Dobro jutro zenske, imali koja da radi test? 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni je danas 12dpo, zadnja dva puta je dosla na 13dpo i osjetim dole sve kruli kao da ce potec svaki cas pa necu radit test... jedino ako bude kasnila 3 4 dana
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Da curke, ajde neka netko stavlja trakice, testice da imamo nesto za pratiti i da vrijeme brze prode 😁
Ja sam tek na 5dpo i bas sam nestrpljiva da prode jos 11 dana da vidim hoce li M doci, odlucila sam cekati i ne raditi nikakve testove prije, bojim se rezultata 🙈 makar tek smo poceli pa se bojim da nismo bas te srece da iz prve uspije 🙄
I mi tek sad krenuli... čitam da postoje parovi koji uspiju iz prve pa me neki optimizam ulovi, a s druge strane ima onih koji se stvarno namuče do +... vidit ćemo koliko ćemo imati sreće
Im li koja cura iz Rijeke? Kod kojeg ste ginekologa? Do sada sam išla privatno u Medico, a sada planiram kod Bačića
Ja sam zivila u Rijeci i isla kod Salamon privatno u Opatiju bila mi savrsena.
Ja isto dobijem 16dpo i evo danas sam 11dpo i test bijel,uzas😂
Im li koja cura iz Rijeke? Kod kojeg ste ginekologa? Do sada sam išla privatno u Medico, a sada planiram kod Bačića
Ja sam iz Ri isto. Ja idem u Kostrenu kod Ćuka.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Da curke, ajde neka netko stavlja trakice, testice da imamo nesto za pratiti i da vrijeme brze prode 😁
Ja sam tek na 5dpo i bas sam nestrpljiva da prode jos 11 dana da vidim hoce li M doci, odlucila sam cekati i ne raditi nikakve testove prije, bojim se rezultata 🙈 makar tek smo poceli pa se bojim da nismo bas te srece da iz prve uspije 🙄
I mi tek sad krenuli… čitam da postoje parovi koji uspiju iz prve pa me neki optimizam ulovi, a s druge strane ima onih koji se stvarno namuče do +… vidit ćemo koliko ćemo imati sreće
Da tako i ja ponekad pomislim, pogotovo kada citam da su navodno cure nakon kontracepcijskih jako plodne, pa se veselim, a onda opet malo stanes na loptu i vratis se u ovaj realni stresni svijet i skuzis da jako puno toga utjece na trudnocu. Ali svejedno samo optimizam i docekat ce se plusic 🤞🏻🤞🏻
Da bar nismo u ovoj izolaciji dani bi brze prolazili pa bi prije docekale 😂😂
Evo moja prijateljica je trudna nakon kontracepcijskih odmah. Pila ih je 8-9 god i u 2mj je stala s njima i sad je trudna vec.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Radila sam umjesto testa Lh trakicu njih imam vise
https://ibb.co/rx4vn7d
12dpo..... malo je tamnija ali to nista ne znaci.
Cekat cemo vjesticu
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav curke! Prijavljujem se i ja k vama opet nakon dugo vremena. Danas mi je 19DC inače imam duže cikluse pa bih O trebala imati danas sutra-pratim trakice od ovog ciklusa počela je tamniti. Pokrivamo kako koji dan jer muz puno radi slabo je doma.
Danas malo štreca u jajniku sluzi neke nema...vidjet ćemo.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Eh Kiky kad bi mi sve bar bile srece kao tvoja frendica.
Nadajmo se da ce ti crtice biti sve tamnije i tamnije i da ce se na kraju pokazati plusic 🤗🥰
Da.... ja sam se bas isplakala prekjucer i to jos pred muzem pa me pita da sta mi je sta placem jer mi je prijateljica trudna...utjesio me.... ali bas sam taj dan bila sretna radi nje a jako tuzna zbog nas jer iz ciklusa u ciklus nista...
Posrecit ce se i nama kad tad, a tebi su ovo nakon kontracepcije najplodniji dani ❤❤❤🥰 drzim 🤞
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji