@Cvjetic123 Nemoj otići iz grupe, na takve komentare ja se ne bi ni obazirala, furaj svoj djir 💕💕 bio plus ili ne tu smo svi da pisemo.. Ja npr sam isto takva da nemogu izdrzat ne testirat ali to ne znaci da je to uredu i da netko tko nije takav laze ili glumi i slicno.. Svatko je razlicit..Cestitaam na + nek sve bude okej i javljaj nam svee
Moje viđenje situacije… Ono prvi put je očito bila Lh trakica krivo zapakirana, al je isto praktički bila skoro pozitivna jer u trudnoći su obje crte slično jake. Ovo drugo je po meni definitivno pozitivan Hcg test, tako da čestitam 🎉 trebala bi ti sad tamniti ta druga crta svakim danom a pogotovo jutarnjim urinom
Daa, i ja vjerujem da se dogodila greška u pakiranju, ali sam iskreno i mislila da su možda "novi testovi", čim sam otvorila ovaj sve mi je bilo jasno i nisam se pretjerano nadala, ali svi ovi simptomi i glavobolja danas koja mi je cijeli dan, također i to što sam se probudila u 14 h sve mi je jasno…
Opet ću ga raditi ujutro 🤞 a i možda čak i skokniti u ljekarni po još bolji testić. Da ne bila ispala buduća "ne majka"
A gle, ja sam jedna od onih di bi i ako mi je 10 Kineza pozitivno ipak volim vidjet onaj Clearblue plusić 😁 ti sama odluči, jer ovo je jasno vidljiva druga crta 🤗
Svakako ću sutra skoknit do ljekarne po bolji test i nadam se još ljepšu crticu 🤞
I nakon toga se gasim odavde jer me dotična Peggy kak li već napala sa mojim "umišljenim simptomima", i tako to ostalo. Tako da ovdje neću više ni iznijeti ništa i da me boli, šta mi se novo pojavilo i podijeliti svoje iskustvo s Vama! Doslovno je malo bilo previše.
Iskreno i od srca svima Vama želim ogromne plusiće i imate ogromnu podršku od mene 🖤
Vidiš i ovo je još jedna potvrda da si trudna…hormoni ti vec rade 😂😂
Nemoj se sekirati…čuvaj sekiraciju za muža! 😉
Opusti se i uživaj u trudnoći…
Nije fer da nam ne udijeliš neki savjet ili napišeš bar jesi dizala noge ili ne? 😆
Inaće sam smirena osoba ali ovo me stvarno iznerviralo. 😂
Iskreno ne, jedino smo taj zadnji put stavili jastuk ispod mene, ali sam odmah i ustala 😂
Cestitam . Skolsku i urednu trudnocu ti zelim.
Za sljedeći ciklus znaci jastuk pod guzu i odmah ustat 🤣🤣🤣
A jbmu, a ja taman ležim sa nogama uza zid...zaboravila.odmah ustati...😂😂
U biti samo zadnji put treba odmah ustati...to cu onda poslije O...
Cvjetić daj još koji savjet...sve ćemo isprobati i taman sam u plodnim danima...svoje sam sve fore ispucala...sada samo tuđe fore kupim... 😅
url=https://lilypie.com]
Cvjetić123 dobro je Tommyfame rekla, to su naši ženski hormoni, nemoj ništa uzimati k srcu…sve smo malo na iglama jer čekam isčekujemo i isčekujemo brojimo dane pa nikak i nikak.
Nemoj još nikuda bježati (osim možeš svratiti u Zimske bebe 2020/2021), hoćemo i fotku tog jakog ljekarničkog plusića za kojeg vjerujem da će biti i to lijepe debljineSad samo polako, javi dragome i uživaj
Hehe, sve je to meni jasno i ja sam se razočarala par puta pa nisam nigdje širila negativu i svoje izljeve bijesa. 😊 I kao što sam već i rekla želim Vam od srca puno plusića ❤️
Javit ću mu kad budem ošla kod ginekologa🤭 a taman sam počela skupljati pare za polikliniku Podobnik. 🤭
Ja sam se razocarala 23 puta, 24.put najveca sreca, koja je nazalost odjednom prestala prije tocno 2 mjeseca.
Eto zvucala si mi kao trol, jer je nemoguce imat pozitivan test na 7dpo, al ocito ti je onda bila ranije O.
Sretno da test tamni i da je to to!
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cvjetić123 dobro je Tommyfame rekla, to su naši ženski hormoni, nemoj ništa uzimati k srcu…sve smo malo na iglama jer čekam isčekujemo i isčekujemo brojimo dane pa nikak i nikak.
Nemoj još nikuda bježati (osim možeš svratiti u Zimske bebe 2020/2021), hoćemo i fotku tog jakog ljekarničkog plusića za kojeg vjerujem da će biti i to lijepe debljineSad samo polako, javi dragome i uživaj
Hehe, sve je to meni jasno i ja sam se razočarala par puta pa nisam nigdje širila negativu i svoje izljeve bijesa. 😊 I kao što sam već i rekla želim Vam od srca puno plusića ❤️
Javit ću mu kad budem ošla kod ginekologa🤭 a taman sam počela skupljati pare za polikliniku Podobnik. 🤭
Ja sam se razocarala 23 puta, 24.put najveca sreca, koja je nazalost odjednom prestala prije tocno 2 mjeseca.
Eto zvucala si mi kao trol, jer je nemoguce imat pozitivan test na 7dpo, al ocito ti je onda bila ranije O.
Peggy moja, od srca ti zelim pravi, skolski, uredni plus i svih 9 mj T. vec ovaj ciklus, hrabra ženice.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cvjetic, cestitam jos jednom i zelim urednu trudnocu! 😍
ChiAn, sad sam se bas slatko nasmijala na ovaj tvoj opis, ne uzimam nista jer sam zaboravna 😂😂
Ja sam uzela prosli mjesec caj od vrkute da pijem, ali nemam naviku da pijem caj, ni kavu ni nista slicno.. pa stalno zaboravljam 😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Arween eto vidiš 2 žene isti testovi različita iskustva... Sve je individualno baš sve. Što se tiče povlačenja povuci se dokbti se mako srce i misli umire kad ćemo te mi dočekat tu di jesmo, neki od nas bar.
A moje cure ukupan komentar moj je da sam naučila da pravila nema, baš ih nema... Imala sam toliko puta pozitivne testove bez trudnoće da me sramota iti govorit o tome, one koje me znaju duže znaju o čemu pričam, da ne kažem da sam simptome ovaj ciklus imala kao da sam trudna a opet nisam trudna...sve što znam je da treba svakom plusu pristupiti s oprezom veselit se i radovat se al oprezno, zato ako nekome nekad zazvučim kako koza u mišljena samo znajte da to iz mene izlazi oprez zbog vlastitih razočarenja.
Osim toga u 1 T ja sam imala pozitivan test na 8dpo, pa je crte malo bilo malo nije, bili su kinezi u pitanju, sad ta crta ima 3.5 godine. Implatacija mi je po temperaturi bila 5dpo...al evo iza toga još barem 4 situacije slične koje nisu značile trudnoću. 1 je bila biokemijska potvrđena, a ovo sve drugo je bilo testiranje mojih živaca.
Šiški ciklusi su mi 30 ak dana, šetaju od 29 do 37, najčešće 32....šeta i ovulacija...
Oooo sunce drago ❤❤❤❤
Ako kome zelim veliki,ogromni, masni + to si onda ti 🥰🥰🥰
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Hvala lela2807 i tommyfame ❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Crnerupe, hvala ti na lijepim zeljama,bilo bi divno da se sto prije ostvare!
Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi,ali isto ti zelim sve ono sto i sebi-trudnocu koja ce zavrsiti zdravom bebom u narucju!
Zao mi je sto sam te rastuzila,ocito sam ovih dana postala ekspert za bacanje ljudi u depresiju!
Ispricavam se svima sto se ponavljam kao papiga i sto trpite moje zalopojke!
Vjerovatno cu se malo i prestati javljati na temi jer znam da je ova moja kuknjava vec dosadila i Bogu i vragu,hvala vam sto me vec do sad niste i same potjerale!
Smirila sam se i pomirila sa svime sto se dogodilo,svjesna sam da je bolji i ovaj ishod,nego rodjenje bebe koje ne bi imala nikakve sanse da prezivi!
Tuzna sam i dalje,i nikad necu ovo zaboraviti,ali bit ce valjda lakse,dan po dan!
Nadam se da ce doktorica na kontroli reci da je sve kako treba biti,i da maternica nije previse ostecena ,a onda kad budemo smjeli i kad budemo osjetili da smo spremni, idemo sve ispocetka!
Arwen ako ti treba pauza od foruma odmori ali nama nikome ne smetas niit bediras.. Svi smo tu radi podrske...
Cvjetic nadam se da ces nam sutra jos jedan testic pokazati koji ce biti tamniji 🤞🏻
Necu nijednu od Vas izdvajati,ali Vama koje ste prosle tu euforiju i srecu nakon plusa,pa morale proci kiretazu i te najgore stvari,zelim Vam plus sto prije i da bude dupli,da Vam Bog podari dvoje odjednom kad je jedno uzeo..Drzite se lavice ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji