Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    15. Travanj 2020. 19:03

Nikolina cestitke i tebi ❤❤❤❤ 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

MalaD
    15. Travanj 2020. 19:05

K

Kiky 🥰

MalaDpredivne vijesti!!! Cestitam i super krenulo je sa plusicima.
    Nadam se da ce se i mama cekalicama posrecit. Meni je danas 11dpo. Trbuh me bas ubija, grci mi se. Sve upucuje da vjestuca dolazi sutra ili prekosutra….

Hej i mene bas grci.. I brine me da ipak ne propustim mada sam se danas poslije posla testirala sa clearbluom  i opet jaki plusic.. Sad dok dodu ovaj tjedan zakasnjeli testici radim jos da provjeravam da je sve ok.
    Mozda je isto priprema za tvoj plusic. :-) 

• MJ317
    15. Travanj 2020. 19:45

Cure sa plusićima Cestitam!!! 🤩🤩

• Nika2012
    15. Travanj 2020. 19:51

Imam 21 god muz 26, pošto mi nosu redovne ovulacije ne znan kad je bio pik ali po beti sam pokrila i pik i dan iza, simptomi jedini sto mi je cudno je bolne grudi 17 dana inace 7 8 i menga dode, sad me vec dva tri dana hvataju lagani grcevi  i bol u donjem dijelu leđa. Nista od vitamina nisam uzimala, trenutno posto radim s ginekologicom uzimam duphaston do prvog uzv. Eto zelim svakoj od vas srecu ❤️

20.12.2020. D <3
    05.01.2023. +

pcos, IR.

Kiky 🥰
    15. Travanj 2020. 20:26

MalaD

K

Kiky 🥰

MalaDpredivne vijesti!!! Cestitam i super krenulo je sa plusicima.
    Nadam se da ce se i mama cekalicama posrecit. Meni je danas 11dpo. Trbuh me bas ubija, grci mi se. Sve upucuje da vjestuca dolazi sutra ili prekosutra….

Hej i mene bas grci.. I brine me da ipak ne propustim mada sam se danas poslije posla testirala sa clearbluom i opet jaki plusic.. Sad dok dodu ovaj tjedan zakasnjeli testici radim jos da provjeravam da je sve ok.
    Mozda je isto priprema za tvoj plusic. :-)

Vidit cemo sutra prekosutra.... Ima nade dok ne dodje. Grudi su me tek jucer pocele bolit na 10dpo i jucer i danas jajnik lijevi osjetim bas dosta 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mala2323
    15. Travanj 2020. 20:40

Mene užasno glava boli, cijeli dan, sad još jače. A ne znam smijem li tabletu popiti, kad čekam rezultate.. Hmmm.. 

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    15. Travanj 2020. 21:14

https://ibb.co/sJnmK0Z a evo i ld trakice danas. 
    Sutra po kalendaru ne trebam dobiti. 🤞🤞

+ 26.12.2020🖤

Mallla
    15. Travanj 2020. 21:52

Cureee čestitam na plusićima 😊, neka ste zdrave i sretne, a trudnoće prave dosadne…. 

url=https://lilypie.com]

• Malela
    15. Travanj 2020. 22:04

Cure čestitam na plusić ima, uzivajte i neka sve bude onako školski. 
    Cvijetić neka gospođica M ni ne dođe❤️.
    Meni je još rano za bilo kakav test, a i tako ću ga raditi tek ako bude kasnila. Treba izdrzati još samo 10-ak dana

coco
    15. Travanj 2020. 23:31

Marinalin

Coco a kolko vi imate godina?
    20 ciklusa je vec puno🤦‍♀️Krenite na pretrage💪🏽

24 i 30, nakon korone idemo hormone i spermio privatno jer me moja soc. ne zeli to poslat vadit nego direktno na reproduktivnu, to jos ne zelimo.
    Vec smo trebali, ali ovo nam je poremetilo planove 🙃 
    Cure s plusićima baš ste me obradovale, čestitam MalaD i Nikolina, nek vam ovo budu najljepši i najbezbrižniji mjeseci 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.