Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • curaa
    15. Travanj 2020. 09:52

Poštovanje cure nova sam… naime vec pet dana imam simptome trudnoce sve sto pojedem 10 mij nakon izbacim, cigareta mi dize zeludac a inace sam pusac , bradavice me uzasno bole i na najnjezniji dodir cice su mi naotekle,zgaravica me ubija a jucer sam spavala cjeli dan. Danas na prvi urin napravim test i negativan… sto sada nije bas da mi se hoda po doktorima u ovo doba jer sam u rizicnoj skupini. Molim Vas savijeti

Sara 🌸
    15. Travanj 2020. 10:04

danchy1990

Čestitke na plusićima 🥰😍
    Pratim vas već neko vrijeme,ali još nije pravo vrijeme za mene. Tek prva menstruacija iza kiretaže je prošla, pa čekamo još bar jednu i pridružujem se ovdje. Dotad ću ispratiti vas koji ste tu od prije 😁. Samo što više plusica objavite 🤞🙏

Danchy 🎉 bome ti je brzo dosla menga... 😁 Onda cemo zajedno u pobijede!!! 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    15. Travanj 2020. 10:06

MalaD 🎉🎉🎉 čestitam! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    15. Travanj 2020. 10:34

Mrljica

danchy1990

Čestitke na plusićima 🥰😍
    Pratim vas već neko vrijeme,ali još nije pravo vrijeme za mene. Tek prva menstruacija iza kiretaže je prošla, pa čekamo još bar jednu i pridružujem se ovdje. Dotad ću ispratiti vas koji ste tu od prije 😁. Samo što više plusica objavite 🤞🙏

Danchy 🎉 bome ti je brzo dosla menga… 😁 Onda cemo zajedno u pobijede!!! 💜

Meni kao da je vječnost prošla,a samo 4 tjedna 🤷‍♀️. Menga je bila skroz slaba. Doslovno jednu večer i 2 jutra,a ostalo smedarenje. Pa zbog toga želim pričekati još bar jednu mengu da se uvjerim da je sve uredu. Inače bi odmah krenuli u akciju.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Lilly27
    15. Travanj 2020. 10:39

curaa

Poštovanje cure nova sam… naime vec pet dana imam simptome trudnoce sve sto pojedem 10 mij nakon izbacim, cigareta mi dize zeludac a inace sam pusac , bradavice me uzasno bole i na najnjezniji dodir cice su mi naotekle,zgaravica me ubija a jucer sam spavala cjeli dan. Danas na prvi urin napravim test i negativan… sto sada nije bas da mi se hoda po doktorima u ovo doba jer sam u rizicnoj skupini. Molim Vas savijeti

Hej, kada bi trebala dobiti m? Ili ti već kasni? Simptomi ti skroz upućuju na trudnoću, možda si prerano radila test ili je test slabije osjetljivosti.

Svim curama koje su ugledale plusiće čestitam od srca :) želim vam lijepe, bezbrižne i uredne trudnoće :)

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• MalaN
    15. Travanj 2020. 11:02

Pozdrav cure, prvo čestitke svima na + , ostalima želim da što prije da vide svoje plusiće. Mi iza sebe imamo prošle godine u 10 mj blighted ovum u 10 tjednu trudnoće i učinjenu kiretažu. Iza toga kontrolu i preporuku da čekamo za slijedeću trudnoću 3 mj. I evo nas sad tu, pokušavamo od 1.mj. Prošli mjesec je m kasnila i napravila sam test za trudnoću i bio je jako slabo vidljivi plusić, međutim ipak je m došla. Ovaj mjesec je lh peak bio 2.4. i sad isto brojimo dane i držimo fige. S obzirom da su mi ciklusi u prosjeku 32-33 dana da li da radim test sutra ujutro na 33 dan ili da čekam da prođe 14 dana od ovulacije to bi onda bilo u subotu ujutro? Ne želim napraviti prerano, a ne mogu dočekati da napravim....

👩 36 god - sve ok
    🧑 35 god - oligoteratozoospermia
    Vinogradska
    Hormoni ✅
    Brisevi ✅
    08/19 prirodna trudnoća, blighted ovum, kiretaža
    05/21 🧑 operacija varikokele, rezultati spermiograma nisu se poboljšali
    preporuka ICSI
    u čekanju postupka, trebao biti 01/22
    postupak 06/22 poliklinika Škvorc, vraćene 2 trodnevne; beta 25.6. - 124.4; 27.6. - 274.7
    čekamo 1.UZV: 20.7.

15. Travanj 2020. 11:28

MalaN

Pozdrav cure, prvo čestitke svima na +, ostalima želim da što prije da vide svoje plusiće. Mi iza sebe imamo prošle godine u 10 mj blighted ovum u 10 tjednu trudnoće i učinjenu kiretažu. Iza toga kontrolu i preporuku da čekamo za slijedeću trudnoću 3 mj. I evo nas sad tu, pokušavamo od 1.mj. Prošli mjesec je m kasnila i napravila sam test za trudnoću i bio je jako slabo vidljivi plusić, međutim ipak je m došla. Ovaj mjesec je lh peak bio 2.4. i sad isto brojimo dane i držimo fige. S obzirom da su mi ciklusi u prosjeku 32-33 dana da li da radim test sutra ujutro na 33 dan ili da čekam da prođe 14 dana od ovulacije to bi onda bilo u subotu ujutro? Ne želim napraviti prerano, a ne mogu dočekati da napravim….

Mozes uraditi pa ak bude negativan ponoviti za par dana. Ak je pik bio 2.4  onda si danas 13DPO sto nije rano za test. 

15. Travanj 2020. 11:29

curaa

Mozes ponovito za koji dan. Koji si danas dan ciklusa i kad je bila O?

Sara 🌸
    15. Travanj 2020. 12:01

Želim vas samo obavijestit, sinoć sam naručila lh roze trakice sa alija i jutros sam dobila mail da je već poslano. Ocito nema vise zabrana. Nadam se da ce i brze doc doc buduci da svi jos izbjegavaju narucivanje od kineza🙈 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nova19
    15. Travanj 2020. 12:01

MalaD čestitke 👏👏👏👏 urednu i uspješnu trudnoću želim!! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.