Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    06. Svibanj 2020. 21:49

crnerupe

Arwen87

Crnerupe, hvala ti na lijepim zeljama,bilo bi divno da se sto prije ostvare!
    Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi,ali isto ti zelim sve ono sto i sebi-trudnocu koja ce zavrsiti zdravom bebom u narucju!

Hej, bit će to sve dobro! Tu smo mi,kome ćeš se jadati, ako ne curama koje su prošle kroz to isto, kroz biokemijske i koje se već godinama bore s pokušajima da ostanu T? Samo se ti izjadaj, da to što više izlazi van, osjećat ćeš se lakše bar na trenutak, a i moja seka je dva puta unutar 6mj prošla kiretažu pa da znaš da nisi sama u tome definitivno. Što se mene tiče, ja sam danas 6DPO, ali od T ništa, trenutno pratim s trakicama O čisto da znam da su mi jajnici čisti nakon ciste i da znam predvidjeti dolazak M, ali nadam se da će muž uskoro napraviti taj korak i da ćemo krenuti s time, a onda sačuvaj me Bože, unaprijed me strah svega što me može očekivati nakon vaših pročitanih priča. Drži se koliko možeš i mi smo ti tu! :*

Žao mi je zbog seke😒
    Koliko dugo je bila trudna kad je zavrsila na kiretazama?
    Jesu joj radili kakve dodatne pretrage?
    Nadam se od srca da ce joj se uskoro posrećiti❤️
    Sto se tice ostalog,ne daj da te nase tuzne price obeshrabre,nadam se da ces ti imati vise srece!
    Ne znam koliko imas godina,meni ce uskoro 33,ali kako ispada,u svemu ovome,one ne igraju najvazniju ulogu... 
    Znam starije zene od mene koje su ostale trudne onaj mjesec kad su to pozelile,i dosta mladje cure kojima ne uspijeva vec dugo vremena bez obzira sto pokusavale!
    Neke trudnoce od pocetka budu kriticne pa se odrze do kraja-jedna prijateljica je imala smedji iscjedak tjednima,sve dobro proslo,druga dva put prokrvarila-sad ima zdravog djecaka,a imas trudnoce kao sto je bila moja-savrsena bez ikakvih poteskoca i onda nakon 2 kapi smedjeg iscjetka,sve je bilo gotovo!
    Tako da,kad ostanes trudna,samo mozes misliti pozitivno i nadati se da ce na svakoj kontroli tvoja beba biti dobro,piti vitamine i paziti  na prehranu kako bi bila sigurna da si ucinila sve sto je u tvojoj moci da joj nikako ne naudis!
    Sve ostalo,nazalost, nije u tvojim rukama!

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 21:51

Peggy evo zaista stvarno mi je jako žao zbog toga što prolaziš i šaljem ti ogromne poljupce i želim ti veliku sreću. Kad opet budem ošla u svetište pomolit ću se za tebe i za tvoju sreću. Kao i za sve Vas. 
    Idem stalno jer mi je dijagnosticiran kavernom na mozgu, i zahvalna sam Bogu jer me spasio prije 4 godine od teške bolesti. 
    A beba bi mi sad unjela veliku sreću u životu... Tako da imamo svi neke svoje tuge. 

Mallla takva sam i ja, ne želim se previše nadati, čekam dok dana kad menstruacije ne dođe i zvat ću ginekologa za pregled. :) 

+ 26.12.2020🖤

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 21:54

Hcijnas

Arwen87

Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi,ali isto ti zelim sve ono sto i sebi-trudnocu koja ce zavrsiti zdravom bebom u narucju!
    Zao mi je sto sam te rastuzila,ocito sam ovih dana postala ekspert za bacanje ljudi u depresiju!
    Ispricavam se svima sto se ponavljam kao papiga i sto trpite moje zalopojke!
    Vjerovatno cu se malo i prestati javljati na temi jer znam da je ova moja kuknjava vec dosadila i Bogu i vragu,hvala vam sto me vec do sad niste i same potjerale!
    Smirila sam se i pomirila sa svime sto se dogodilo,svjesna sam da je bolji i ovaj ishod,nego rodjenje bebe koje ne bi imala nikakve sanse da prezivi!
    Tuzna sam i dalje,i nikad necu ovo zaboraviti,ali bit ce valjda lakse,dan po dan!
    Nadam se da ce doktorica na kontroli reci da je sve kako treba biti,i da maternica nije previse ostecena ,a onda kad budemo smjeli i kad budemo osjetili da smo spremni, idemo sve ispocetka!

Arwen ako ti treba pauza od foruma odmori ali nama nikome ne smetas niit bediras.. Svi smo tu radi podrske…

Hvala ti❤️

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 21:56

Cvjetic123

Peggy evo zaista stvarno mi je jako žao zbog toga što prolaziš i šaljem ti ogromne poljupce i želim ti veliku sreću. Kad opet budem ošla u svetište pomolit ću se za tebe i za tvoju sreću. Kao i za sve Vas.
    Idem stalno jer mi je dijagnosticiran kavernom na mozgu, i zahvalna sam Bogu jer me spasio prije 4 godine od teške bolesti.
    A beba bi mi sad unjela veliku sreću u životu… Tako da imamo svi neke svoje tuge.

Mallla takva sam i ja, ne želim se previše nadati, čekam dok dana kad menstruacije ne dođe i zvat ću ginekologa za pregled. :)

Nadam se da ce tvoj plus sutra biti tamniji,i da te za 9 mjeseci ceka najsladje upoznavanje😘

06. Svibanj 2020. 22:00

Arwen87

crnerupe

Arwen87

Hej, bit će to sve dobro! Tu smo mi,kome ćeš se jadati, ako ne curama koje su prošle kroz to isto, kroz biokemijske i koje se već godinama bore s pokušajima da ostanu T? Samo se ti izjadaj, da to što više izlazi van, osjećat ćeš se lakše bar na trenutak, a i moja seka je dva puta unutar 6mj prošla kiretažu pa da znaš da nisi sama u tome definitivno. Što se mene tiče, ja sam danas 6DPO, ali od T ništa, trenutno pratim s trakicama O čisto da znam da su mi jajnici čisti nakon ciste i da znam predvidjeti dolazak M, ali nadam se da će muž uskoro napraviti taj korak i da ćemo krenuti s time, a onda sačuvaj me Bože, unaprijed me strah svega što me može očekivati nakon vaših pročitanih priča. Drži se koliko možeš i mi smo ti tu! :*

Žao mi je zbog seke😒
    Sto se tice ostalog,ne daj da te nase tuzne price obeshrabre,nadam se da ces ti imati vise srece!
    Ne znam koliko imas godina,meni ce uskoro 33,ali kako ispada,u svemu ovome,one ne igraju najvazniju ulogu…
    Znam starije zene od mene koje su ostale trudne onaj mjesec kad su to pozelile,i dosta mladje cure kojima ne uspijeva vec dugo vremena bez obzira sto pokusavale!
    Neke trudnoce od pocetka budu kriticne pa se odrze do kraja-jedna prijateljica je imala smedji iscjedak tjednima,sve dobro proslo,druga dva put prokrvarila-sad ima zdravog djecaka,a imas trudnoce kao sto je bila moja-savrsena bez ikakvih poteskoca i onda nakon 2 kapi smedjeg iscjetka,sve je bilo gotovo!
    Tako da,kad ostanes trudna,samo mozes misliti pozitivno i nadati se da ce na svakoj kontroli tvoja beba biti dobro,piti vitamine i paziti na prehranu kako bi bila sigurna da si ucinila sve sto je u tvojoj moci da joj nikako ne naudis!
    Sve ostalo,nazalost, 

Meni je osobno ovaj forum jako pomogao psihicki jer kad znas da nisi jedina osoba s tim problemom zato sve zene kraljice jedno veliko hvala 👏👏

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 22:02

Peggy draga,ako postoji imalo pravde u ovom zivotu ,tvoj plusic samo sto te nije opet iznenadio!
    Od srca ti zelim da nam sto prije javis lijepe vijesti❤️😘

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 22:04

bajo

Arwen87

crnerupe

Arwen87

Žao mi je zbog seke😒
    Ne znam koliko imas godina,meni ce uskoro 33,ali kako ispada,u svemu ovome,one ne igraju najvazniju ulogu…
    Tako da,kad ostanes trudna,samo mozes misliti pozitivno i nadati se da ce na svakoj kontroli tvoja beba biti dobro,piti vitamine i paziti na prehranu kako bi bila sigurna da si ucinila sve sto je u tvojoj moci da joj nikako ne naudis!
    Sve ostalo,nazalost,

Meni je osobno ovaj forum jako pomogao psihicki jer kad znas da nisi jedina osoba s tim problemom zato sve zene kraljice jedno veliko hvala 👏👏

❤️

06. Svibanj 2020. 22:16

Arwen, Ona je imala prvi puta kiretazu nakon 7+5tt,a drugi put je dosla u 10tt na UZV,otkucaja nije bilo i ponovno ista stvar. Nakon toga ju je ginekologinja slala u petrovu na humanu,radili su kariogram,ona sve geneteske testove napravila skupa sa sogorom i ispada da je sve samo stvar prirode svaki put i doktorica joj je rekla koliko god grubo zvuci da samo i dalje rade na tome jer ce se jednom kromosomi podijeliti kako treba i sve ce biti ok s plodom pa eto,sada vec godinu dana uskoro bude kako nisu radili na tome zbog tih pretraga i svega,vjerujem da ce se uskoro opet odluciti na to. Ona ima 27god, ja sam na kraju 26,godina dana je medu nama,evo ja razmisljam danas od jutra u subotu ce mi biti godinu dana od biokemijske...valjda jednom bude,ali zelim svima Vama koje ste prosle puno gore od biokemijske da sto prije ugledate plusice i imate najzdravije,skolske,najurednije i najdosadnije trudnoce ❤️

06. Svibanj 2020. 22:42

Mene zanima koliko je uredna trudnoca moguca nakon biok.
    Znam da pitam gluposti al meni je jis to sve svjeze pa zato

Kiky 🥰
    06. Svibanj 2020. 22:50

Cvjetic cestitam na plusicu i samo neka tamni crta, drzim 🤞
    Meni je danas 5dpo. Ja krivo danas napisala.. Mene nis ne boli, osjetim tu i tamo malo jajnik i osim osjetljivih grudi nista.. 
    Sumnjam da ce ista bit i ovaj mjesec, ne nadam se previse.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.