Nikolina cestitke i tebi ❤❤❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
K
MalaDpredivne vijesti!!! Cestitam i super krenulo je sa plusicima.
Nadam se da ce se i mama cekalicama posrecit. Meni je danas 11dpo. Trbuh me bas ubija, grci mi se. Sve upucuje da vjestuca dolazi sutra ili prekosutra….
Hej i mene bas grci.. I brine me da ipak ne propustim mada sam se danas poslije posla testirala sa clearbluom i opet jaki plusic.. Sad dok dodu ovaj tjedan zakasnjeli testici radim jos da provjeravam da je sve ok.
Mozda je isto priprema za tvoj plusic. :-)
Imam 21 god muz 26, pošto mi nosu redovne ovulacije ne znan kad je bio pik ali po beti sam pokrila i pik i dan iza, simptomi jedini sto mi je cudno je bolne grudi 17 dana inace 7 8 i menga dode, sad me vec dva tri dana hvataju lagani grcevi i bol u donjem dijelu leđa. Nista od vitamina nisam uzimala, trenutno posto radim s ginekologicom uzimam duphaston do prvog uzv. Eto zelim svakoj od vas srecu ❤️
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
KMalaDpredivne vijesti!!! Cestitam i super krenulo je sa plusicima.
Nadam se da ce se i mama cekalicama posrecit. Meni je danas 11dpo. Trbuh me bas ubija, grci mi se. Sve upucuje da vjestuca dolazi sutra ili prekosutra….
Hej i mene bas grci.. I brine me da ipak ne propustim mada sam se danas poslije posla testirala sa clearbluom i opet jaki plusic.. Sad dok dodu ovaj tjedan zakasnjeli testici radim jos da provjeravam da je sve ok.
Mozda je isto priprema za tvoj plusic. :-)
Vidit cemo sutra prekosutra.... Ima nade dok ne dodje. Grudi su me tek jucer pocele bolit na 10dpo i jucer i danas jajnik lijevi osjetim bas dosta
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mene užasno glava boli, cijeli dan, sad još jače. A ne znam smijem li tabletu popiti, kad čekam rezultate.. Hmmm..
+ 26.12.2020🖤
https://ibb.co/sJnmK0Z a evo i ld trakice danas.
Sutra po kalendaru ne trebam dobiti. 🤞🤞
+ 26.12.2020🖤
Cureee čestitam na plusićima 😊, neka ste zdrave i sretne, a trudnoće prave dosadne….
url=https://lilypie.com]
Cure čestitam na plusić ima, uzivajte i neka sve bude onako školski.
Cvijetić neka gospođica M ni ne dođe❤️.
Meni je još rano za bilo kakav test, a i tako ću ga raditi tek ako bude kasnila. Treba izdrzati još samo 10-ak dana
Coco a kolko vi imate godina?
20 ciklusa je vec puno🤦♀️Krenite na pretrage💪🏽
24 i 30, nakon korone idemo hormone i spermio privatno jer me moja soc. ne zeli to poslat vadit nego direktno na reproduktivnu, to jos ne zelimo.
Vec smo trebali, ali ovo nam je poremetilo planove 🙃
Cure s plusićima baš ste me obradovale, čestitam MalaD i Nikolina, nek vam ovo budu najljepši i najbezbrižniji mjeseci 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji