Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    15. Travanj 2020. 12:14

KDS

MalaD

Dobro jutro!
    Ja se tresem.. Nemogu vjerovati..
    Leda me bas rasturaju a grcevi kao da ci dobiti isto tako..
    Evo testica od danas ujutro..

MalaD čestitam Koliko si radila test prije M ili je već trebala doći?

Cvjetic123 ne gubi nadu, pa nije nam još došao ni dan izostanka M. I meni je tako, probada već duže vrijeme kao da ću svaki čas dobit i to prije vremena, te imam osjećaj kao da već curi iden na veće i na sreću još je nema. Bradavice su mi zadnje vrijeme žešće izražene što prije nije bilo ovako često ili im nisam ovoliko davala pažnje.

Hvala N utjesi. Sve što si napisala se slažem u potpunosti. I ja malo pa malo imam osjecaj da je krenula.. A ono taj bijeli kremasti iscjedak... 🤞

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    15. Travanj 2020. 12:16

Rita88

MalaD cestitaaam, zelim ti urednu trudnocu 🥰
    Cvjetic kad ces.nam test napraviti? Sretnoo 🤞

Testić ću napraviti vjv u ponedjeljak ako ne dođe. Jer sam u samoizolaciji do nedjelje pa ne mogu nigdje. ✔️🤞

+ 26.12.2020🖤

KDS
    15. Travanj 2020. 12:24

Cvjetic123

KDS

MalaD

Dobro jutro!
    Ja se tresem.. Nemogu vjerovati..
    Leda me bas rasturaju a grcevi kao da ci dobiti isto tako..
    Evo testica od danas ujutro..

MalaD čestitam Koliko si radila test prije M ili je već trebala doći?

Cvjetic123 ne gubi nadu, pa nije nam još došao ni dan izostanka M. I meni je tako, probada već duže vrijeme kao da ću svaki čas dobit i to prije vremena, te imam osjećaj kao da već curi iden na veće i na sreću još je nema. Bradavice su mi zadnje vrijeme žešće izražene što prije nije bilo ovako često ili im nisam ovoliko davala pažnje.

Hvala N utjesi. Sve što si napisala se slažem u potpunosti. I ja malo pa malo imam osjecaj da je krenula.. A ono taj bijeli kremasti iscjedak… 🤞

Ja sam imala blagi iscjedak jedan dan i od onda ništa

• Mala2323
    15. Travanj 2020. 13:06

@malaD čestitam.
    Daj napiši simptome da li si imala kakve? Iscjedak? Koliko kasni?
    Mi koji čekamo pa ovoga hehe :P

+ 26.12.2020🖤

• Mara Kokosica
    15. Travanj 2020. 14:06

Aaa ja sam napokon ugledala sluz i sretna sam ko malo dijete haha. Ovulacija je krenula ako sve stimaa naravno, odmah sam se zaskocila na muza. I sutra cu nadam se. Haha

06/20 blighted ovum 8tt.

Amelie
    15. Travanj 2020. 14:21

Cure, treba mi pomoć oko spermiograma tj pripreme za isti. Dobili smo naputak da 2-5 dana apstinencije je optimalno. No što je bolje 2 dana ili 5? Taman imamo opciju napraviti taj razmak od 2 ili od 5 dana pa ne znam što je bolje.. Muž glasa za 2dana naranvo..xD Što vi kažete?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

15. Travanj 2020. 14:23

Amelie

Cure, treba mi pomoć oko spermiograma tj pripreme za isti. Dobili smo naputak da 2-5 dana apstinencije je optimalno. No što je bolje 2 dana ili 5? Taman imamo opciju napraviti taj razmak od 2 ili od 5 dana pa ne znam što je bolje.. Muž glasa za 2dana naranvo..xD Što vi kažete?

Nama su rekli 5 dana apstinencije, al smo mi napravili na 3 oba puta. 🤷‍♀️ desilo se 🤭

15. Travanj 2020. 14:24

Amelie

Samo im kazite kad cete nositi uzorak koliko dana je bila apstinencija. 

Amelie
    15. Travanj 2020. 14:26

Haha.. sad da idemo na 2 dana ispalo bi točno 48h..  Još će mi reći da mora ponovno. Mislim da je bolje 5 dana onda.. ah.. moram ga razocarati

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lilly27
    15. Travanj 2020. 14:29

Amelie

Bolje vam je 5 dana apstinencije 😉

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.