Dobro jutro!
Ja se tresem.. Nemogu vjerovati..
Leda me bas rasturaju a grcevi kao da ci dobiti isto tako..
Evo testica od danas ujutro..
MalaD čestitamKoliko si radila test prije M ili je već trebala doći?
Cvjetic123 ne gubi nadu, pa nije nam još došao ni dan izostanka M. I meni je tako, probada već duže vrijeme kao da ću svaki čas dobit i to prije vremena, te imam osjećaj kao da već curi iden na veće i na sreću još je nema. Bradavice su mi zadnje vrijeme žešće izražene što prije nije bilo ovako često ili im nisam ovoliko davala pažnje.
Hvala N utjesi. Sve što si napisala se slažem u potpunosti. I ja malo pa malo imam osjecaj da je krenula.. A ono taj bijeli kremasti iscjedak... 🤞
+ 26.12.2020🖤
MalaD cestitaaam, zelim ti urednu trudnocu 🥰
Cvjetic kad ces.nam test napraviti? Sretnoo 🤞
Testić ću napraviti vjv u ponedjeljak ako ne dođe. Jer sam u samoizolaciji do nedjelje pa ne mogu nigdje. ✔️🤞
+ 26.12.2020🖤
Dobro jutro!
Ja se tresem.. Nemogu vjerovati..
Leda me bas rasturaju a grcevi kao da ci dobiti isto tako..
Evo testica od danas ujutro..
MalaD čestitamKoliko si radila test prije M ili je već trebala doći?
Cvjetic123 ne gubi nadu, pa nije nam još došao ni dan izostanka M. I meni je tako, probada već duže vrijeme kao da ću svaki čas dobit i to prije vremena, te imam osjećaj kao da već curi iden na veće i na sreću još je nema. Bradavice su mi zadnje vrijeme žešće izražene što prije nije bilo ovako često ili im nisam ovoliko davala pažnje.
Hvala N utjesi. Sve što si napisala se slažem u potpunosti. I ja malo pa malo imam osjecaj da je krenula.. A ono taj bijeli kremasti iscjedak… 🤞
Ja sam imala blagi iscjedak jedan dan i od onda ništa
@malaD čestitam.
Daj napiši simptome da li si imala kakve? Iscjedak? Koliko kasni?
Mi koji čekamo pa ovoga hehe :P
+ 26.12.2020🖤
Aaa ja sam napokon ugledala sluz i sretna sam ko malo dijete haha. Ovulacija je krenula ako sve stimaa naravno, odmah sam se zaskocila na muza. I sutra cu nadam se. Haha
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure, treba mi pomoć oko spermiograma tj pripreme za isti. Dobili smo naputak da 2-5 dana apstinencije je optimalno. No što je bolje 2 dana ili 5? Taman imamo opciju napraviti taj razmak od 2 ili od 5 dana pa ne znam što je bolje.. Muž glasa za 2dana naranvo..xD Što vi kažete?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, treba mi pomoć oko spermiograma tj pripreme za isti. Dobili smo naputak da 2-5 dana apstinencije je optimalno. No što je bolje 2 dana ili 5? Taman imamo opciju napraviti taj razmak od 2 ili od 5 dana pa ne znam što je bolje.. Muž glasa za 2dana naranvo..xD Što vi kažete?
Nama su rekli 5 dana apstinencije, al smo mi napravili na 3 oba puta. 🤷♀️ desilo se 🤭
Samo im kazite kad cete nositi uzorak koliko dana je bila apstinencija.
Haha.. sad da idemo na 2 dana ispalo bi točno 48h.. Još će mi reći da mora ponovno. Mislim da je bolje 5 dana onda.. ah.. moram ga razocarati
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Bolje vam je 5 dana apstinencije 😉
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji