Cvjetic, e to je sad to!! Cestitam i sad neki digitalac pa da imas za uspomenu 😀
Masnica, drzim fige 🤞
Ja sam danas na 6dpo… grudi doslovno ispuhane… nesto sitno osjecala sinoc u lijevom jajniku gdje sam imala i O ali… treba mi malo pozitive, pogubila sam je putem 🤦♀️
Hej i ja sam 6dpo haha, bas sam htjela pitati kako si ti i Kiky!!! Mene danas boli glava, ništa čudno i niš drugo se ne događa...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro! Jel ja umišljam?https://ibb.co/Kzm5F0x
Ovo je test iz Mullera napravila i gravignost on skroz bijeli. Sva se tresem…kineza nemam cekanje jos 2 dana…
Na koji ti je ovo dpo? Meni se čini da tu nešto ima 🤞😁
10dpo
Ja mislim da ćeš bit plus, osjećam!! haha
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Uzivo se jace vidi sjena…nego jel znate koji testovi su jacine 10?
I ja vidim sjenu.
Gravignost ultra je 10 IU.
Not that fensi, ekšli..
Slazem se sa Malllom. Nemamo bas lijepih iskustva sa "Kinezim" ( mislim na trakice HCH) jer u 80% slucajeva su davali neke sjene a da zenice nisu bile trudne. Tako da smo oprezni jako s njim. I dok ne pokazu lijepu debelu rozu crtu ja im ne vjerujme. A iz tog razloga ih ni ne kupujem. Pogotove te plave one step. Ima na netu i drugih trakica koje su pristupacne ako vec zelite imati kvantitetu. Ono kak ja smatram da bi bilo ispravno je to da se ne zamaramo prije 12dpo sa testicima. Te i kad krenemo gestirat npr12dpo da to bude s nekim iz ljekarne. Jer zaprabo kad sagledate situaciji realno i ako dobijete na npr 9dpo neku sjenu nemrete nazvat ginicu i rec e imam plus jer bu joj kroz glavu proslo da niste normalni sto se testirate 5 dana prije M. E zato je najbolje najranije se testirat sa 12 dpo pa onda. I ako zelimo potvrdu imamo jos 2 dana do dana M. A ta dva testica mozemo kupiti u ljekarni.
E sad to sve sto sam napisala vrijedi za one zene koje mogu izdrzato toliko a da ne naprave testice. JA NISAM JEDNA OD NJIH BILA DO SADA. ALI OVAJ CIKLIS BUDEM 🤭 iako imam doma 30 testova hcg trakica easy@home. 😂😂😂😂
I da Masnica vidim sjenu. Ponovi za dan dva. I drzim 🤞 da tamni 🤗
Slazem se sa Malllom. Nemamo bas lijepih iskustva sa "Kinezim" ( mislim na trakice HCH) jer u 80% slucajeva su davali neke sjene a da zenice nisu bile trudne. Tako da smo oprezni jako s njim. I dok ne pokazu lijepu debelu rozu crtu ja im ne vjerujme. A iz tog razloga ih ni ne kupujem. Pogotove te plave one step. Ima na netu i drugih trakica koje su pristupacne ako vec zelite imati kvantitetu. Ono kak ja smatram da bi bilo ispravno je to da se ne zamaramo prije 12dpo sa testicima. Te i kad krenemo gestirat npr12dpo da to bude s nekim iz ljekarne. Jer zaprabo kad sagledate situaciji realno i ako dobijete na npr 9dpo neku sjenu nemrete nazvat ginicu i rec e imam plus jer bu joj kroz glavu proslo da niste normalni sto se testirate 5 dana prije M. E zato je najbolje najranije se testirat sa 12 dpo pa onda. I ako zelimo potvrdu imamo jos 2 dana do dana M. A ta dva testica mozemo kupiti u ljekarni.
E sad to sve sto sam napisala vrijedi za one zene koje mogu izdrzato toliko a da ne naprave testice. JA NISAM JEDNA OD NJIH BILA DO SADA. ALI OVAJ CIKLIS BUDEM 🤭 iako imam doma 30 testova hcg trakica easy@home. 😂😂😂
Slažem se potpuno. Ja nisam baš strpljiva ali izdržim, nekad čak i ne testiram. (Možda sam stara pa se prag nestrpljivosti povisio ili štogod 🤣🤣)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja se moram osvrnuti na kineze! Nismo mi pričali o razvijenosti ili nerazvijenosti zemlje, niti o uspješnosti njihove ekonomije. Nego o test trakicama hcg koje često znaju bit lažljive što smo se uvjerili isprobavajići ih. Naručujemo ih iz kine za siću. Nazvali smo ih kinezi jer su iz kine, ne naručujemo iz amerike pa ih ne zovemo amerikanci…. Da jesu zvali bi ih tako. Poanta je što nas je puno naletilo na loše serije testova pa smo imali jasne pluseve i sjene a na kraju ništa pd toga…. Ti testovi su nam najdostupniji pa ih trošimo jer izmeđuostalog tako se zabavimo dok čekamo M/T. Nikad ne znamo jel imamo dobru il lošu seriju pa smo oprezni…. Eto samo sam htjela objasniti da se naziv kinezi odnosi na trakice, a njihova nepouzdanost nije zbog njihove zemlje porijekla nego koliko para toliko muzike. Jesam se raspisala al dobro kad je već kokošinjac nastao i ja sam kokoš!
Ti i ja smo o istom pričale, svakako, i ja koristim te za siću naravno gdje bi stigli da kupujemo stalno. Nego sam se ja osvrnula na komentar zemlja "Bogu iza tregera", to sam mislila, možda netko ne zna da Kina nije Bogu iza tregera nemam pojma. A što se tiče trakica pa hvala bogu, koliko platiš tolko dobiješ! Ali korisni su :)
Hjooooj neznam koliko si 'zena iz naroda' no recimo izraz 'Bogu iza tregera' ne znaci da je grozna zemlja vec da je ta zemlja dalekooo..realno Kina je daleko od nas,nije 2 sata od Zagreba.
Jbg, mi Slavonke se kuzimo haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja se moram osvrnuti na kineze! Nismo mi pričali o razvijenosti ili nerazvijenosti zemlje, niti o uspješnosti njihove ekonomije. Nego o test trakicama hcg koje često znaju bit lažljive što smo se uvjerili isprobavajići ih. Naručujemo ih iz kine za siću. Nazvali smo ih kinezi jer su iz kine, ne naručujemo iz amerike pa ih ne zovemo amerikanci…. Da jesu zvali bi ih tako. Poanta je što nas je puno naletilo na loše serije testova pa smo imali jasne pluseve i sjene a na kraju ništa pd toga…. Ti testovi su nam najdostupniji pa ih trošimo jer izmeđuostalog tako se zabavimo dok čekamo M/T. Nikad ne znamo jel imamo dobru il lošu seriju pa smo oprezni…. Eto samo sam htjela objasniti da se naziv kinezi odnosi na trakice, a njihova nepouzdanost nije zbog njihove zemlje porijekla nego koliko para toliko muzike. Jesam se raspisala al dobro kad je već kokošinjac nastao i ja sam kokoš!
Ti i ja smo o istom pričale, svakako, i ja koristim te za siću naravno gdje bi stigli da kupujemo stalno. Nego sam se ja osvrnula na komentar zemlja "Bogu iza tregera", to sam mislila, možda netko ne zna da Kina nije Bogu iza tregera nemam pojma. A što se tiče trakica pa hvala bogu, koliko platiš tolko dobiješ! Ali korisni su :)
Hjooooj neznam koliko si 'zena iz naroda' no recimo izraz 'Bogu iza tregera' ne znaci da je grozna zemlja vec da je ta zemlja dalekooo..realno Kina je daleko od nas,nije 2 sata od Zagreba.
Jbg, mi Slavonke se kuzimo haha
Heh vidiš i ja sam Slavonka :) (istina ne živim u Slavoniji odavno)
Ma joj sve 5 ali nema veze ni daljina sa tim, možeš kupiti testove koji su jeftini i preloši bilo gdje na svijetu. Što platiš to dobiješ, bilo to iza tregera ili ispred kuće. Kakve veze ima gdje je Kina? hahaha "nemoj radit test jer je iz daleke zemlje", ipak mislim da nije to bila poanta haha! A ti testovi kao testovi uopće ne govorim o njihovoj kvaliteti ili sjenama, kolko para tolko muzike...
Eto Cvjetić nas je sad i dovela do rasprave gdje je Kina. Haha!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Cvjetic, e to je sad to!! Cestitam i sad neki digitalac pa da imas za uspomenu 😀
Masnica, drzim fige 🤞
Ja sam danas na 6dpo… grudi doslovno ispuhane… nesto sitno osjecala sinoc u lijevom jajniku gdje sam imala i O ali… treba mi malo pozitive, pogubila sam je putem 🤦♀️
Hej i ja sam 6dpo haha, bas sam htjela pitati kako si ti i Kiky!!! Mene danas boli glava, ništa čudno i niš drugo se ne događa…
Evo mene isto danas na 6dpo. Tko ce docekat jos 7-8 dana do testiranja ili m. Malo me od jutros glavobolja lovi. Dolje tu i tamo osjetim jajnik ali nista specijalno i dalje. Jedini simptom su grudi napuhane i boluckaju 🙄
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo mene isto danas na 6dpo. Tko ce docekat jos 7-8 dana do testiranja ili m. Malo me od jutros glavobolja lovi. Dolje tu i tamo osjetim jajnik ali nista specijalno i dalje. Jedini simptom su grudi napuhane i boluckaju 🙄
I ja imam još čekanja 6-7 dana. Inače imam veće grudi i nekako kao da mi se od prošle M nisu previše ni opustile (dobila koju kilu u mjesec dana pa recimo da je i zbog tog ) Ostalih simptoma baš i nemam...lagano u tragovima neki iscjedak, glava boli koliko i inače, leđa u gornjem dijelu također povremeno kao i inače... hahahha prošli mjesec mi je bilo sve, a sad ništa
Dragi mi je zabranio raditi test prije dana kad je M ili ako zakasni, jer da ćemo se možda samo bzvz ranije razočarat. A tko će izdržat do tad...a šta ako ipak bude + pa se ranije veselimo
Sortiraj odgovore
Najstariji