je Bogu iza tregera to je onda deinitivno naša zemljica. Kina je davno prošla te statuse kako ih mi ovdje nazivamo. Prije 15-20 godina imali su problem sa brojem siromašnih, danas su najrazvijenija zemlja svijeta. To što je Kina napravila u zadnjem desetljeću je jednostavno ekonomski i ljudski nevjerovatno.

Cvjetic123 čestitam ti od srca, neka sve bude u redu, javi nam se ponekad.

Hej,ako sam ja ona koja osuđuje,onda imamo ogroman problem u svijetu! Lijepo bih te zamolila da se ponovno vratiš na moj post,pa pročitaš i deset puta ako treba,ako nešto ne razumiješ,tu sam pa ću ti odgovoriti zašto sam napisala što jesam,a da je bilo osuđivanja-NIJE,kao što si ti recimo evo osudila mene,ne znajući o čemu pišem,stoga,slobodno pročitaj još koji put moj post i tu sam da odgovorim na svako pitanje koje imaš u vezi nečega što sam napisala! Tko razumije - shvatit će,a ostalo je na tebi 🤞🏻🙋🏼‍♀️😁

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 07:17

Ja još nisam odustala od ovog ciklusa🙋‍♀️
    Bilo je tu od 6 Dpo grčeva, smeđi iscjedak, bolovi u leđima, guste žute trakice sa mliječnim na 11 dpo a sada su grudi nabubrile i to dosta.. ali ne bole..
    Nadu nam nitko ne može oduzeti, želja za T je velika svima nama pa zašto ne bi pričale o svakoj sitnici! To nas drži! 
    Ali ne vjerujem Kinezu iz te najrazvijenije zemlje 😘 Šala mala, gledala sam po netu one neke First Response ako se tako piše, čini se da jako rano daju jasne rezultate.. 
    Jesam se raspisala 🥴 Ubila haha 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

07. Svibanj 2020. 07:18

mašnica

Ovo je test iz Mullera napravila i gravignost on skroz bijeli. Sva se tresem…kineza nemam cekanje jos 2 dana…

Nesto slabasno se nazire,ja bi pricekala na tvom mjestu barema 2-3 dana koliko god da je tesko,ali drzim fige da se to lijepo podeblja u potamni pa da mogu cestitati 🤞🏻🥳🤗🙈

07. Svibanj 2020. 07:20

Mattan28

Bilo je tu od 6 Dpo grčeva, smeđi iscjedak, bolovi u leđima, guste žute trakice sa mliječnim na 11 dpo a sada su grudi nabubrile i to dosta.. ali ne bole..
    Nadu nam nitko ne može oduzeti, želja za T je velika svima nama pa zašto ne bi pričale o svakoj sitnici! To nas drži!
    Ali ne vjerujem Kinezu iz te najrazvijenije zemlje 😘 Šala mala, gledala sam po netu one neke First Response ako se tako piše, čini se da jako rano daju jasne rezultate..

Koji DPO je bio smedi iscjedak? Rekla si sesti? Cuj,onda je moguce da je to stara krv od implantacije,nadat cemo se da je to u pitanju 🤞🏻🤭🙈

silver
    07. Svibanj 2020. 07:22

mašnica

Ja nešto kao vidim!! Kako su krenuli valovi pozitive, predobro!! Držim fige da potamni!!!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    07. Svibanj 2020. 07:24

Mattan28

A čuj u svakoj zemlji imaš one za siću i one skuplje! Imaš u americi za par centi u Walmartu, amerikanci, nisu kinezi haha!
    Ne odustaj!!! Zvuči dobro, nema odustajanja!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Bowlica
    07. Svibanj 2020. 07:32

Uzivo se jace vidi sjena...nego jel znate koji testovi su jacine 10?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Malela
    07. Svibanj 2020. 07:35

Cvjetić iskrene čestitke, Uživaj i neka sve bude u redu
    ❤️❤️❤️. 
    Mašnica, iskreno, ja ne vidim ništa. Nadam se da će kroz 2-3dana lijepo potamniti ❤️. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.