Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    14. Travanj 2020. 15:59

Kiky 🥰

Ja sam danas na 10dpo. Oko podne sam napravila hcg test bijel kao snijeg. Danas me evo grudi malo pocele boliti ali me toliko boli na lijevoj strani gdje je jajnik…bas osjetim probadanje. Je li kasno za mogucu implantaciju?

Nije, implatacija bude 6-12 dana nakon oplodnje, 🙏

05.12.2022 💗

Sara 🌸
    14. Travanj 2020. 16:05

Ženice, molim da me savjetujete. Priča ide ovako: 
    - 09.03. 8 tt -misssed ab (prva trudnoća), počela sama krvarit, otišlo prirodno, krvarenje trajalo 11 dana. 
    -20.03. pregled, kaže sve u redu, ostalo još malo u maternici, otići će sa sljedećom menstruacijom. Menstruaciju mogu ocekivati u sljedecih 2-4 tjedna, kaže.
    -30.03. počinjem opet krvarit, traje jedno 5 dana, izljev nije jak.
    - i evo sad, 14.04. radim LH trakice (uploadam sliku) kad ono, vide se crte, znači ovulacija će.
    Moje pitanje je, da li da pričekam dok ne dođe menga za koju znam da je menga. Ili da krenemo na posa? Naime, strah me zbog ovog sto je ostalo, al opet, krvarila sam bila nakon tog pregleda. Nisan sigurna da je to drugo krvarenje bila menga, jer meni obicno traje 8 dana. No, nakon pobačaja, menstruacija se moze malo promijenit, bar taj prvi put🤷🏻‍♀️ Uf, toliko san nestrpljiva.
     I u Njemačkoj sam, tako da odlasci na pregled ne smatraju potrebnim sve do sljedece trudnoce ili do sljedeceg godisnjeg pregleda ako je pobačaj prošao u redu i prirodno. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    14. Travanj 2020. 16:07

Ne znan kako uploadat sliku. Moze info?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    14. Travanj 2020. 16:16

Mrljica

- 09.03. 8 tt -misssed ab (prva trudnoća), počela sama krvarit, otišlo prirodno, krvarenje trajalo 11 dana.
    -20.03. pregled, kaže sve u redu, ostalo još malo u maternici, otići će sa sljedećom menstruacijom. Menstruaciju mogu ocekivati u sljedecih 2-4 tjedna, kaže.
    - i evo sad, 14.04. radim LH trakice (uploadam sliku) kad ono, vide se crte, znači ovulacija će.
    Moje pitanje je, da li da pričekam dok ne dođe menga za koju znam da je menga. Ili da krenemo na posa? Naime, strah me zbog ovog sto je ostalo, al opet, krvarila sam bila nakon tog pregleda. Nisan sigurna da je to drugo krvarenje bila menga, jer meni obicno traje 8 dana. No, nakon pobačaja,menstruacija se moze malo promijenit, bar taj prvi put🤷🏻‍♀️ Uf, toliko san nestrpljiva.
    I u Njemačkoj sam, tako da odlasci na pregled ne smatraju potrebnim sve do sljedece trudnoce ili do sljedeceg godisnjeg pregleda ako je pobačaj prošao u redu i prirodno.

https://ibb.co/j8mJnWD

nadam se da je uspješan upload

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    14. Travanj 2020. 16:24

Sue

Kiky 🥰

Ja sam danas na 10dpo. Oko podne sam napravila hcg test bijel kao snijeg. Danas me evo grudi malo pocele boliti ali me toliko boli na lijevoj strani gdje je jajnik…bas osjetim probadanje. Je li kasno za mogucu implantaciju?

Ajoj daj Boze... vec pomalo gubim nadu za prirodnu trudnocu.....danas mi je bas od onih dana koji bi samo prespavala....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Fancy
    14. Travanj 2020. 16:31

Kiky 🥰

Sue

Kiky 🥰

Ajoj daj Boze… vec pomalo gubim nadu za prirodnu trudnocu…..danas mi je bas od onih dana koji bi samo prespavala….

Nije kasno, nekad do implatacije moze doci i u vrijeme ocekivane mens pa se zbog toga moze javiti i blago krvarenje, poput lazne mens.

🤞

Not that fensi, ekšli..

Dashuri
    14. Travanj 2020. 16:43

Mrljica

Mrljica

Moje pitanje je, da li da pričekam dok ne dođe menga za koju znam da je menga. Ili da krenemo na posa? Naime, strah me zbog ovog sto je ostalo, al opet, krvarila sam bila nakon tog pregleda. Nisan sigurna da je to drugo krvarenje bila menga, jer meni obicno traje 8 dana. No, nakon pobačaja,menstruacija se moze malo promijenit, bar taj prvi put🤷🏻‍♀️ Uf, toliko san nestrpljiva.

A ja bih pričekala. Nemoj me krivo shvatit, bolje pričekat mjesec dana pa da sve bude uredu, nego strepiti je li nešto ostalo pa opet prolaziti kroz isto. 

05.12.2022 💗

Dashuri
    14. Travanj 2020. 16:48

Kiky 🥰

Sue

Kiky 🥰

Ajoj daj Boze… vec pomalo gubim nadu za prirodnu trudnocu…..danas mi je bas od onih dana koji bi samo prespavala…

Znam sve... I mene je ovaj mjesec menstruacija baš dotukla.
    I još što imam pregled idući tjedan na kojeg ne mogu ići jer nisam hitan slučaj. 
    Al doć će i naši plusići 😍🙏❤️ samo pozitivno i samo hrabro! 🙏❤️
    Počeli smo mm i ja od danas piti Macu prah. Čitala sam dosta pozitivnih iskustava, možda i nama pomogne. 
    Išla sam kupiti Femisan A kapi, ali tek sutra dolaze u ljekarnu. Sutra bi mi bio 3dc jel to kasno za krenit pit? 

05.12.2022 💗

Sara 🌸
    14. Travanj 2020. 16:56

Sue

Mrljica

Mrljica

A ja bih pričekala. Nemoj me krivo shvatit, bolje pričekat mjesec dana pa da sve bude uredu, nego strepiti je li nešto ostalo pa opet prolaziti kroz isto.

Slažem se... Srce želi jedno, al razum će bit jači 😁 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    14. Travanj 2020. 17:04

Sue

Kiky 🥰

Sue

Kiky 🥰

Ajoj daj Boze… vec pomalo gubim nadu za prirodnu trudnocu…..danas mi je bas od onih dana koji bi samo prespavala…

Znam sve… I mene je ovaj mjesec menstruacija baš dotukla.
    I još što imam pregled idući tjedan na kojeg ne mogu ići jer nisam hitan slučaj.
    Al doć će i naši plusići 😍🙏❤️ samo pozitivno i samo hrabro! 🙏❤️
    Počeli smo mm i ja od danas piti Macu prah. Čitala sam dosta pozitivnih iskustava, možda i nama pomogne.
    Išla sam kupiti Femisan A kapi, ali tek sutra dolaze u ljekarnu. Sutra bi mi bio 3dc jel to kasno za krenit pit?

Nije kasno, cim dodju kreni ih pit. Ja ih pijem od Bozica samo sam kombinirala sam inofolicom. Sljedeci ciklus cu samo Femisan imam jos pola bocice.
    Znam da moramo biti jake ali danas me bas dotuklo kad sam dobila sliku sa prvog pregleda od prijateljice....jos me muz pita zasto placem i govori da je to bezveze sto cmizdrim...ali nemogu si pomoc eto....kako netko od prvog puta cim su krenuli na bebu uspije bez icega....kako😪😪😪 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.