Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Svibanj 2020. 07:36

mašnica

Uzivo se jace vidi sjena…nego jel znate koji testovi su jacine 10?

Gravigdnost ultra, cyclotest, pregny... 

url=https://lilypie.com]

07. Svibanj 2020. 07:36

mašnica

Uzivo se jace vidi sjena…nego jel znate koji testovi su jacine 10?

Imas gravignost i mislim da cyclotest,u svakom slucaju tete u ljekarni ce ti sigurno znati reci koje imas na izbor 🤞🏻😁

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 07:42

8dpo je bio smeđi iscjedak.. 
    Kupila sam iz dm-a onaj test ali čekat ću još...
    Jer ne bi trebala dobiti još 7 dana, ako računam da mi je kao i inače oko 30 dana ciklus..
    Imam još desetak kineza pa ću se možda počastiti nekim malo skuplji za sljedeće cikluse

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla

Ja se moram osvrnuti na kineze! Nismo mi pričali o razvijenosti ili nerazvijenosti zemlje, niti o uspješnosti njihove ekonomije. Nego o test trakicama hcg koje često znaju bit lažljive što smo se uvjerili isprobavajići ih. Naručujemo ih iz kine za siću. Nazvali smo ih kinezi jer su iz kine, ne naručujemo iz amerike pa ih ne zovemo amerikanci.... Da jesu zvali bi ih tako. Poanta je što nas je puno naletilo na loše serije testova pa smo imali jasne pluseve i sjene a na kraju ništa pd toga.... Ti testovi su nam najdostupniji pa ih trošimo jer izmeđuostalog tako se zabavimo dok čekamo M/T. Nikad ne znamo jel imamo dobru il lošu seriju pa smo oprezni.... Eto samo sam htjela objasniti da se naziv kinezi odnosi na trakice, a njihova nepouzdanost nije zbog njihove zemlje porijekla nego koliko para toliko muzike. Jesam se raspisala al dobro kad je već kokošinjac nastao i ja sam kokoš! 

url=https://lilypie.com]

maki994

Masnica, ja sam na prvu ugledala neku sjenu, ali kad duze gledam ne vidim 🙄 vjerujem da ne moze mobitel bas uhvatiti kako treba i da je ti bolje vidis 😃 drzimo figeee 🤞😍😍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

07. Svibanj 2020. 07:44

Mattan28

Kupila sam iz dm-a onaj test ali čekat ću još…
    Jer ne bi trebala dobiti još 7 dana, ako računam da mi je kao i inače oko 30 dana ciklus..
    Imam još desetak kineza pa ću se možda počastiti nekim malo skuplji za sljedeće cikluse

Auuuu onda su jako velike sanse da je u pitanju bio implantacijski iscjedak,drzim fige da za dan dva ugledas plusic. Kada si mislila napraviti test? Na dan ocekivane,kada zakasni ili?

pixie14
    07. Svibanj 2020. 07:45

Cvjetic, e to je sad to!! Cestitam i sad neki digitalac pa da imas za uspomenu 😀
    Masnica, drzim fige 🤞
    Ja sam danas na 6dpo... grudi doslovno ispuhane... nesto sitno osjecala sinoc u lijevom jajniku gdje sam imala i O ali... treba mi malo pozitive, pogubila sam je putem 🤦‍♀️

Matkiša 😎
    07. Svibanj 2020. 07:50

crnerupe

Mattan28

Kupila sam iz dm-a onaj test ali čekat ću još…

Auuuu onda su jako velike sanse da je u pitanju bio implantacijski iscjedak,drzim fige da za dan dva ugledas plusic. Kada si mislila napraviti test? Na dan ocekivane,kada zakasni ili?

Daa, s tim da je popraćeno sa jakim grčevima bilo.. 
    Ako budem čekala dan M to će biti 20 dpo 😂😂😂 zbog te moje faze glupe ogromne haha Nisam pametna, mislim da ću piškati svaki dan na ove jeftine da ih se riješim pa ono kroz 5-6 dana ako ne dođe kraljica onda ovaj bolji..
    Jer uvijek postoji šansa da mi se ciklus popravio od noćurka možda pa dobijem baš školski za par dana.. jer ipak je O bila rano

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Bowlica
    07. Svibanj 2020. 07:52

Mattan28

mašnica

Jutro! Jel ja umišljam?https://ibb.co/Kzm5F0x
    Ovo je test iz Mullera napravila i gravignost on skroz bijeli. Sva se tresem…kineza nemam cekanje jos 2 dana…

Na koji ti je ovo dpo? Meni se čini da tu nešto ima 🤞😁

10dpo

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

silver
    07. Svibanj 2020. 08:03

Mallla

Ja se moram osvrnuti na kineze! Nismo mi pričali o razvijenosti ili nerazvijenosti zemlje, niti o uspješnosti njihove ekonomije. Nego o test trakicama hcg koje često znaju bit lažljive što smo se uvjerili isprobavajići ih. Naručujemo ih iz kine za siću. Nazvali smo ih kinezi jer su iz kine, ne naručujemo iz amerike pa ih ne zovemo amerikanci…. Da jesu zvali bi ih tako. Poanta je što nas je puno naletilo na loše serije testova pa smo imali jasne pluseve i sjene a na kraju ništa pd toga…. Ti testovi su nam najdostupniji pa ih trošimo jer izmeđuostalog tako se zabavimo dok čekamo M/T. Nikad ne znamo jel imamo dobru il lošu seriju pa smo oprezni…. Eto samo sam htjela objasniti da se naziv kinezi odnosi na trakice, a njihova nepouzdanost nije zbog njihove zemlje porijekla nego koliko para toliko muzike. Jesam se raspisala al dobro kad je već kokošinjac nastao i ja sam kokoš!

Ti i ja smo o istom pričale, svakako, i ja koristim te za siću naravno gdje bi stigli da kupujemo stalno. Nego sam se ja osvrnula na komentar zemlja "Bogu iza tregera", to sam mislila, možda netko ne zna da Kina nije Bogu iza tregera nemam pojma. A što se tiče trakica pa hvala bogu, koliko platiš tolko dobiješ! Ali korisni su :)

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.