Jutro! Bravo ovčica! Imaš slikicu?? Koji ti je dpo? Ja sam 4dpo javite se cure koje ste tu negdje da se popratimo. Iako danas mi je 34dc... s
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Jutro! Bravo ovčica! Imaš slikicu?? Koji ti je dpo? Ja sam 4dpo javite se cure koje ste tu negdje da se popratimo. Iako danas mi je 34dc… s
Probat cu staviti kasnije slike, ovo sam na mobu natipkala od uzbudenja 😂
Iskreno, ne znam koji je dpo kad imam neredovite. Samo da bude sve oke s bebicom...
Wooow ne mozes fulati!! A koji ti je dc? Ja isto neredovite ali sam uhvatila O trakicama.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Zadnju M sam imala 07.03. i nisam jos stigla mjeriti trakicama jer ih cekam s ebaya hahah
Ciklusi mi stvarno variraju, od 30-50 dana, nekad i ne dode tako da sam stvarno u soku. Napravila sam test na T i oko 10.04. ali s obzirom da nije bilo jako vidljive crte bacila sam ga. Tek kasnije sam dosla ovdje i shvatila da se prate i sjene ali se nisam mogla sjetiti kako je izgledao. Ovi testovi su se za 10sekundi ocitali pozitivnim.
Cure mene sad brine sto mi kasni par dana M svako tri di cetri mjeseca. Prije je bila u sekund tocna. Ovaj mjesec nisam bila pod nikakvim stresom, ni bolesna niti pijem ista osim folne.
06/20 blighted ovum 8tt.
Iako ti mislis da nisi pod stresom, tijelo zna da jesi. Cim se i opterecujes necime to je vec na neki nacin stres. Vjerujem da se brines ako ti je uvijek bila tocna u sekundu ali mislim da je to zanemarivo. Sad si zamisli kad stvarno ne znas kad trebas dobiti i uvijek sa sobom nosis uloske. Ima da poludis 😂
https://ibb.co/JnZcr6Q
https://ibb.co/K6kkrBF
Ovčice, bravoooo, ovo mi je najljepša fotka jutros viđena. Neka ti bude školski, dosadno i da se rodi zdrava mrva...predivnih 9 mjeseci ti od 💓 želim 😘
Mom since 2017.
Ovcica cestitkee 🥳🥳🥳
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mara kokosica , zao mi je zbog negativnog, navijamo da M sti prije dodje da krenete u novu akciju! 🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji