Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    06. Svibanj 2020. 19:56

chiAn6

Cvjetić, imaš sve simptome koje je imala moja prijateljica evo prije koji mj kada je ostala trudna…bolovi, grčevi, zijevanje, umor…tako da nije bitno kad ti je bila ovulacija i kada si ostala trudna…bitno je da si trudna…pa makar bila i medicinsko čudo!! 😁😁
    Čestitam…neka nastavi tamniti i neka bude sve u redu! 🥳🥳

Ma očito nema tu pravila, meni je bio najveći pokazatelj evo iskreno što sam ja noćna ptica, znaći uvijek do 1-2 budna, a ja sad u 10 idem spavat, 9....
    I još više što sam kao da sam znala je taj ogromni bijeli kremasti iscjedak 😍 hvala puno

+ 26.12.2020🖤

ŠiškiZG
    06. Svibanj 2020. 19:56

Mallla

Unknown girl čestitam, to je plusčina! Smaži neki dobar kolač za feštu!
    Šiški evo i ja zacrvrnila, ajmo skupa u novi ciklus….
    Cure nemojte nikad kupit vondfo testove hcg, oni su meni od 5dpo davali pozitivu ito kao kod cvjetić da je bilo gotovo nemoguće da nisam trudna a nisam bila trudna…pomislila sam da su umjesto lh napisali hcg… Moguće da sd to zbiva kod cvjetić.
    Anitram molim te skini me s popisa, pa kad dođe nova O javit ću termin menge.

Mallla, pratimo se. Koliki ti je ciklus? Nisam popratila 🤦‍♀️

Mom since 2017.

Tonia♥️
    06. Svibanj 2020. 19:57

Rita88

Tonia

Cvjetic123

Tonia

Moje viđenje situacije… Ono prvi put je očito bila Lh trakica krivo zapakirana, al je isto praktički bila skoro pozitivna jer u trudnoći su obje crte slično jake. Ovo drugo je po meni definitivno pozitivan Hcg test, tako da čestitam 🎉 trebala bi ti sad tamniti ta druga crta svakim danom a pogotovo jutarnjim urinom

Daa, i ja vjerujem da se dogodila greška u pakiranju, ali sam iskreno i mislila da su možda "novi testovi", čim sam otvorila ovaj sve mi je bilo jasno i nisam se pretjerano nadala, ali svi ovi simptomi i glavobolja danas koja mi je cijeli dan, također i to što sam se probudila u 14 h sve mi je jasno…
    Opet ću ga raditi ujutro 🤞 a i možda čak i skokniti u ljekarni po još bolji testić. Da ne bila ispala buduća "ne majka"

A gle, ja sam jedna od onih di bi i ako mi je 10 Kineza pozitivno ipak volim vidjet onaj Clearblue plusić 😁 ti sama odluči, jer ovo je jasno vidljiva druga crta 🤗

Ista stvar, mogu piskiti kineze sto puta, al moram imati i jedan kvalitetan test koji ce to potvrditi.
    Imamo jako puno plusica u zadnje vrijeme i to me bas veseli, ajmee kad cu ja vise svoj vidjet,kolko jos moram cekat 😭

Ma još svoj arhiviram i čuvam pa onak ružno požuti ali u obje trudnoće mi je bilo teško pozdravit se s njima :)) al velim meni je taj plusić sve :D Bit će Rita bit će...očito neće baš tad kada bi mi to htjele, ali doći će plusić kad tad, moramo vjerovati i bit pozitivne, drugo nam ne preostaje <3

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 20:01

chiAn6

Cvjetic123

Tonia

Cvjetic123

Tonia

Moje viđenje situacije… Ono prvi put je očito bila Lh trakica krivo zapakirana, al je isto praktički bila skoro pozitivna jer u trudnoći su obje crte slično jake. Ovo drugo je po meni definitivno pozitivan Hcg test, tako da čestitam 🎉 trebala bi ti sad tamniti ta druga crta svakim danom a pogotovo jutarnjim urinom

Daa, i ja vjerujem da se dogodila greška u pakiranju, ali sam iskreno i mislila da su možda "novi testovi", čim sam otvorila ovaj sve mi je bilo jasno i nisam se pretjerano nadala, ali svi ovi simptomi i glavobolja danas koja mi je cijeli dan, također i to što sam se probudila u 14 h sve mi je jasno…
    Opet ću ga raditi ujutro 🤞 a i možda čak i skokniti u ljekarni po još bolji testić. Da ne bila ispala buduća "ne majka"

A gle, ja sam jedna od onih di bi i ako mi je 10 Kineza pozitivno ipak volim vidjet onaj Clearblue plusić 😁 ti sama odluči, jer ovo je jasno vidljiva druga crta 🤗

Svakako ću sutra skoknit do ljekarne po bolji test i nadam se još ljepšu crticu 🤞
    I nakon toga se gasim odavde jer me dotična Peggy kak li već napala sa mojim "umišljenim simptomima", i tako to ostalo. Tako da ovdje neću više ni iznijeti ništa i da me boli, šta mi se novo pojavilo i podijeliti svoje iskustvo s Vama! Doslovno je malo bilo previše.
    Iskreno i od srca svima Vama želim ogromne plusiće i imate ogromnu podršku od mene 🖤

Vidiš i ovo je još jedna potvrda da si trudna…hormoni ti vec rade 😂😂
    Nemoj se sekirati…čuvaj sekiraciju za muža! 😉
    Opusti se i uživaj u trudnoći…
    Nije fer da nam ne udijeliš neki savjet ili napišeš bar jesi dizala noge ili ne? 😆

Inaće sam smirena osoba ali ovo me stvarno iznerviralo. 😂 
    Iskreno ne, jedino smo taj zadnji put stavili jastuk ispod mene, ali sam odmah i ustala 😂

+ 26.12.2020🖤

Tonia♥️
    06. Svibanj 2020. 20:01

Cvjetić123 dobro je Tommyfame rekla, to su naši ženski hormoni, nemoj ništa uzimati k srcu...sve smo malo na iglama jer čekam isčekujemo i isčekujemo brojimo dane pa nikak i nikak.
    Nemoj još nikuda bježati (osim možeš svratiti u Zimske bebe 2020/2021), hoćemo i fotku tog jakog ljekarničkog plusića za kojeg vjerujem da će biti i to lijepe debljine  Sad samo polako, javi dragome i uživaj  

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 20:04

ŠiškiZG

Cvjetic123

Tonia

Cvjetic123

Tonia

Svakako ću sutra skoknit do ljekarne po bolji test i nadam se još ljepšu crticu 🤞
    I nakon toga se gasim odavde jer me dotična Peggy kak li već napala sa mojim "umišljenim simptomima", i tako to ostalo. Tako da ovdje neću više ni iznijeti ništa i da me boli, šta mi se novo pojavilo i podijeliti svoje iskustvo s Vama! Doslovno je malo bilo previše.
    Iskreno i od srca svima Vama želim ogromne plusiće i imate ogromnu podršku od mene 🖤

Cvjetić, ne se sekirati. U prvoj trudnoći ja isto nisam mogla spavat na trbuhu od prvog dana, ne zato kaj sam imala trbuh nakon par dana trudnoće 🤣🤣 već sam osjećala neku nelagodu. Želim ti urednu, školsku trudnoću. Ali dobro kažu cure, nemoj se isključiti, svaki komentar je dobro došao i jedno iskustvo više 💓

E pa o tome i pričam. 😂 Nemam ni ja stomaka što je sasvim logično, nego kad legnem na stomak nekakva nelagoda, i ne mogu jednostavno spavat na stomaku zbog toga. 😂 Očito me dotična nije dobro shvatila.
    Tu sam za pitanja i nadam se da će biti sve uredu ❤️

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 20:07

Tonia

Cvjetić123 dobro je Tommyfame rekla, to su naši ženski hormoni, nemoj ništa uzimati k srcu…sve smo malo na iglama jer čekam isčekujemo i isčekujemo brojimo dane pa nikak i nikak.
    Nemoj još nikuda bježati (osim možeš svratiti u Zimske bebe 2020/2021), hoćemo i fotku tog jakog ljekarničkog plusića za kojeg vjerujem da će biti i to lijepe debljineSad samo polako, javi dragome i uživaj

Hehe, sve je to meni jasno i ja sam se razočarala par puta pa nisam nigdje širila negativu i svoje izljeve bijesa. 😊 I kao što sam već i rekla želim Vam od srca puno plusića ❤️ 
    Javit ću mu kad budem ošla kod ginekologa🤭 a taman sam počela skupljati pare za polikliniku Podobnik. 🤭

+ 26.12.2020🖤

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 20:23

Crnerupe , hvala ti na lijepim zeljama,bilo bi divno da se sto prije ostvare!
    Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi,ali isto ti zelim sve ono sto i sebi-trudnocu koja ce zavrsiti zdravom bebom u narucju!
    Zao mi je sto sam te rastuzila,ocito sam ovih dana postala ekspert za bacanje ljudi u depresiju!
    Ispricavam se svima sto se ponavljam kao papiga i sto trpite moje zalopojke!
    Vjerovatno cu se malo i prestati javljati na temi jer znam da je ova moja kuknjava vec dosadila i Bogu i vragu,hvala vam sto me vec do sad niste i same potjerale!
    Smirila sam se i pomirila sa svime sto se dogodilo,svjesna sam da je bolji i ovaj ishod,nego rodjenje bebe koje ne bi imala nikakve sanse da prezivi! 
    Tuzna sam i dalje,i nikad necu ovo zaboraviti,ali bit ce valjda lakse,dan po dan!
    Nadam se da ce doktorica na kontroli reci da je sve kako treba biti,i da maternica nije previse ostecena ,a onda kad budemo smjeli i kad budemo osjetili da smo spremni, idemo sve ispocetka!

06. Svibanj 2020. 20:27

Arwen87

Crnerupe, hvala ti na lijepim zeljama,bilo bi divno da se sto prije ostvare!
    Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi,ali isto ti zelim sve ono sto i sebi-trudnocu koja ce zavrsiti zdravom bebom u narucju!
    Zao mi je sto sam te rastuzila,ocito sam ovih dana postala ekspert za bacanje ljudi u depresiju!
    Ispricavam se svima sto se ponavljam kao papiga i sto trpite moje zalopojke!
    Vjerovatno cu se malo i prestati javljati na temi jer znam da je ova moja kuknjava vec dosadila i Bogu i vragu,hvala vam sto me vec do sad niste i same potjerale!
    Smirila sam se i pomirila sa svime sto se dogodilo,svjesna sam da je bolji i ovaj ishod,nego rodjenje bebe koje ne bi imala nikakve sanse da prezivi!
    Tuzna sam i dalje,i nikad necu ovo zaboraviti,ali bit ce valjda lakse,dan po dan!
    Nadam se da ce doktorica na kontroli reci da je sve kako treba biti,i da maternica nije previse ostecena ,a onda kad budemo smjeli i kad budemo osjetili da smo spremni, idemo sve ispocetka!

Hej, bit će to sve dobro! Tu smo mi,kome ćeš se jadati, ako ne curama koje su prošle kroz to isto, kroz biokemijske i koje se već godinama bore s pokušajima da ostanu T? Samo se ti izjadaj, da to što više izlazi van, osjećat ćeš se lakše bar na trenutak, a i moja seka je dva puta unutar 6mj prošla kiretažu pa da znaš da nisi sama u tome definitivno. Što se mene tiče, ja sam danas 6DPO, ali od T ništa, trenutno pratim s trakicama O čisto da znam da su mi jajnici čisti nakon ciste i da znam predvidjeti dolazak M, ali nadam se da će muž uskoro napraviti taj korak i da ćemo krenuti s time, a onda sačuvaj me Bože, unaprijed me strah svega što me može očekivati nakon vaših pročitanih priča. Drži se koliko možeš i mi smo ti tu! :*

06. Svibanj 2020. 20:28

Cvjetic123

chiAn6

Cvjetic123

Tonia

Cvjetic123

Tonia

Vidiš i ovo je još jedna potvrda da si trudna…hormoni ti vec rade 😂😂
    Nemoj se sekirati…čuvaj sekiraciju za muža! 😉
    Opusti se i uživaj u trudnoći…
    Nije fer da nam ne udijeliš neki savjet ili napišeš bar jesi dizala noge ili ne? 😆

Inaće sam smirena osoba ali ovo me stvarno iznerviralo. 😂
    Iskreno ne, jedino smo taj zadnji put stavili jastuk ispod mene, ali sam odmah i ustala 😂

Cestitam . Skolsku i urednu trudnocu ti zelim.
    Za sljedeći ciklus znaci jastuk pod guzu i odmah ustat 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.