Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Apple
    06. Svibanj 2020. 22:50

bajo

Mene zanima koliko je uredna trudnoca moguca nakon biok.
    Znam da pitam gluposti al meni je jis to sve svjeze pa zato

Nakon biokemijske su sljedeća 2/3 Ciklusa najplodnija,tako kažu doktori.

Mallla
    06. Svibanj 2020. 22:51

bajo

Mene zanima koliko je uredna trudnoca moguca nakon biok.
    Znam da pitam gluposti al meni je jis to sve svjeze pa zato

Kažu biokemijska je dokaz da možemo ostati trudne, neka vrsta prirodne selekcije. Tko zna koliko puta smo je imale a nismo detektirale. Kaže meni gin. Da ne želiš ostat trudna i ne osluškuješ tijelo ne bi znala uopće nego bi mislila da ti je malo kasnila menga.... Uglavnom uredna trudnoća je moguća odmah! 

url=https://lilypie.com]

Apple
    06. Svibanj 2020. 22:54

čestitam na plusu cvjetić, neka je uredna i zdrava T.

Čitam vaše komentare i priče i divim vam se što uz sve muke kroz koje prolazite,svejedno imate riječi utjehe i nade jedna za drugu.  Nadam se da će vam se svima uskoro pojaviti željeni plusići. 😊 

unknown_girl
    06. Svibanj 2020. 23:51

ivkica

unknown_girl

Sue

unknown_girl

https://ibb.co/64myvvP jel ja dobro vidin il sta pomozite,valjda san stavila sliku

Pozitivan test!! Čestitam!! Ima li kakvih simptoma?? 😍
    Ja sam 26 dc, 12DPO, al sam bez ikakvih simptoma pa nisam ni radila test

Hvala od srca svimaa,nadam se da ce bit sve super, 🙏🙏sta se tice simptoma nemam nista,jucer me cili dan lagano boluckalo ko da cu dobit M,ovo je prvi put da sam radila test prije izostanka M,meni je isto 12 DPO,bas sam bila pitala ovdje u grupu jel ima jos koja cura bez simptoma nakon ovulacije

Čestitam. Reci mi samo koju dijagnozu ti je muž imao

Ivkice hvala ti puno,, dg od muza je asthenoospermia

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

• Miakamo
    07. Svibanj 2020. 00:08

Cvjetic cestitam, urednu i skolsku t zelim 🤗. Cure drage citam sve redovno al ne da mi se nesto pisati cesto, nekako sam ohladila od simptoma i svega kako nemam sta pisnuti. Arwen i peggy sve najbolje vam zelim i da sto prije ugledate pluscinu aBd. Ne mogu ni zamisliti kroz sta se sve prosle. Mene cesto pucaju negativne misli kao Silver, pogotovo kad vidim malu djecu i bebe nesto mi same suze skliznu, raznjezim se, al eto uz Boziju pomoc ja vjerujem da cemo sve ubrzo ugledati svoje plusice. Puno mi je lakse kad znam da se mogu izjadati ovde nego pricati s nekim. Zajedno smo jace!!!

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

unknown_girl
    07. Svibanj 2020. 00:25

peggy95

Cvjetic123

Tonia

Cvjetić123 dobro je Tommyfame rekla, to su naši ženski hormoni, nemoj ništa uzimati k srcu…sve smo malo na iglama jer čekam isčekujemo i isčekujemo brojimo dane pa nikak i nikak.
    Nemoj još nikuda bježati (osim možeš svratiti u Zimske bebe 2020/2021), hoćemo i fotku tog jakog ljekarničkog plusića za kojeg vjerujem da će biti i to lijepe debljineSad samo polako, javi dragome i uživaj

Hehe, sve je to meni jasno i ja sam se razočarala par puta pa nisam nigdje širila negativu i svoje izljeve bijesa. 😊 I kao što sam već i rekla želim Vam od srca puno plusića ❤️
    Javit ću mu kad budem ošla kod ginekologa🤭 a taman sam počela skupljati pare za polikliniku Podobnik. 🤭

Ja sam se razocarala 23 puta, 24.put najveca sreca, koja je nazalost odjednom prestala prije tocno 2 mjeseca.
    Eto zvucala si mi kao trol, jer je nemoguce imat pozitivan test na 7dpo, al ocito ti je onda bila ranije O.
    Sretno da test tamni i da je to to!

Peggy puna podrska 😀 doc ce i tvoje vrimee, 🥰🥰

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

silver
    07. Svibanj 2020. 00:42

crnerupe

znači :O !
    Koliko znam pratila si O trakicama, ako sam dobro pohvatala, ali meni se tu nameće jedno jakoooo interesantno pitanje, u biti više njih, a jedno od njih je spomenula i jedna od curka ovdje: Kakvu si M imala tu zadnju prošli ciklus jer na taj dan DPO je jedino objašnjenje da si imala LAŽNU menstruaciju prošli ciklus. Dobro je što su ti cure ukazale na problem da je možda u pitanju LH trakica, a ne HCG, jer se može dogoditi nenamjerna greška u pakiranju i bilo bi jako dobro da si oprezna glede toga i da napraviš još koji test, a ne nakon 2-3 dana, a zašto? Zamisli da je stvarno pozitivan test ako tako postavimo situaciju, a ti si testirala samo jednom, a ne i svaki dan, i ne daj Bože prokrvariš i hop ne znaš je li stvarno biokemijska ili je možda stvarno bio krivi test u pitanju? Ne želim te ubiti u pojam, ali nije mi jasno kako ne osjetiš potrebu da to potvrdiš sa ne jednim testom nego još par njih i to različite proizvođače? Jako,jako oprezno treba s tim testovima koji dolaze iz zemlje Bogu iza tregera. 

Slažem se da nismo znali šta se događa sa Cvjetic123, ali ne možemo nekoga tako brzo osuditi, nije u redu. Pogreška u nekolilo dana ovulacije je moguća svakako. I da napomenem jednu zanimljivost, Kina nije zemlja "Bogu iza tregera", nego najrazvijenija ekonomija svijeta, to što ljudi u zemljama poput naše tako misle je druga stvar jer naša zemlja još živi u toj prošlosti. Ako netko je Bogu iza tregera to je onda deinitivno naša zemljica. Kina je davno prošla te statuse kako ih mi ovdje nazivamo. Prije 15-20 godina imali su problem sa brojem siromašnih, danas su najrazvijenija zemlja svijeta. To što je Kina napravila u zadnjem desetljeću je jednostavno ekonomski i ljudski nevjerovatno.

Cvjetic123 čestitam ti od srca, neka sve bude u redu, javi nam se ponekad.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Bowlica
    07. Svibanj 2020. 05:47

Jutroo!! Cvjetic123 jel ponavljas test?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

07. Svibanj 2020. 06:02

ODBROJAVANJE 5/2020
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Cvjetic123 - ➕
    Tera - 8.5.2020 - 1 dan
    Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
    Sue - 9.5.2020 - 2 dana
    Masnica - 11.5.2020 - 4 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 5 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 5 dana
    Kds - 13.5.2020 - 6 dana
    Apple - 15.5.2020 8 dana
    Pixie14 - 15.5.2020 - 8 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 8 dana
    Silver - 15.5.2020 - 8 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 10 dana
    Anitram - 18.5.2020 - 11 dana
    Tonia - 18.5.2020 - 11 dana
    Bajo - 20.5.2020 - 13 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 14 dana
    Zabrinutakata - 21.5.2020 - 14 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 16 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 16 dana
    Malela - 26.5.2020 - 19 dana
    Mrljica - 27.5.2020 - 20 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 20 dana
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 21 dan
    ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 27 dana

07. Svibanj 2020. 06:04

Cvjetic123 cestitam to je plus. Vjerojatno zabuna u pakiranju testova. Sto je moguce. A i ako je bila lh trakica bila je dosta tamna za tak period ciklusa. Tako da. No sikiriki i nek bude skolska. 
     Arwen ako se negdje mozes pojadati a da ti to nitko nece zamjeriti onda je to ovdje jer mi razumijemo tvoje osjecaje i tvoju bol ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.