Nova19 cestitam!!!!!
Bas mi je i prijateljica javila da je trudna...i jos mi poslala sliku sa prvog pregleda....joj meni srce mi zeli iskocit iz grudnog kosa. I to od prve nakon kontracepcijskih tableta. A mi se mucimo vec skoro 15mj..... danas cu proplakat cijelo popodne cini mi se
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mislim sretna sam radi nje a tuzna radi sebe 😪😪😪😪
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo malo sam navratila kod vas, a kad ono divne vijesti! 🌸🤗
Nova19, čestitaaaam od srca!!! ❤️❤️❤️ Želim ti urednu, sretnu i uspješnu trudnoću, da sve bude kako treba. 😍🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Kiky znam kako ti je🤦♀️
Mattan valjda ce nam upalit imamo jos fore nakon hgs💪🏽
Curke koje su primjetili krv iz nosa?da li vam je bas curilo ili? Ja sam jutros primjetila kad sam se obrisala kao mali trag crveni. I trebala bi mi bit O a sluzi ni na vidiku nit me ziga jajnik. Pa me isto zanima jel vas ima ovdje koje su bile trudne a M im bila uredna i redovna kao meni neki dan.?
06/20 blighted ovum 8tt.
Nada hvala 🥰🥰
Mara Kokosica meni osobno nije curila krv, bila bi kao sukrvica kada bi puhala nos, i tako oko 3-4 dana...
A ni ja nisam imala nešto sluzi niti sam osjetila ziganje jajnika, ali smo imali odnose svaki drugi dan i 5 dana za redom oko O (ja sam imala blage grcice pa mislim da je bila O u pitanju)...
Sretno svim curama!! Ja ću otići na drugu temu kada prođe prvo tromjesečje, za sada ću ostati i pritajiti se 💋
Nova 19 čestitam!!! Želim ti svu sreću i mirnu trudnoću!! ❤️
05.12.2022 💗
MalaD vidim i ja, jedva cekam test s tamnijom crticom 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Kiky znam kako ti je🤦♀️
Mattan valjda ce nam upalit imamo jos fore nakon hgs💪🏽
Daaa, sad ću ponovo noćurak uzimati... Sretno nam bilo 👍
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja sam danas na 10dpo. Oko podne sam napravila hcg test bijel kao snijeg. Danas me evo grudi malo pocele boliti ali me toliko boli na lijevoj strani gdje je jajnik...bas osjetim probadanje. Je li kasno za mogucu implantaciju?
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji