Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    16. Travanj 2020. 08:21

Dobro jutro zenske, imali koja da radi test? 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 08:38

Meni je danas 12dpo, zadnja dva puta je dosla na 13dpo i osjetim dole sve kruli kao da ce potec svaki cas pa necu radit test... jedino ako bude kasnila 3 4 dana 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

KDS
    16. Travanj 2020. 08:52

Lucky🍀

Da curke, ajde neka netko stavlja trakice, testice da imamo nesto za pratiti i da vrijeme brze prode 😁
    Ja sam tek na 5dpo i bas sam nestrpljiva da prode jos 11 dana da vidim hoce li M doci, odlucila sam cekati i ne raditi nikakve testove prije, bojim se rezultata 🙈 makar tek smo poceli pa se bojim da nismo bas te srece da iz prve uspije 🙄

I mi tek sad krenuli... čitam da postoje parovi koji uspiju iz prve pa me neki optimizam ulovi, a s druge strane ima onih koji se stvarno namuče do +... vidit ćemo koliko ćemo imati sreće

KDS
    16. Travanj 2020. 08:55

Im li koja cura iz Rijeke? Kod kojeg ste ginekologa? Do sada sam išla privatno u Medico, a sada planiram kod Bačića

16. Travanj 2020. 09:17

Ja sam zivila u Rijeci i isla kod Salamon privatno u Opatiju bila mi savrsena.
    Ja isto dobijem 16dpo i evo danas sam 11dpo i test bijel,uzas😂

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 09:27

KDS

Im li koja cura iz Rijeke? Kod kojeg ste ginekologa? Do sada sam išla privatno u Medico, a sada planiram kod Bačića

Ja sam iz Ri isto. Ja idem u Kostrenu kod Ćuka. 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 09:29

Lucky🍀

KDS

Lucky🍀

Da curke, ajde neka netko stavlja trakice, testice da imamo nesto za pratiti i da vrijeme brze prode 😁
    Ja sam tek na 5dpo i bas sam nestrpljiva da prode jos 11 dana da vidim hoce li M doci, odlucila sam cekati i ne raditi nikakve testove prije, bojim se rezultata 🙈 makar tek smo poceli pa se bojim da nismo bas te srece da iz prve uspije 🙄

I mi tek sad krenuli… čitam da postoje parovi koji uspiju iz prve pa me neki optimizam ulovi, a s druge strane ima onih koji se stvarno namuče do +… vidit ćemo koliko ćemo imati sreće

Da tako i ja ponekad pomislim, pogotovo kada citam da su navodno cure nakon kontracepcijskih jako plodne, pa se veselim, a onda opet malo stanes na loptu i vratis se u ovaj realni stresni svijet i skuzis da jako puno toga utjece na trudnocu. Ali svejedno samo optimizam i docekat ce se plusic 🤞🏻🤞🏻
    Da bar nismo u ovoj izolaciji dani bi brze prolazili pa bi prije docekale 😂😂

Evo moja prijateljica je trudna nakon kontracepcijskih odmah. Pila ih je 8-9 god i u 2mj je stala s njima i sad je trudna vec.

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 09:36

Radila sam umjesto testa Lh trakicu njih imam vise
    https://ibb.co/rx4vn7d 
    12dpo..... malo je tamnija ali to nista ne znaci.
     Cekat cemo vjesticu

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Bowlica
    16. Travanj 2020. 09:50

Pozdrav curke! Prijavljujem se i ja k vama opet nakon dugo vremena. Danas mi je 19DC inače imam duže cikluse  pa bih O trebala imati danas sutra-pratim trakice od ovog ciklusa počela je tamniti. Pokrivamo kako koji dan jer muz puno radi  slabo je doma.

Danas malo štreca u jajniku sluzi neke nema...vidjet ćemo. 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Kiky 🥰
    16. Travanj 2020. 09:53

Lucky🍀

Eh Kiky kad bi mi sve bar bile srece kao tvoja frendica.
    Nadajmo se da ce ti crtice biti sve tamnije i tamnije i da ce se na kraju pokazati plusic 🤗🥰

Da.... ja sam se bas isplakala prekjucer i to jos pred muzem pa me pita da sta mi je sta placem jer mi je prijateljica trudna...utjesio me.... ali bas sam taj dan bila sretna radi nje a jako tuzna zbog nas jer iz ciklusa u ciklus nista...
    Posrecit ce se i nama kad tad, a tebi su ovo nakon kontracepcije najplodniji dani ❤❤❤🥰 drzim 🤞

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.